fbpx

Magnus från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 12 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Idag har Valutahandel äran att få intervjua en 25 årig trader på heltid, som bor i Göteborg. På Instagram så går den framgångsrika göteborgaren under namnet @varanpension.

Namnet “Våran Pension” kommer från långsiktigt och smart investerande som swing trader, med målet att nå en fantastisk pension en dag. Mannen bakom Våran Pension har nämligen tänkt att hjälpa föräldrarna att gå i pension tidigt, vilket redan skett för hans pappa – tack vare blomstrande aktieaffärer. Efter intervjuer med talanger som Investeringstjejen och valutahandelsproffset Calvin Fvand så är det dags för swing tradern VåranPension att intervjuas. Häng med på några frågor om hur han lyckats, vad han handlar, vilka valuta han tror på

När köpte du din första aktie och varför började du spara ursprungligen?

Mina första aktier införskaffades helt spontant när jag var 17 år gammal. Däremot vid den åldern så hade jag inga större kunskaper för de som gäller för swingtrading. Jag som många andra såg att det var en marknad där människor tjänade pengar på och utan kunskapen inköpte jag mig mina första aktier. Men dessvärre gav inte dessa aktier något positivt resultat. Dom fick ligga i dvala till ungefär oktober 2019 och det var då jag började med börsen på riktigt.

Mina främsta mål var att ta mig till den ekonomiska frihet som gav mig möjligheten till att styra över mitt vardagliga liv. Detta har dock övergått nu till en passion och hobby.

Som swingtrader: Hur länge sitter du i genomsnitt på en position?

Valutahandel frågar vidare: Vad avgör när du går ut en positon?
Allt varierar, det kan vara allt från någon dag till någon månad. Det finns olika signaler en aktie kan ge, beroende på vilken signal den avger bestämmer ifall jag ska antingen köpa eller sälja.

Vad är din längsta respektive kortaste position?

Den kortaste traden jag har gjort är några minuter som kallas för daytrade och längsta i 4 månader (än idag igång). 🙂

Har du handlat någon valuta?

Kommentar av Valutahandel: Vi avser både direkt eller indirekt valutahandel, t. ex köpt aktier i utländsk valuta.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Valutahandel med ett gratis demokonto. Enkelt, spännande och vägen in till npågot nytt. Prova själv Skilling idag!

Riskvarning: 89% av retail kunder förlorar pengar.


VåranPension svarar: Nej, jag kör enbart aktier jag känner mig bekväm i. Har sett att det är ett vinnande koncept för mig. Däremot har jag innehav av amerikanska aktier, vilket kan räknas som indirekt handel med valuta.

Är det någon valuta som du tror på under 2021?

Bitcoin 😉
Valutahandel kommenterar: Kul. Det låter som ett bra val. Tror som du att det kommer bli många spännande uppåtgående rörelser med Bitcoin under 2021, men också hög volatilitet. Så man får vara försiktig och inte satsa mer än man har råd att förlora.

Betyg: 9.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Handla Bitcoin (BTC) hos Stormgain, en enastpående kryptomäklare. Testa Stormgain nu!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.


Hur kom du igång med teknisk analys?

Valutahandel undrar dessutom: Har du något tips för folk som vill lära sig mer?
Min egna erfarenhet kommer från att jag själv gjort undersökningar på nätet, läst och kollat upplade videos på hur experter gör analyser. Däremot i dagsläget så hade jag nog investerar i en kurs där allting finns samlat på en plats. För att kunna avancera längre i min kunskap så har jag investerat i en mentor som är professionell inom trading.

Har du något aktie- eller investeringsmål 2021?

Mitt investeringmål är att minst dubbla innehavet på kontot.
Valutahandel säger: För en genomsnittlig swing traders så är det ett riktigt bra resultat, men från Dig så förväntat jag mig något extra. Blir inte förvånad om vi ser minst 200% ökning på kontot när 2021 går mot sitt slut.

Hur går det med kryptovalutorna. Ligger du fortfarande kvar och investerar i några?

Nej, jag har inte några positioner inom kryptovalutor. Jag har lagt all min fokus på aktier, däremot är kryptovalutor något jag tror kommer komma långt i framtiden så planen är att köpa in mig där och avvakta.

Vilka tre aktier är mest intressanta just nu enligt dig?

Finns många ute på marknaden men dom jag äger är Lipidor, Mp Materials Corp och Tattooed Chef Inc.

När tror du vardagen har återgått till det normala efter covid-19?

Bra fråga, min hypotes är ungefär i mitten av året kanske..

Har du ett långsiktigt sparmål i kronor som du vill uppnå?

Beloppet ligger på 100 000 000 kr. Minst.

Vem på Instagram tycker Du vi ska intervjua efter dig?

Min goda vän @framgångsjakten eller @raket_jönsson.
Valutahandel's svarar: Bra förslag. Vi kommer kontakta båda.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Sugen på bpåde aktiehandel och valutor? Prova fantastiska Capital idag.

Riskvarning: 79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.