fbpx

Magnus från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 27 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
73% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
NSB's nya hemsida: Superfräsch!
Klicka för större bilder

NSB är en spännande ny online trading sajt för alla som gillar valutahandel och trading på nätet. De har licens från Malta's nya EU-reglering och sajten ser ytterst proffsig ut. Väl värda att testa med både bra mobilplattform och bra utbud på instrument att handla, med allt från valutor, crypto till råvaror och aktier. Även om sajten endast är på engelska så är den lättnavigerad och lättförståelig även för nybörjare. NS Broker har lovat att komma även på svenska snart. Upptäck världens mest transparenta valutamäklare som visar exakt vilka likviditetsleverantörer de har. Registrera dig för NS Broker nu

NS Broker

NS Broker logo

Totalt betyg

9.57/10

Betyg-detaljer

10
9
10
10
10
8
10

Tips! Kolla in denna mäklaren istället

Vi vill göra dig uppmärksam att NS Broker har fått ett relativt lågt betyg. Det finns därför andra mäklare som vi tror kan passa dig bättre än denna. Missa inte att kolla in detta mer fördelaktiga alternativ istället:
›› Skilling har fått betyget 9.56 av 10 och klassad som en av de bästa plattformarna för svenskar.

Skilling är ett seriöst bolag grundat av erfarna skandinaver. De stödjer svenska BankID för registrering, är licensierade i EU & erbjuder 3 olika handelsplattformar. De är helt enkelt vår personliga favorit.Frågor? Livechat här! Du kan registrera dig direkt hos dem här.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss direkt via vår Livechat här eller skicka ett mail här.
Hos Skilling: 73% av retail kunder förlorar pengar.

 • Min. insättning

  EUR500

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2011

 • Licenser

  2

 • Land

  Malta

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  EUR

 
NS Broker är en modern, pålitlig och användarvänlig nätbaserad valutamäklare för handel med CFD'er på valutor, råvaror, index och aktier. NS Broker har utformats för att passa såväl skickliga yrkestraders som mindre erfarna nybörjare. NSBroker drivs av det välrenommerade företaget NSFX Ltd, som startades år 2011 av en grupp valutaexperter med både lång erfarenhet och gedigna kunskaper från finansbranschen. Valutahandel har djupdykt i vad NS Broker har erbjuda när det kommer till gränssnitt, tradinginstrument, plattformar och mycket mer. Läs vår utförliga recension och få svar på varför NS Broker är ett riktigt bra val för alla som vill ge sig in i valutahandelns spännande värld. Prova trading med NS Broker nu!

Hemsidan inger ett synnerligen seriöst intryck, och det är lätt att förstå varför denna Maltabaserade valutamäklare har kommit att bli en riktigt stabil tungviktare inom branschen. NS Broker profilerar sig som en pålitlig, trygg och kvalitetssäkrad sajt för trading med på nätet, framförallt valutahandel, men också andra finansiella instrument - och det lyckas de förmedla på ett mycket bra sätt. Syftet med online trading sajten var att skapa en framgångsrik och certifierad handelsplattform, tillgänglig för traders över hela världen. Sajten är designad och skapad med användarvänlighet i fokus - av traders, för traders.

Transparensen för NS Broker är bland de bästa i industrin. De tillkännagör nämligen alla likviditetsleverantörer direkt på webbplatsen: Dukascopy, Prime XM, Barclays, UBS, Currenex, City och Credit Suisse.
 
NSBroker erbjuder handel med en hävstång på upp till 1:100 för större valutapar och övriga finansiella produkter. Jämfört med en del av NSBrokers likvärdiga konkurrenter kan den belåningsgraden anses vara något låg, men med bakgrund mot att många ledande experter avråder för handel med hävstång på över 1:50 - anser vi att NSBrokers erbjudande är alldeles fullt tillräckligt.
 
För den som är nyfiken på att testa trading via NSBroker finns möjligheten att välja mellan två olika typer av konton - ett demokonto och ett standardkonto. Demokontot är helt kostnadsfritt och ställer inga krav på någon lägsta insättning. Ett mycket bra alternativ för nybörjare att testa vingarna med, men också för erfarna traders som vill se om NSBroker är något för dem.

Väljer man att signa upp sig för ett standardkonto krävs en lägsta insättning på motsvarande $250. Vi på Valutahandel rekommenderar dock att satsa på ett något högre startkapital än så, eftersom du då är bättre rustad för marknadens volatilitet. I övrigt erbjuder NSBroker låg spread, utan ytterligare avgifter eller påslag för nyttjande av deras plattformar.
 


 
+ Välrenommerad, trygg och certifierad valutamäklare.
+ Användarvänlig, lättnavigerad och lagom avskalad sajt.
+ Olika insättningsalternativ såsom kontokort, banköverföring och digital plånbok.
+ Möjlighet att mjukstarta med ett demokonto.
+ Snabb och smidig registrering.
+ Erbjuder handel med över 70 finansiella produkter inom 5 olika segment.
 
- NS Broker erbjuder ingen möjlighet att inneha ett islamiskt konto
- Sajten saknar svenska som språkval och finns endast på engelska för närvarande.

 
NSBroker erbjuder handel med världens mest moderna och tekniskt innovativa tradingplattform - MetaTrader 5. Användare kan välja mellan MT5 Desktop, MT5 Web för webbrowser och MT5 Mobile för traders på språng som önskar göra affärer via sin smartphone. MT5 Desktop och MT5 Mobile finns tillgängliga att ladda ned via NSBrokers hemsida. Med tre olika professionella plattformar möjliggörs säker handel på flera olika sätt, var man än befinner sig.

 
Vid frågor eller behov av teknisk support finns möjlighet att kontakta NSBrokers mycket trevliga och professionella kundtjänst. Support på svenska är dessvärre inte möjligt, men däremot kan man välja mellan engelska, ryska, tyska, arabiska, franska, spanska och italienska. Telefonsupporten är öppen måndag-fredag, men övrig tid går det utmärkt att nå kundtjänst via mail eller en livechat. Svarstiden är kort och bemötandet är trevligt.
 
NS Broker är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, de har lokal licens från FCA.
Licens på Malta: Ja, IS/56519
Licens i Tyskland: Ja, de har licens via BaFin också.
 
 

Är NSBroker en valutamäklare värd att testa?

NSBroker är en av finansbranschens främsta mäklare för handel med valutor, värdepapper och andra finansiella produkter. Sajten är godkänd och licensierad och anses av många professionella traders vara en av de säkraste och mest pålitliga valutamäklarna på marknaden. Vi på Valutahandel är utan tvekan beredda att hålla med. Som en extra kvalitetsindikator kan också nämnas att NSBrokers är registrerad och godkänd av MFSG - Malta Financial Services Authority. I övrigt satsar NSBroker stort på ett användarvänligt och funktionellt gränssnitt, med tydlig design vilket gör det enkelt att komma igång och lära sig alla funktioner och finesser. Är du ute efter en riktigt professionell mäklare med moderna plattformar och en generös bredd av både valutor, kryptovalutor och värdepapper? Då ska du absolut testa NSBroker.
Bolaget bakom NS Broker har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för NSFX Ltd, NSFX Limited
 • Valutahandel med CFD'er vs optioner & terminer

  CFD'er är en flitigt använd term inom såväl valutahandel som annan slags online trading. För den som önskar öka sina chanser att bli framgångsrik inom valutahandel så är det en viktig förut...

  ›› Läs nyheten

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.