fbpx

Tess från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 21 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Har du sett den nya re-branding videon från IG? Med trading branschens kanske bästa domännamn, IG.com, så har man en bra start när det kommer till re-branding.

IG är en av världens största valutamäklare med 7.5 miljarder i trading intäkter hittills under 2020 och över 239 600 aktiva kunder. De satsar stort när det gäller att få jordens befolkning medveten om att bolaget är bland de främsta inom valutahandel, med flest trading-möjligheter. Det är ett bolag du kan lita på, i vått och torrt – listade på Londonbörsen med tickern IGG under bolagsnamnet IG Markets Limited. Här kommer vi gå igenom vad som uppmärksammats i den nya kampanjen och vad bolaget generellt står för. Häng med och lär dig om en av de största spelarna på trading-marknaden i Europa. Se det – trading världen kan bli din!


Video ovan försöker ge ett budskap i stil med (översatt från engelska):
Om du kan hålla huvudet, när alla runt omkring dig förlorar deras
Om du kan lita på dig själv, när andra tvivlar
Om du kan tänka – och inte tvinga fram ditt mål
Om du kan möta en triumf och katastrof – och behandla dessa två på samma sätt
Om du kan se det – så är världen din…
See it – IG it!


74 % av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 2500 kr
Beskrivning: Upplev en av världens största sajter inom trading på nätet. Enorma möjligheter. Du måste se det själv. Prova IG nu!

Riskvarning: 70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.


Varför IG?

Det finns lång rad utav anledningar till varför traders väljer IG som sin främsta partner. Här kommer en några speciella punkter som visar vad IG gör bättre än andra som vi på Valutahandel tycker är viktiga att belysa.

Reuters logo

Bättre nyheter: Direkt från Reuters

Brukar du kolla nyheterna men känner att du inte riktigt får allt djup eller omfattning som önskas? Med nyheter direkt från Reuters i realtid, så har du inget bortförklaringar. Det finns egentligen bara två riktiga giganter inom den internationella tradingvärlden när det kommer till blixtsnabba finansiella nyheter. Reuters är den främsta Europeiska för traders, medan amerikanska Bloomberg Professional är ett alternativ för professionella firmor som är redo att betala 350 000 kr per år för tjänsten. Fördelen med IG är att du får Reuters Professional i din tradingplattform helt kostnadsfritt när du börjar ett konto hos dem. Det är helt annan täckning än nyheterna på deras officiella webbplats, många fler och mer finansinriktade – vilket passar aktie-, råvaru-, index och valutahandlare perfekt. Läs ytterligare fakta om Reuters Professional på deras hemsida.

Flest instrument: Över 17 000 stycken

Vissa valutamäklare skryter om 800 eller 1500 instrument. Men när vi tittar på IG så är det en ny nivå vi talar om. Hos denna aktör så kan du roa dig med hela 17 000 olika trading instrument, med allt från aktie-CFD'er till turbowarranter, barriers, optioner och allt däremellan. De flesta andra aktörerna har inte VIX-index, så att man kan handla på marknadens volatilitet – men det har IG. Ifall du vill ha möjligheter utöver det vanliga – prova då IG gruppen för din trading.

Stabila betalmetoder: Kort, bank eller Paypal?

Givetvis så finns det en uppsjö utav insättningsmetoder hos IG. Några exempel inkluderar givetvis kortbetalning i form av VISA-kort eller Mastercard, traditionell banköverföring eller Paypal. Hur kommer du själv helst igång med denna storslagna aktör?

IG: Svenska hemsidan

Hemsidan finns på svenska

Vad man kanske inte kunde tro är att IG numera finns på svenska. De har faktiskt ett eget kontor i Sverige och satsar rejält på den svenska marknaden framöver. Ifall du kommer till den engelska sidan när du klickar in dig till IG, så är det bara att byta språk uppe i högra kanten. Support finns även på svenska under dagtid, vilket är en stor fördel som svensk trader.

Trött på courtage? Här slipper du

IG har helt tagit bort alla former av courtage för valutahandel, råvaruhandel och aktiehandel med CFD'er. Medan vissa konkurrenter envisas med dyra avgifter, så är både spreaden minimal och det finns som sagt inte ens något courtage. Prova själv IG utan någon kommission!
74 % av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.

Vilka inriktar sig IG mot?

Den typiska kunden som IG identifierat är män mellan 30-50 år gamla, boende i finansiella städer, som är relativt rika, välutbildade inom trading och normalt har ett tekniskt eller professionellt jobb. Givetvis hindrar det inte andra från att prova, men detta är vad teamet bakom IG tror är den mest självklara målgruppen. Deras brand manager förklarar den nya kampanjen på följande sätt:

“Huvudfokus ligger kring möjligheterna i vår kampanj. Vi sätter våra kunder i centrum så att de vet att IG tillåter dem att utnyttja alla dessa möjligheter”

Kampanjen handlar först och främst om att bygga global varumärkesmedvetenhet som bevisar bolagets nya strategi. See it, IG it tar offentligt IG's varumärke till den globala marknaden för trading. Upptäck själv en spännande aktör och skapa ett demokonto idag.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 2500 kr
Beskrivning: See it. IG it. Upplev möjligheterna. Prova IG idag!

Riskvarning: 70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.