fbpx

Fredric från Umeå

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 41 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

AvaTradeGO är den egenutvecklade mobilapplikationen hos populära onlinemäklaren AvaTrade. Plattformen möjliggör smidig och kvalitativ trading med olika typer av finansiella tillgångar direkt i din smartphone – vilket passar perfekt när du inte vill eller kan använda en dator. Nedan finner du en komplett introduktion till tradingplattformen AvaTradeGO, med detaljer om såväl gränssnitt och funktioner, som hur du skapar konto och hur utbudet av instrument ser ut.

AvaTrade är en av världens ledande onlinemäklare för handel med såväl valutor som andra typer av tillgångar. Mäklaren har funnits under många år, är reglerad på flera håll i världen och dessutom särskilt populär bland svenska handlare då sajten dels har svenska som språkval, men också erbjuder trading med olika SEK-valutapar.

Som registrerad användare hos AvaTrade har du förmånen att kunna välja mellan flera olika tradingplattformar att handla på. Här finns såväl klassiker som MT4 och MT5, samt de egenutvecklade AvaOptions och AvaSocial. Sist men inte minst finns också den mobila plattformen AvaTradeGO – vilken är den vi ska fokusera på i den här guiden.

Funderar du på att bli kund hos AvaTrade och är särskilt intresserad av vad de har att erbjuda dig på den mobila fronten, finner du förhoppningsvis svar på allt och lite till i denna grundliga och detaljerade introduktion om AvaTradeGO.

Vad är AvaTradeGO?

AvaTradeGO är den mobila tradingplattformen utvecklad av och för valuta- och CFD-mäklaren AvaTrade. Plattformen är kompatibel med såväl iOS som Android, och finns att ladda ned gratis i både AppStore och Google Play.

AvaTradeGO utmärker sig som en innovativ och inte minst intuitiv mobil handelsplattform, med vilken användare på alla nivåer kan connecta till finansiella marknader världen över och trada tillgångar lika smidigt och säkert som via en webb- eller desktopplattform. Programvaran är mycket enkel att komma igång med – utan att man för den sakens skull har sparat på krutet. Här finns ett flertal praktiska och hjälpsamma funktioner att nyttja i din handel, ett bra utbud av verktyg och indikationer, riktigt bra grafer (toppklass!) samt ett synnerligen användarvänligt gränssnitt. I appen finns över 250 instrument tillgängliga för trading, inom kategorierna valutor, krypto, aktier, index och råvaror.

Hur ser AvaTradeGO ut?

Designen och layouten är slående enkel. AvaTradeGO imponerar stort med en plattform som genom en steg för steg-guide är lätt att komma igång med och navigera sig i. Här är det tydligt att man har utvecklat en programvara med användaren i fokus, och även anpassat den i syfte att göra den tilltalande för såväl nybörjare som mer erfarna traders.

AvaTrade mobilapp - 893 pixlarAvaTradeGO har en behaglig färgsättning där ljust och mörkt kombineras på ett sätt som gör att plattformen känns såväl tydlig som modern. Allt finns också på svenska, vilket givetvis ger ytterligare pluspoäng för användarvänlighet sett till svenska traders.

Vidare finns också en tydlig överblick över aktuella positioner, historik, favoriter och bevakningslistor, de mest populära instrumenten samt saldo. AvaTradeGO har även en exklusiv och unik teknologi för marknadstrender, vilken gör det möjligt att på ett enkelt sätt se vad som handlas just nu samt hur instrument handlas – det vill säga i korta eller långa positioner.

Testa AvaTrade du också!

Vilka är de 10 grundläggande funktionerna?

+ Smidig handel med hundratals tillgångar på globala marknader
+ Exklusiv teknik för analysering av marknadstrender
+ Trading helt på svenska
+ Extremt intuitiv och användarvänlig
+ Hantera flera olika MT4-konton samtidigt
+ Växla mellan demokonto och livekonto
+ Snäva spreads och minimalt slippage
+ Flera unika verktyg och tradingfunktioner – däribland personliga bevakningslitsor
+ Multilingual support dygnet runt fem dagar i veckan
+ Tillgång till unika riskhanteringsverktyget AvaProtect

Sagt om AvaTradeGO

Upptäck sociala trender, grymma handelsmöjligheter och prova trading på ett enkelt sätt med innovativa AvaTradeGo.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Prova valutahandel med optioner eller CFD'er på en av marknadens billigaste och mest moderna sajter. Börja trada hos AvaTradeGO redan idag!

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.


Kan jag få lägre spread med AvaTradeGO

Djup likviditet, många likviditetsgaranter samt en avancerad teknisk infrastruktur gör det absolut möjligt att få lägre spreads när du handlar via AvaTradeGO. Som kund hos mäklaren är det ingen skillnad i kostnader och avgifter vid trading när du nyttjar den mobila plattformen, jämfört med om du handlar på webben eller med programvara för desktop.

Hos AvaTrade och med AvaTradeGO kan du exempelvis handla EUR/USD med rörlig spread från 0,9 punkter på ett vanligt privat konto, och något lägre på ett professionellt konto. Nivåerna är inte lägst på marknaden – dock i det lägre spannet – men samtidigt är AvaTrade en av de mest seriösa mäklarna på den globala tradingmarknaden. Här handlar du tryggt och säkert med transparent prissättning.

All handel på privata livekonton sker också helt utan kommission. Prova själv AvaTrade Go med demokonto idag!

Vad krävs för automatisk trading med AvaTradeGO?

AvaTrade är en utmärkt mäklare för dig som vill kopiera andra traders signaler genom autohandel. För detta finns ett par separata programvaror eller handelssystem – vilka bägge är kompatibla med MetaTrader4 (som också fungerar i AvaTradeGO).

Autotrading hos AvaTrade kan bedrivas med systemet DupliTrade samt välkända ZuluTrade. Bägge är mycket intuitiva och gör det möjligt att automatiskt följa och kopiera andra traders signaler i realtid. Med autotrading hos AvaTrade kan du på ett effektivt sätt eliminera känslor och impulsstyrd handel, och på så sätt sänka risknivån i din trading.

Hur är AvaTradeGO en bättre plattform?

Starta med AvaTradeMed sitt intuitiva gränssnitt och de många funktionerna är AvaTradeGO en överlägsen plattform när det kommer till trading i mobilen. Programvaran gör det möjligt att hantera flera olika MT4-konton på en gång samt att växla mellan demokonton med fiktiva portföljer och riktiga livekonton. Valutahandel rekommenderar dig alltid att börja med ett demonkonto för möjligheten att testa på riskfri handel med fiktiva pengar innan du kör skarpt läge. Hos AvaTrade och i plattformen AvaTradeGO är såväl demokonton som livekonton helt gratis att öppna.

Bland funktionerna finns bland annat flera olika ordertyper, diagram och staplar som kan ändras om skräddarsys efter tycke, smak och behov samt mycket bra analysverktyg. Genom att skapa en egen bevakningslista kan du hålla stenkoll på de tillgångar du är intresserad av och via överblicken för mest populära instrument ser du vad och hur andra användare handlar.

Sammantaget kan sägas att AvaTradeGO på flera sätt sticker ut bland övriga mobila tradingplattformar på marknaden. Programvaran är överlägset användarvänlig, den är snabb och säker och mycket enkel att komma igång med.

Vad är skillnaden mellan AvaTradeGO & andra egenutvecklade plattformar?

Som nämndes ovan är det kanske framförallt användarvänligheten, snabbheten och de många smarta handelsfunktionerna som får AvaTradeGO att sticka ut. Appen känns kvalitativ och genomarbetad på ett sätt som inte alls syns hos alla egenutvecklade mobilplattformar. Det här är en programvara för dig som vill ha samma tradingmöjligheter i telefonen som när du handlar via datorn.

Teknologin för analys av marknadstrender är imponerande – alla dina instrument är sammankopplade så att du enkelt kan jämföra med hur andra handlar samt hur ditt handelsbeteende skiljer sig från andras. Teknologin ger dig också tillgång till viktig finansiell information som hjälper dig att analysera marknadens trender och utveckling.

Finns det demokonton för AvaTradeGO?

Ja, AvaTrade erbjuder demokonton kompatibla med alla dess plattformar. Som redan nämnts rekommenderar vi alltid att man börjar med ett gratis demokonto – både för att testköra sina egna strategier och kunskaper, samt för att se hur man trivs med plattformen och mäklaren som sådan.

AvaTradeGO för MAC: Finns & går det?

AvaTradeGO är helt kompatibel med såväl MAC-datorer och laptops, som iPhone smartphones och iPad surfplattor. På AvaTrades hemsida finns en hel flik med information och guider om plattformar speciellt anpassade för MAC och iOS.

AvaTradeGO insättningar: Hur fungerar det?

Tillgängliga insättningsmetoder är flera; VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal, Webmoney samt traditionell banköverföring kan alla användas. Depositioner kan även göras med Bitcoin, vilket är en uppskattad möjlighet för alla som handlar med kryptovalutor på AvaTradeGO.

De 3 bästa instrumenten på AvaTradeGO

Totalt sett finns över 250 tillgängliga instrument inom alla de största kategorierna att handlas på AvaTradeGO. Vilka tillgångar som är de bästa kan givetvis variera utifrån olika marknadstrender och marknadsförhållanden. Vilka favoriter man har är dessutom mycket individuellt. För att ändå kunna ge några tips har vi på Valutahandel valt ut följande tre tillgångar som extra intressanta på AvaTradeGO just nu:

+ Kryptovalutor: På AvaTradeGO finns ett bra utbud av olika kryptovalutor att handla – såväl större som mindre. Trots att marknaden är skakig just nu finns ändå möjlighet att tjäna pengar på Bitcoin och andra virtuella valutor genom blankning. Extra bra är också att insättningar kan göra med Bitcoin via digital plånbok.

+ ETF'er/börshandlade fonder: AvaTrade erbjuder över 25 olika ETF'er med CFD'er i sitt utbud, vilket är fler än vad som finns hos många andra mäklare. Här finns även amerikanska ETF'er. ETF'er är ett billigare alternativ än vanliga fonder då du slipper fondavgiften, men samtidigt får den breda exponeringen.

+ SEK-valutapar: Trading med SEK är alltid ett kul komplement till trading med de största paren. AvaTrade har såväl EUR/SEK och USD/SEK som SEK/GBP och SEK/JPY.

Hur loggar jag in för trading genom AvaTradeGO?

Inloggning sker i appen. Innan du laddar med appen rekommenderar vi att du registrerar dig via hemsidan på webben. Sedvanlig KYC-process tillämpas, men verifieringen går snabbt och smidigt.

Registrera dig hos AvaTrade och ladda ned GO-appen redan idag.

Vilka språk finns AvaTrade på?

AvaTrade och dess handelsplattformar finns tillgängliga på flera olika språk. Förutom svenska kan du här även välja engelska, spanska, franska, ungerska, nigerianska, finska, arabiska, italienska, malaysiska, nederländska, ryska, turkiska, kinesiska, tyska, portugisiska, indonesiska, mongoliska samt ytterligare ett par asiatiska språk.

Finns det någon manual för AvaTradeGO?

Vi har ännu inte lyckats hitta någon nedladdningsbar manual i PDF-format eller liknande, men under fliken Handelsplattformar och alternativet för AvaTradeGO finns en bra presentation till hur appen fungerar. Det finns även ett bra Hjälp-avsnitt. Tack vare plattformens enkelhet och användarvänliga gränssnitt går det dock snabbt att komma igång även utan manual. Testa själv AvaTrade Go nu!

Besök AvaTrade och AvaTradeGO nu!


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Prova valutahandel med optioner eller CFD'er på en av marknadens billigaste och mest moderna sajter. Börja trada hos AvaTrade redan idag!

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.


Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.