fbpx

Kennet från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Easy Markets för 11 minuter sedan.

» Prova Easy Markets du med.
73% av alla privata kunder förlorar pengar när de handlar CFDer med denna leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Ekonomer grupperar vanligtvis makroekonomisk statistik under en av tre rubriker – ledande, släpande eller sammanfalland indikatorer. Figurativt sett ser man dem genom vindrutan, bakspegeln eller sidofönstret. De är emellertid alla ekonomiska indikatorer som hjälper till att förutsäga marknadstrender vid både valutahandel, blankning av aktier, råvaruhandel och index-trading.

Sammanhängande och släpande indikatorer ger investerarna en viss bekräftelse på var marknaden befinner sig och var den har varit, och är ett bra ställe att börja eftersom de hjälper till att indikera vart ekonomin kanske är på väg. Kolla in den ekonomiska kalendern som jobbas på att förbättras.

Du hittar den i menyn under >> Nyheter >> Ekonomisk kalender.

Marknadsindex

För att en ekonomisk indikator ska ha förutsägbart värde för investerare måste den vara aktuell, den måste vara framåtblickande och den måste diskontera nuvarande värden enligt framtida förväntningar. Meningsfull statistik om ekonomins riktning börjar med de stora marknadsindexen och den information de ger om:

  • Aktiemarknader
  • Obligations- och hypoteksräntor och avkastningskurvan
  • Valutakurser
  • Råvarupriser, särskilt guld, spannmål, olja och metaller

Även om dessa åtgärder är avgörande för investerare, betraktas de inte i allmänhet som ekonomiska indikatorer i sig. Det beror på att de inte ser särskilt långt in i framtiden – högst några veckor eller månader. Kartlägga historien för index över tid sätter dem i sammanhang och ger dem mening. Till exempel är det inte oerhört användbart att veta att det kostar $ 2 för att köpa ett brittiskt pund, men det kan vara användbart att veta att pundet handlas till femårshögsta mot dollarn.

Diskutera Statistik

Indikativa veckorapporter

Arbetslöshetsförsäkringsrapporten är en rapport som släpps varje vecka av Department of Labor. I en försvagad ekonomi kommer ansökningarna om arbetslöshet att trenda uppåt. De analyseras i allmänhet som ett fyra veckors glidande medelvärde (MA) för att jämföra varians från vecka till vecka. Denna rapport har dock en inbyggd förspänning i att egenföretagare, deltidsarbetare och kontraktsanställda som förlorar sina jobb kvalificerar sig inte för förmåner och räknas därför inte.

Penningtillförsel, som är en abstrakt teknisk beräkning av hur mycket pengar som slingrar i ekonomin frigörs av Federal Reserve. Men i en digital värld där enorma summor kan överföras över hela världen på ett ögonblick har denna indikator förlorat mycket av sin betydelse under det senaste decenniet.

Den månatliga nya bostadsrapporten som ofta kallas “housing starts” är en rapport som släpps av Census Bureau och Department of Housing and Urban Development (HUD). Den här rapporten bryter ut utfärdade byggtillstånd, bostadsstarter och kompletteringar. Det är en viktig ledande indikator i att byggverksamheten tenderar att ta sig tidigt i konjunkturens utvidgningsfas.

Nyhetsmeddelande om existerande hemförsäljning släpps av National Association of Realtors. Medan housing starts fokuserar på utbudet, fokuserar denna rapport på efterfrågan. Tillsammans bedömer båda den allmänna hälsan i bostadssektorn. Uppgifterna i denna rapport är vanligtvis två månader gamla, beroende på hur lång tid som krävs för att stänga hemförsäljningen. Det är användbart för att förutsäga konsumtionsutgifter och påverkas direkt av faktorer, såsom hypoteksräntor och fastighetsbranschens säsongsmässiga karaktär.

Consumer Confidence Index (CCI) släpps av konferensstyrelsen och är en av en handfull rapporter som mäter respondenternas uppfattning och attityder. Det är inexakt och upresist, men förvånansvärt korrekt när det gäller att projicera konsumentutgifter, som står för cirka 68% av ekonomin.

Andra viktiga indikatorrapporter

Undersökningen Manufacturing Business Outlook släpps av Philadelphia Fed och undersöker inköpschefer vid 5 000 tillverkningsföretag i Pennsylvania, Delaware och New Jersey och samlar “bättre”, “samma” eller “sämre” avläsningar på en mängd åtgärder. Dess begränsningar —En liten provstorlek, begränsad geografi och ett tillverkningsfokus – förhindrar inte att det noggrant mäter nyckeln för inköpsansvariga (PMI) som den föregår. Variansen från månad till månad i avläsningarna beror delvis på den lilla provstorleken.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: EUR100
Beskrivning: Enormt bra ekonomiska indikatorer. En tradingplattform utöver det vanliga. Prova Plus500 nu!

Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.


PMI släpps av Institute for Supply Management, tidigare National Association of Purchasing Agents. Trots sin lilla provstorlek och fokus på tillverkning följer Wall Street det noggrant med tanke på dess historiska tillförlitlighet när det gäller att förutsäga tillväxten i bruttonationalprodukten (BNP).

Uppskattade långsiktiga fondflöden är ett mått som utfärdas varje månad av Investment Company Institute. Denna indikator samlar nettoflöden för aktie-, obligations- och penningmarknadsfonder, men den ignoreras till stor del av flera skäl, inklusive att denna rapport utelämnar enskilda aktier köp och försäljning, och skiljer inte mellan systematiska investeringar (dvs. 401 (k) bidrag) och marknadstimingåtgärder. Det är också en kontraindikator genom att många enskilda investerare reagerar på händelser genom att köpa högt och sälja lågt. Flöden för penningmarknadsfonder rapporteras separat av Federal Reserve.

arbetare inom tillverkningsindustrin

Industriella och tillverkningsrapporter

Månadsrapporten om tillverkning av varaktiga varor och varulager, beställningar och beställningar, vanligtvis känd som varan för varaktiga varor (DGR), släpps av Census Bureau. Som en barometer för tungindustrins hälsa undersöker den tillverkare av varor med en livslängd på mer än tre år. Sådana inköp av företag innebär kapacitetsutvidgning och försäljning i detaljhandeln tyder på ökat konsumentförtroende. Hög volatilitet från månad till månad kräver användning av rörliga medelvärden och jämförelser från år till år för att identifiera svängpunkter i ekonomin.

Factory Orders Report kommer också från Census Bureau; det är mer detaljerat och mindre snabbt än DGR. Dess huvudsakliga brist är att den inte tar hänsyn till prisförändringar som i hög grad kan påverka lager under både inflationstider och deflationsperioder. Rapporten innehåller data för de två månaderna före lanseringen, vilket gör den till en annan “ledande bakifrån” -indikator.

The Beige Book

“Beige Book” (officiellt sammanfattningen av kommentarerna om Federal Reserve nuvarande ekonomiska förhållanden) släpps åtta gånger per år av Federal Reserve.14 Den innehåller en samling diskussioner från var och en av de 12 Fed-distrikten, tillsammans med en sammanfattning uttalande, som alla presenteras i de icke-engagemangsmässiga, uppmätta tonerna som kallas ”Fed Speak.”

Analytiker och investerare försöker uppskatta innebörden av rapporten, ungefär som att läsa teblad. Rapporten förhandsvisar åtgärder för Federal Open Market Committee (FOMC) vid följande möte, även om obligationsmarknaden förutspår dessa åtgärder med en statistisk åtgärd som är praktiskt taget idiotsäker.

Poängen

Ledande ekonomiska indikatorer kan ge investerare en känsla av vart ekonomin är på väg i framtiden och banar väg för en investeringsstrategi som passar framtida marknadsförhållanden. Ledande indikatorer är utformade för att förutsäga förändringar i ekonomin, men de är inte alltid korrekta så rapporter bör övervägas sammanfattande, eftersom var och en har sina egna brister och brister. Nyfiken på vad som får dig att komma igång med valutahandel på 5 minuter? Läs då guiden här, eller börja trading med det bästa svenska alternativet – Skilling!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading hos en skandinavisk valutamöklare. Få nyheterna snabbt. Allt går smidigt hör!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.