fbpx

Fredric från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 32 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Globala tradingjätten Capital utmärker sig som en synnerligen bred och modern onlinemäklare med bland annat tusentals instrument, innovativ AI-teknik och en prisbelönt handelsplattform – för att bara nämna några kvaliteter. En farlig konkurrent för övriga aktörer på marknaden, men en storfavorit bland traders världen över som får hjälp med sin trading genom artificiell intelligens (AI) och lägst spread för kryptovalutor.

Valutahandel har tidigare både recenserat Capital och skrivit om denna framstående 1-klicks trading sajt, vilken tagit trading-världen med storm och klättrat på topplistorna sedan den lanserades år 2017. Sajten fortsätter att skörda framgångar och lockar allt fler kunder med sin generösa bredd, ständigt ökande antal instrument, sin tydliga transparens och de spännande möjligheter som erbjuds för traders över hela världen. Därför tycker vi på Valutahandel.se att det är hög tid att kasta ytterligare lite ljus på denna populära plattform.

Vad är det egentligen som gör att Capital sticker ut för online trading? På vilket sätt slår de andra onlinemäklare på fingrarna – och vad är behållningen för dig som trader om du signar upp dig? Låt oss kika vidare på en sajt om finns på svenska.

30 språk – även svenska

Capital har satsat hårt på att bli en ledande valutamäklare med bästa möjliga tillgänglighet för traders runtom i världen – oavsett var i världen man befinner sig. Det här är en global jätte av rang som erbjuder över 30 olika språk på sin plattform, vilket är något väldigt få andra mäklare kan mäta sig med. Bland dessa språk finns dessutom svenska med, vilket givetvis är extra intressant för svenska handlare.

Det globala fokuset är troligen också det som bidrar till att Capital valt att satsa så pass brett som de gör. Med aktiva traders situerade världen över skulle det aldrig fungera med ett alltför snävt utbud eller snålt med valmöjligheter – flexibilitet och bredd är a och o.

Snabb sajt med modernt och användarvänligt gränssnitt

Snabbhet, modern design och ett gränssnitt som känns fräscht och proffsigt men som samtidigt är enkelt att använda. Capital prickar in somliga tre med sin hemsida, vilken imponerar och sticker ut i en bransch där många sidor antingen är för komplicerade och plottriga, alternativt alldeles för simpla och snåla på nödvändig information. En sajt för trading ska vara tydlig och snygg, för ifall du blir en framgångsrik valutahandlare trots ganska lite att satsa, så kommer du säkerligen sitta en bra stund framför datorn eller mobilen vid din trading.

Capitals hemsida är enkel att navigera och hitta det man söker på (i synnerhet med svenska som språkval), menyerna är bra uppdelade, det finns tillräckligt med information om såväl själva tradingen som sådan som legala villkor och dylikt, och det hela känns kort och gott mycket modernt. En proffsig plattform utvecklad att fungera för både nybörjare och proffs, och alla nivåer däremellan. Idag när guldet ligger på tekniskt låga nivåer, så kollar många tekniska analytiker efter bra ställe för guld och silver trading. Ett tips: Handla råvaror med låg spread hos Capital – registrera dig här!

Capital's sökfunktion
Klicka för att få en större bild.

Capital bjuder på en enastående sökfunktion

Med risk för att ta i med superlativ – men Capitals sökfunktion är de facto fantastisk. Smidig, tydlig och riktigt snabb att använda. Sökfunktionen är lätt att förbise när man först gör research om en mäklare och bekantar sig med plattformen, men ofta visar den sig vara viktigare än vad man först kanske tror. En riktigt bra sökfunktion sparar tid som istället kan läggas på handeln.

Direkt när du börjar skriva in så hoppar det upp och du behöver inte ens vänta en 10-dels sekund. Nej, sajten är verkligen byggt för att klara av 100 000 tals användare på samma gång och det är inte förvånande att folk uppskattar gränssnittet. Varför inte prova på att söka efter något du är nyfiken på, eller undrar över inom trading hos Capital just nu. Kom igång med Capital på svenska nu!

Givande kurser för att bli bättre på trading

Capital höjer definitivt ribban när det kommer till utbildningsmaterial. Trading kurser på svenskaFörutom vanliga basics som guider om hur man kommer igång från scratch och dylikt, erbjuds också ett flertal kurser inriktade på mer avancerade ämnen, bland annat räntekursswappar (IRS), trading med optioner och terminer, hur man hanterar risker, hur derivat fungerar och mycket mer. Ifall du redan läst hela valutaskolan hos oss på Valutahandel, så är detta definitivt ett bra sätt att fortsätta hålla igång och bli bättre på trading. Läs Capital's kurs om att lära dig handla här.

5 instrument som är spännande hos Capital

Totalt sett erbjuder Capital närmare 3000 olika instrument för handel, vilket gör sajten till en av de med störst och bäst utbud. Bland annat är den en stark favorit för valutahandel.

Av dessa tillgångar finns förstås många som är riktigt intressanta, av vilka Valutahandel valt ut fem stycken som känns lite extra spännande just nu:

Handla med kryptoindex

Kryptoindex

Kryptoindex är ett enkelt sätt för traders att få in en fot på kryptomarknaden, men fram tills nyligen är det tyvärr inte många mäklare som har prioriterat att inkludera riktigt bra kryptoindex i sina sortimentet. Capital tar dock täten genom att tillhandahålla flera spännande alternativ. Instrumenten passar alla nivåer, men är kanske särskilt attraktiva för dig som ännu inte tagit steget in på kryptomarknaden – men som är sugen på att göra det. Varför inte låta 2021 bli året då du testar med hjälp av Capitals index? Har du liten tilltro till krypto fungerar det givetvis att blanka också. Men vi har noterat att för närvarande så köper en majoritet kryptovalutor och köptrycket är avsevärt högre än säljtrycket. Idag går t. ex Ethereum upp med över 12%, vilket får många att ögna mot all time high (ATH) för den kryptovalutan snart. Men då priset ofta pendlar rejält för olika valutor, så är det avsevärt säkrare med ett kryptoindex än att köpa en enskild kryptovaluta.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Upptäck en ledande global valuta- och kryptomäklare. Registrera dig hos Capital du med!

Riskvarning: 79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.


VIX:VIX volatilitetsindex

Vid sidan av kryptoindex finns även ett flertal andra stora index att handla hos Capital – däribland VIX volatilitetsindex. VIX mäter marknadens förväntningar på volatilitet utifrån de indexoptioner som finns på S&P 500. Indexet är en produkt av CBOE, och tillhör ett av de mest populära indexen att handla.

Capital: Tencent Aktie CFD

Tencent: En gigant i Kina

Kinesiska superkoncernen Tencent är ett av Kinas (och världens) största bolag och en dominerade aktie i många globala index. Bolaget sysslar med AI, olika typer av högteknologiska produkter samt Internetrelaterade tjänster, men är trots sin storlek föga känt bland många svenska traders. Aktiekursen för Tencent har på senare tid gått rejält uppåt, och kan troligen tänkas fortsätta så givet digitaliseringens fortsatta framfart och den aldrig sinande efterfrågan på innovativa tekniklösningar.

Tesla: En av de mest handlade

Tesla har länge varit en av de mest handlade (och hajpade) aktierna och ser så ut att fortsätta vara även under 2021. Ett spännande, expansivt bolag som inte är rädda att sticka ut hakan och som gjort en imponerande resa de senaste åren. Tveklöst en spännande aktie att inkludera i sin handel – oavsett om man tror på fortsatt framgång och vill investera, eller om man har på känn att Teslas prime time är förbi och istället vill blanka.

Hos Capital får du lägst spread för Tesla av alla de bolag vi har jämfört – endast 5 punkter. Är du redo för ett åk, en spännande tur – med en grym sajt? Prova då Capital idag.

Nio: Fallit tillbaka lite. Riktkurs 565% högre

När man tittar på analytikernas medianförväntningar för Nio hos CNN ligger riktkursen hela 565% högre på 1 års sikt, vilket är relativt ovanligt för välkända aktier. Dagens aktiepris ligger på $56.22, men det finns nog en viss nedsida som kan hända innan aktien bryter uppåt igen. Som högst ligger en analytikers kursförväntning på $645, dvs över 1000% högre än dagens kurs. En potentiell risk med att handla denna aktie kan enligt analytiker vara det strida kassaflöde bolaget uppvisar – de bränner med andra ord en hel del pengar – vilket kan komma att äventyra aktiepriset och få det att falla, i synnerhet efter frekventa uppgångar. Vidare har NIO också en tung konkurrent i Tesla, vilken för många fortfarande är den aktie man satsar på om man vill köpa in sig i elbilsbranschen.

NIO handlas dock billigare hos Capital med en spread om 0.37 punkter, vilket förstås gör den till ett trevligt alternativ.

Gott om kryptovalutor

Utöver de fem instrument vi nämnt ovan vill vi även passa på att slå ett slag för Capitals kryptohandel – vilken utan överdrift är smått enastående. Sajten är inte på något sätt en renodlad kryptoplattform, men har likväl ett utbud som kan mäta sig med många kryptomäklares. Dessutom kan du handla både krypto/krypto och krypto/fiat, vilket ger en ännu bättre flexibilitet och fler valmöjligheter.

Riskvarning: Ovanstående text är inte att uppfattas som trading advice, utan enbart inspiration och information om en av de bättre onlinemäklarna i branschen. Tänk på att alltid handla utifrån dina egna förutsättningar, och att alltid fatta egna, väl genomtänkta beslut med risk i åtanke.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.