fbpx

Sten från Luleå

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 19 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

EzInvest är den europeiske onlinemäklaren som startade sin resa för åtta år sedan, och som idag har tiotusentals nöjda kunder i över 45 länder. Valutahandel har kikat närmare på plattformen och funnit flera riktigt bra anledningar att testa den för handel med valutor, aktier, krypto, index eller råvaror.

Hundratals instrument, tre olika tradingplattformar, flera olika kontonivåer, konkurrenskraftiga spreads och – en hemsida helt på svenska. EzInvest har utan tvekan en hel del att locka med och det är lätt att förstå varför sajten på senare år har seglat upp som en storfavorit för många traders både inom och utanför EU.

Som senast på tur att recenseras av teamet på Valutahandel har EzInvest synats i sömmarna vad gäller villkor och utbud och även testats rent praktiskt för handel med flera olika typer av finansiella instrument. Resultatet? Här finns flera fördelar för traders på olika nivåer och en hel del som ger skäl att testa EzInvest för handel med CFD:er.

Över 300 instrument – varav 190+ forexpar

Första stora plusset för EzInvest är det stora utbudet av tillgångar – som utan att vara överväldigande stort erbjuder generösa valmöjligheter när det kommer till instrument att handla. Sajten är en allsidig mäklare som förvisso har ett fokus på valutahandel, men som också erbjuder bra sortiment av krypto, aktier, råvaror och index att handla med CFD:er.

Här finns drygt 190 valutapar att handla, vilka inkluderar såväl majorpar (förstås) samt minors och mer exotiska konstellationer. Stora välkända aktier finns också tillgängliga med CFD:er, liksom kryptovalutor, råvaror som olja och guld samt stora börsindex. Möjligheterna till bra diversifiering är utmärkta.

Kom igång med valutahandel snabbt, smidigt och säkert hos en topprankad EU-mäklare – skaffa demokonto hos EzInvest här!

Användarvänlig hemsida helt på svenska

Nog för att de flesta svenskar är duktiga på engelska och att trading överlag innehåller många engelska uttryck och begrepp, men vi ska inte sticka under stol med att det trots det underlättar att handla på en sida som är på svenska. EzInvest erbjuder ett antal olika språkinställningar på sin hemsida och i mobilappen, av vilka svenska är en av dem. Supporten är dock endast på engelska, liksom en del utbildningsmaterial – men allt annat kan ställas in på svenska.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 1000 EUR
Beskrivning: Handla krypto, aktier, aktieinde och fullt utav valutapar som CFD hos en modern trading sajt på svenska. Prova EzInvest nu!

Riskvarning: 74% av alla icke professionella användare förlorar pengar vid handel med CFD'er hos denna mäklare.


Utöver flertalet språkval är sajten också mycket användarvänlig i fråga om navigering, menyer och layout. Här finns lagom mycket information, tydliga rubriker och menyer samt en bra struktur. Kort och gott är det lätt att hitta rätt.

Olika kontonivåer ger flexibilitet och trading för alla

EzInvest erbjuder tre olika kontonivåer, av vilka två dessutom finns för både privata handlare och professionella handlare.

Med Startkontot ligger den lägsta insättningen på 1000 EUR och högsta möjliga hävstång på 1:30. Rörlig spread tillämpas och utgår från 2.7 punkter. Valutor handlas utan kommission medan aktier har 1%, krypto 0,5% och terminer 10€ per grupp.

Guld och Premiumkonto kan öppnas för både privata handlare och professionella. Insättningsnivån är förstås högre – 25000 EUR respektive 99000 EUR – men spreaden är lägre. Guldkunder handlar med en spread från 1.1 punkter och Premium från 0.3 punkter. Kommissionen för Guld är densamma som för Start, men för Premium tillkommer också en kommission vid valutahandel på €7 per transaktion.

Som hos många andra plattformar bjuder också de högre kontonivåerna på möjlighet till högre hävstång – upp till 1:200 som max. Tack vare de olika kontotyperna blir EzInvest en plattform för traders på alla nivåer, vilket också innebär att man kan växa med plattformen. Från nybörjare till professionell handlare, med förutsättningar som anpassas därefter.

Bra utbildningsmaterial

Är du helt grön inom valutahandel eller trading online överlag? Eller besitter du redan grundläggande kunskaper men önskar fördjupa dem för möjligheter att kunna utveckla din handel och avancera på marknaden? Hos EzInvest finns ett mycket bra utbildningsmaterial att tillgå, med såväl ordlista över vanliga begrepp samt tutorials och information på webb-tv. Materialet är enkelt att ta till sig och är gratis att utforska för alla EzInvests kunder.

Under forsknings- och utbildningsfliken i toppmenyn finns även redskap som ekonomisk kalender, marginalkalkylator och notiser.

Support på telefon, mail och chatt – men framförallt en grym FAQ-sektion

EzInvest erbjuder teknisk support i alla de vanligaste kanalerna – via telefon, mail, direktmeddelande via hemsidan samt i livechatten. Öppettiderna är vardagar 9.00-22.00 (GMT +2) och svarstiderna vanligen mycket snabba. Önskvärt hade varit att supporten gick att nå även under helger, men samtidigt finns en så pass väl utbyggd FAQ-sektion att det mer eller mindre inte behövs.

FAQ-avsnittet är uppdelat på flera olika sektioner och kategorier och är kanske ett av de bästa och mest välfyllda bland europeiska mäklare. Här kan man som kund eller potentiell kund verkligen söka och finna svar på såväl vanliga som ovanliga frågor. Såväl tekniska sådana som praktiska spörsmål om inloggning, registrering, säkerhet och så vidare. Två tummar upp med andra ord.

Handla på MT4 och EzInvest Webtrader

Två olika tradingsystem står till buds hos EzInvest, samt en egenutvecklad mobilapp. Som kund kan du välja mellan att ladda ned och installera MT4 på din desktop, trada online på EzInvest Webtrader samt att handla i mobilappen, för dagar och stunder då du är på språng till exempel. Samtliga alternativ bjuder på gott om inbyggda verktyg, möjlighet till autotrading, bra överblick samt diagram och charts som kan skräddarsys efter behov.

EU-reglerad av CySEC – bättre skydd för dig som kund

Sist men inte minst vill vi också belysa att EzInvest är reglerad inom EU och står under tillsyn av cypriotiska kontrollorganet CySEC. För dig kund innebär regleringen ett betydligt starkare konsumentskydd i form av bland annat mer genomlysning och striktare krav på tranparens och säkerhet.

Lästips: EU-reglerad valutahandel: Låter tråkigt, men är överlägset

Summa summarum – en mäklare väl värd att testa

Det lagom generösa utbudet, regleringen, den användarvänliga plattformen och de många valmöjligheterna sammantaget är EzInvest definitivt en onlinemäklare väl värd att testa. Sajten passar traders på olika nivåer och lockar med såväl instrument som funktioner som är innovativa och moderna, men likväl enkla och tillgängliga för alla.

För fler detaljer om EzInvest – se gärna vår fullständiga recension om sajten här.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.