fbpx

Fredrik från Nordstan

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 30 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Supertransparenta sajten NS Broker har på senare tid blivit en storfavorit bland kunder som föredrar att handla via en MetaTrader 5-mäklare. Idag berättar Valutahandel mer om denna populära aktör, och listar orsakerna till varför NS Broker anses vara kungen av MetaTrader 5.

Malta-baserade tradingsajten NS Broker har figurerat i ett antal artiklar här på Valutahandel under 2020, såväl i recensioner som reportage och poster om specifika tradingelement. Plattformen har utmärkt sig i fråga om helhetsintryck och kvalitet överlag, och kanske i synnerhet vad gäller utbud av instrument och det faktum att den är en av ytterst få som faktiskt redovisar samtliga likviditetsleverantörer direkt på hemsidan.

I denna artikel tänkte vi dock kika närmare på NS Broker och dess MT5-plattform. Vad är det egentligen som gör sidan så attraktiv för trading på MetaTrader 5? NS Broker's plattformDet enkla och korta svaret är – en hel del. NS Broker profilerar sig som en modern, tydlig och användarvänlig onlinemäklare med en ambition och en målsättning om att dels göra valutahandel men även online trading mer tillgängligt för alla, men också att erbjuda en mer kvalitativ tradingupplevelse med hjälp av bättre teknik, bättre säkerhet och fler valmöjligheter. Som ett led i det har NS Broker valt MetaTrader 5 som tillgänglig tradingplattform för sina registrerade användare. En av världens mest innovativa och tekniskt framstående plattformar för handel med såväl valutor, som råvaror, en del aktier och andra finansiella instrument.

Vad får du hos NS Broker?

Låt oss börja med lite basics. NS Broker är en av tusentals tillgängliga onlinemäklare där ute – men de är långt ifrån en i mängden. Attraktiva features som snabb och enkel registrering, mycket låga tradingavgifter och overhead-kostnader, personliga tips och råd från branschexperter samt en hemsida och MT5-plattform som fungerar lika bra på både dator och mobil gör att sajten sticker ut bland övriga.

NS Broker är enkel att komma igång med, oavsett vilka tidigare erfarenheter man har eller inte har av online trading. Mycket krut har lagts på den egna appen, vilken kan laddas ned och användas på både iOS- och Android-enheter. Den är snygg, lätt att använda och möjliggör förstklassig aktiv MT5-handel även när du inte har möjlighet att sitta vid datorn. Eftersom alltfler föredrar flexibel handel via smartphones idag – och ställer höga krav på sådana funktioner – är detta viktigt och ett stort plus. Svenska som språkval är ännu inte tillgängligt för vare sig mobil eller dator, men tack vare plattformens tydliga gränssnitt och användarvänliga design flyter allt väldigt smidigt ändå. NS Broker bevisar att en engelskspråkig plattform av riktigt hög kvalitet definitivt är att föredra framför en halvdan svenskspråkig sajt med tveksamma funktioner och krånglig layout.

För att testa på NS Broker och upptäcka en bättre MT5-mäklare – signa upp dig för att prova redan idag.

Betyg: 9.57/10
Minsta insättning: EUR500
Beskrivning: Handla som ett proffs med ECN-mäklare och 10 likvidietsleverantörer. Prova MT5 hos NS Broker idag!

Riskvarning: 61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.


Professionella råd varje vecka

Hur många gånger har man inte önskat att man hade en egen tradingcoach som matar en med tips, råd och ny inspiration när det går trögt och man behöver en extra knuff? Hos NS Broker får du precis det. Som registrerad användare och som trader på MT5 via NS Broker får du tillgång till en personlig account manager som regelbundet guidar med professionella tips och investeringsråd – direkt via telefon. En synnerligen generös tjänst, och ett utmärkt sätt att få nya inputs och bra insikter från experter med lång erfarenhet av såväl marknaden, som tekniska analyser. Är du nybörjare kan detta vara särskilt användbart och välkommet, eftersom det ger dig en exklusiv möjlighet att komma igång bättre och snabbare med valutahandel än vad som är möjligt hos många andra mäklare.

Handla över 50 valutapar på MT5 Desktop eller MT5 Mobile

MetaTrader 5 är utvecklad för att tjäna som en komplett och allsidig tradingplattform, optimal för handel med både valutor, råvaror, krypto, aktier, index, ETF'er och annat. Att välja en mäklare som tillhandahåller ett komplett utbud av premiumprodukter förefaller därför vara det mest fördelaktiga – så att man verkligen ges möjlighet att utnyttja MT5's fulla kraft och potential.

NS Broker är många MT5-traders främsta val just på grund av det heltäckande utbudet av instrument. Drygt 50 valutapar finns tillgängliga, liksom flertalet råvarutillgångar, globala aktieindex och populära kryptovalutor. Bakomliggande infrastruktur möjliggör rekordsnabba exekveringar, flytande spreads (från endast 0.3 pips på majors) och applicering av de tusentals applikationer och verktyg som finns tillgängliga i MetaTrader 5.

Summa summarum kan sägas att NS Broker levererar alla de kvaliteter och funktioner en mäklare bör ha för att vara kompatibel med en kraftfull plattform som MT5. Du får allt du behöver, och lite till, samlat på en enda supermodern sajt, och en helhetsupplevelse som gör det enkelt att förstå varför NS Broker är just kungen av MetaTrader 5.

Nyfiken på fler detaljer om NS Broker och MetaTrader 5? Läs gärna vår recension om NSB, och vår kompletta MT5-guide som du hittar direkt här på Valutahandel.se.

Betyg: 9.57/10
Minsta insättning: EUR500
Beskrivning: Högst likviditet. Bäst plattform för MT5. Upptäck MetaTrader 5 genom NS Broker nu!

Riskvarning: 61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.