fbpx

Frida från Ulricehamn

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 18 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Söker du en pålitlig, transparent ECN-miljö för valutahandel, med spreads från 0 pips och en synnerligen kraftfull tradingplattform? Lägg därefter till ett bra utbud av såväl krypto som forex, aktier, index och råvaror. Valutahandel har tagit pulsen på den populära uppstickaren Hugo's Wayäven kallad Hugo Fx – och listar här 8 riktigt bra anledningar till varför mäklaren är väl värd att testa.

Nyfiken på specifika detaljer om sajtens villkor, kostnader, fördelar och upplägg? Då hittar du hela vår grundliga (och självklart helt oberoende) recension här.

Flertal tier 1-banker och tunga investmentbolag garanterar optimal orderfyllnad

Less på ordrar som cancelleras för att de inte kan fyllas upp, alternativt att du får onödigt höga spreads och ett slippage som skulle kunna undvikas? Hos ECN-mäklaren Hugo Fx blir det inte ett problem. ECN innebär inga mellanhänder, bättre och stabilare likviditetsleverantörer samt ingen risk för intressekonflikt där mäklaren tjänar pengar på att du förlorar. Med Hugos's Way är du garanterad bättre orderfyllnad, lägre spreads (från 0.0 pips faktiskt) och ett transparent, schysst system som ger dig en bättre handelsupplevelse och bättre chans att lyckas.Hugo fx spread

Enkel och snabb registrering – inget krångel

Flexibla valmöjligheter med många olika kontotyper att välja mellan kan vara riktigt bra – men ibland vill man bara göra det så enkelt, bekvämt och smidigt som möjligt. Hugo's Way erbjuder en kontotyp som passar alla, från helt oerfarna rookies till inbitna proffshandlare med höga krav på avancerade tjänster. Sajten är utomeuropeisk, vilket innebär synnerligen generösa och flexibla hävstångsnivåer (viktigt att belåna sig med försiktighet dock) för alla användare. Här slipper du dyka in i vilken kontotyp som erbjuder vad, och vilka detaljer och villkor som skiljer sig åt. Hugo Fx's livekonto har allt du behöver samlat – oavsett nivå.

Signa upp dig på Hugo Fx här!

Hugo Fx krypto

Tilltalande för kryptohandlare

Hugo's Way riktar sig till traders intresserade av alla olika sorters tillgångsslag, men ett tydligt fokus på krypto finns. Ett stort antal kryptovalutor finns tillgängliga för handel, och förutom att depositioner kan göras i både USD, EUR, AUD och GBP så kan de även göras i Bitcoin. Stort plus för det, och något som definitivt underlättar för dig aktiv inom BTC-handel.

Över 50 olika valutapar att handla med

Utbudet av tillgångar är överlag bra på sajten – förutom kryptovalutor finns det över 60 aktier, flera globala index samt ett antal attraktiva råvaror som ädelmetaller och olja att diversifera handeln med. Näst efter krypto sticker Hugo Fx dock ut som mest vad gäller utbudet av valutapar. Här finns över 50 par tillgängliga för handel – både majors, cross pairs och exotiska varianter som kan vara spännande att testa. Alla spreads är rörliga, avsluten är snabba och MT4-plattformen erbjuder tusentals indikatorer, analysverktyg och andra features att vässa tradingen med.

Betyg: 3.56/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Snabba avslut för valutahandel genom en ECN-valutamäklare. Prova själv Hugo Fx nu!

Riskvarning:


Testa helt riskfritt med obegränsat demokonto

Djupdykande recensioner, tips och rekommendationer till trots. Ibland behöver man själv testa på en mäklare innan man bestämmer sig för att satsa helt och öppna ett konto. Hugo Fx använder MetaTrader 4 som tredjepartslösning, genom vilken möjligheten finns att öppna ett demokonto på obegränsad tid. Miljön speglar den autentiska miljön i ett livekonto, men med demokontot kan du i lugn och ro testa på plattformen, dess tjänster och teknik med fiktivt kapital och helt utan risk. Låter det intressant? Registrera dig på Hugo's Way idag, och kom igång med valutahandel snabbt och helt riskfritt redan idag.

Scalping och hedging är tillåtetTips: Är du obekant med scalping och hur det fungerar? Här hittar du bra information om både scalping och andra strategier.

Dygnet runt-support och en outstanding FAQ-sektion

En riktigt bra kundsupport bör vara både trevlig, kunnig och framförallt tillgänglig. Alltför långa svarstider eller oprofessionellt bemötande kan lätt dra ned betyget för även den mest topprankade av plattformar. Supportfunktionen hos Hugo's Way levererar helt enligt både förväntning och förhoppning – med snabba, proffsiga svar och en tillgänglighet 24/7 via chatt. En telefonsupport och fler språkval hade möjligen drivit upp betyget ytterligare lite till, men utöver det lämnas inget mer att önska.

Hugo Fx logo

Reglering på gång

Onlinemäklaren Hugo's Way/Hugo Fx lanserades i februari år 2017 av företaget Hugo's Way Ltd. Bolaget är utomeuropeiskt och har sitt säte i västindiska St Vincent & The Grenadines, samt kontor på Seychellerna. Någon licensiering finns ännu inte, men på mäklarens hemsida kungörs att bolaget undersöker möjliga licensieringar och att processen för att landa minst en reglering är långt framskriden. Den populära ECN-mäklaren håller hög klass oavsett och levererar en transparent, säker handelsmiljö – men för konsumentskyddets skull är framförallt en EU-reglering en stor fördel. Att Hugo's Way eftersträvar licenser är förtroendeingivande och visar på seriositet.

Stabil trading med MetaTrader 4 på webben, i desktop och på mobilen

Hugo's Way har än så länge ingen tradingplattform i egen regi utan har valt att använda MT4 som tredjepartslösning för samtliga användare. En oerhört stabil, kraftfull och komplett plattform lämplig för handel med alla slags tillgångar och med tusentals olika funktioner och finesser tillgängliga. Med MetaTrader 4 på webben hos Hugo Fx, som nedladdningsbar version och i mobilapp för iOS och Android saknas ingenting – det är en plattform med högkvalitativ teknik som går hand i hand med det Hugo Fx vill och har att erbjuda.

Sammanfattningsvis kan konstateras att Hugo's Way ger traders den personliga och moderna känslan endast lite mindre och mer oetablerade mäklare kan ge, men samtidigt håller samma standard vad gäller tradingmiljö, features och villkor som de riktigt stora, branschledande aktörerna. Ett intressant alternativ väl värt att testa.

Betyg: 3.56/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Snabb och snygg sajt. Raska avslut för valutahandel genom en ECN-valutamäklare. Prova själv Hugo Fx nu!

Riskvarning:


Nackdelar då, finns det några sådana med Hugo Fx? Den största önskan är att webbplatsen ska finnas på svenska, vilket förmodligen kommer efterhand. För närvarande så är det engelska som gäller på Hugo Fx.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.