fbpx

Niclas från Malmö

Registrerade sig hos valutamäklaren CMC Markets för 28 minuter sedan.

» Prova CMC Markets du med.
73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos denna valutamäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Många har börjat upptäcka valutahandel genom den internationella sajten Capital de sista månaderna. Bolaget sticker ut med att erbjuda trading med ett klick – för hela 3300 instrument. Capital's makalösa CFD-utbud består utav 28 råvaror, hela 81 kryptovalutapar, 137 valutapar och 2426 aktier från USA, Hong Kong, Japan, Irland, Storbritannien, Nederländerna, Frankrike, Sverige, Tyskland, Kanada, Spanien, Schweiz, Polen, Ryssland, Norge, Italien, Kina och Singapore. Alla länder ska med. Hänger Du på också?

Hela Capital's sajt finns på svenska, vilket gör det avsevärt enklare för dig som vill komma igång. Allt som krävs är ett klick. Ett klick för att komma igång, ett för att handla. Kanske vill du handla valuta, handla med aktier eller aktieindex, alternativt råvaror med CFD'er?

Speciellt när det kommer till aktier så kan unika alternativ såsom Nikola Corp (CFD NKLA) vara riktigt intressant just nu. Capital är den enda online trading sajten som erbjuder Nikola CFD'er, en aktie med väldigt hög volatilitet som det skrivs mycket om i tidningar, bloggar och undersöks av myndigheter strax efter investeringen på 17.6 miljarder kronor från General Motors.

Vad mer kan man önska? Prova ett riskfritt demo konto hos Capital nu och upptäck en mer mångsidig mäklare med storslagen plattform och utbud.

Antal instrument tillgängliga på Capital.com

Capital's gedigna utbud för valutahandel imponerar

Hela 139 valutapar finns att handla hos 1-klicks valutamäklaren Capital. Sugen på lite udda valutahandel eller mer sugen på stabila valutapar mot emerging markets valutor? Då har vi hittat rätt valutamäklare till dig!
SEK/TRY valutapar
Eller vad sägs om 14 valutapar mot Australienska dollarn (AUD), 11 valutapar mot kanadensiska dollar (CAD) och 12 valutapar mot safe heaven valutan schweizerfranc (CHF)? Du hittar även 23 valutapar mot Euron, 21 valutapar mot US Dollarn (USD), 19 valutapar mot brittiska pundet (GBP) och hela 4 valutapar mot svenska kronan: SEK/MXN, SEK/RUB, SEK/TRY, SEK/JPY. Rätt udda valutor mot svenska kronan, men det känns spännande att kunna handla SEK mot rubeln. Dra nytta av en gratis ekonomisk kalender och hitta möjligheterna i den volatila valutamarknaden som aldrig sover. Prova själv handla valuta med Capital idag!

Ifall du gillar supersnabba avslut, så är 1-klicks CFD-trading möjligt med SEK/TRY hos Capital. Till höger ser du ett exempel på vad andra traders köper eller säljer. Just nu så är det många som köper och väldigt få som säljer, dvs folk tror att svenska kronan ska bli starkare och att turkiska liran ska försvagas ytterligare. Vad tror du?

Aktuella valutakurser: Mest rörliga

Capital visar upp valutapar och aktier bättre

Det finns sorteringsmöjligheter som ingen annan har, vilket är väldigt praktiskt. Välj t. ex något av de mest rörliga valutaparet, det som faller mest eller det som stiger mest. Allt visas med en graf ute till höger, så det blir enklare att se. För att få inspiration till din valutahandel så kan detta vara ett lämpligt ställe att kolla. Välj “mest rörlig” för antingen forex, aktier, råvaror, kryptovalutor eller aktieindex. De instrument som haft störst svängningar under de sista två dagarna kommer visas upp i toppen då, vilket ofta är inspirerande. Ibland så är det nämligen något som är överköpt eller översålt, alternativt något instrument som helt ändrat riktning.

Självklart så går det även att sortera på andra faktorer. Två som vi gillar följa är de mest stigande valutaparen, samt de mest fallande valutaparen. En stilren uppställning, där du snabbt och enkelt kan klicka dig in för att upptäcka mer om det aktuella valutaparet. Slutligen så finns även funktionen “mest handlade instrument” idag. Även här går det att välja din favoritsektor, vare sig det är valutahandel, aktier, index eller något annat. Finansiella instrument med rejäla volymer är nästan alltid intressant att kolla på, då det kan ge dig bra möjlighet i form av köp- eller säljläge. Prova själv registrera dig på Capital idag och få tillgång till deras utomordentligt lättnavigerade handelsplattform som slår både MT5 och MT4 enligt oss.

0% avgifter hos Capital

Ingen kommission – superlåg spread

Är du trött på onödiga avgifter vid valutahandel? Det är vi med! Som tur är så ligger Capital i topp när det kommer till prisvärd valutahandel.

Medan många mindre seriösa valutamäklare tar ut mer eller mindre dolda avgifter för insättningar eller uttag, så är det 0% som gäller – oavsett insättningsmetod – hos Capital. Vissa aktörer såsom IG, tar betalt för att få erhålla realtidskurser. Nej, nej – inget sånt här. Allt ska vara gratis. Samma sak gäller för öppnande av trading-positioner, eller när du stänger din handel, oavsett om du köper eller blankar med CFD'er. Allt är gratis. Capital tjänar på din låga spread, som andra professionella aktörer. Det finns givetvis ett synnerligen brett utbud av tekniska indikatorer och grafer för alla 3000+ instrument, helt utan kostnad. Slutligen, så finns det även riktigt mycket utbildningsmaterial som du kan prova på helt kostnadsfritt. Vad väntar du på? Registrera dig på Capital idag!

Kan man handla VIX hos Capital?

CBOE Volatility Index eller VIX som det kallas, finns som CFD och går att handla från Sverige ifall du tror att volatiliteten ska gå upp eller ner från där den ligger nu. Går det att handla VIX på Capital's app eller webbplats? Svaret är ja, det går. Helt utan avgifter och kommission kan du vara igång med VIX trading på några minuter. Prova själv registrera dig hos Capital med 0% kommission nu!

Hur fungerar 1-klicks trading med valuta eller aktier?

Vill du påbörja valutahandel med 1-klick? Det är möjligt hos Capital! Du kan välja bland över 2600 instrument och allt visas upp väldigt snyggt och prydligt, vilket gör det smidigt att handla. Vissa föredrar snabb handel och då är 1-klicks trading det bästa. Capital är en av få som erbjuder denna form av handel med direktavslut. Vi älskar funktionen. Prova själv nu!


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Handla med bara ett klick. Prova Capital som finns på svenska nu!

Riskvarning: 79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.


1 unik aktie du bara vill blanka eller köpa

Capital har ett fantastiskt utbud av intressanta valutapar och aktier med CFD'er. Den mest intressanta just nu är kanske Nikola (CFD NKLA), som det skrivits mycket om på slutet. Först och främst så var det GM som köpte in sig i bolaget, vilket gav ett kapitaltillskott på 2 miljarder USD. Sedan så kom anklagelser från Hindenburg Research om bedrägeri, vilket fått intresset för aktien att stiga även utanför USA. Hindenburg pekar på att bolaget inte lyckats leverera något vettig prototyp ens och att värderingen är orimlig. Men får dock notera att detta bolag jobbar med blankning, så de tjänar pengar ifall Nikola aktien skulle falla. Vad som är lite skrämmande är dock att både BOJ och SEC just nu undersöker om allt står rätt till med bolaget. Slutsats: Volatiliteten kommer säkert vara rejält hög på Nikola Corp (NKLA CFD) under vissa dagar den närmaste tiden och det är bara hos Capital man kan handla den bland våra 40+ recensioner. Var försiktig ifall du börjar handla med alla unika och spännande aktie-CFD'er hos Capital – men utbudet är enormt och det finns gott om möjligheter som du ofta inte hittar genom andra aktörer.

Handel med råvaror genom Capital

Utbudet av råvaror genom CFD'er är oslagbart från Capital. 42 olika finns att tillgå, däribland Carbon Emission, crude oljeterminer för november 2020, crude oljeterminer för december 2020, oljeterminer för januari 2020, Coffee Arabica spot, guld, koppar, naturgas, apelsinjuice, palladium, platinum, robusta kaffe, silver, socker från Storbritannien, vete från Storbritannien, US Coca, Amerikansk bomull eller socker från USA.

Handel med kryptovalutor från Capital

De flesta sajterna inom valutahandel eller online trading erbjuder endast kryptovalutor mot USD. I bästa fall, så finns även EUR som du kan handla en kryptovaluta mot. Men tack vare Capital's många likviditetsleverantörer, så kan bolaget erbjuda t. ex BTC/SEK eller ETH/SEK. Kom igång nu med Capital för att prova!

Du kan även handla de vanligaste kryptovalutorna mot JPY, ILS, DKK, CHF, CAD, MXN, AUD, RON, RUB, SGD, TRY eller ZAR för att nämna några. Men även moderna kryptomynt såsom Stellar, EON, Quantum, TRON, Ripple, Steen, Neo, XEM och Litecoin går att handla på Capital's plattform.

Det enorma utbudet är inte illa för dig som vill dra nytta utav svängningar inom den nya typen av valutahandel. Även om jag inte är en stor fan av handel med kryptovalutor, så tror jag åtminstone avsevärt mer på Ethereum än turkiska lira – så det är skönt att det numera finns ett ställa där jag kan handla detta udda kryptovalutapar. Testa handla TRY mot ETH efter registrering på Capital.com!

Kryptoindex – för att sprida riskerna med kryptovalutor

Ifall du bara vill investera “generellt” i kryptovalutor, så finns det något som kallas “Crypto Index” (kryptoindex) hos Capital. Här får du en korg av ett flertal blockchain baserade valutor, för att sprida riskerna och kunna vara med på uppgången. Prova själv handla Crypto Index genom Capital efter registrering!

Börja riskfritt med demokonto

Vill du handla utan riktiga pengar initialt? Då går det utmärkt att prova på med ett demokonto, som ger dig tillgång till plattformen med låtsaspengar. Genom att prova på med ett demokonto först, så lär du dig hur systemet fungerar innan du sätter in riktiga pengar. Du kan vara igång hos Capital och köra valutahandel med riktiga pengar inom några dagar. Prova själv nu!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.