fbpx

Greger från Umeå

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 14 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Globala onlinemäklaren Capital erbjuder trading på den egenutvecklade och flerfaldigt prisbelönta webbplattformen Capital Trader. Mjukvaran lockar med såväl vass grafik som flexibilitet och smarta funktioner – och anses av många vara den absolut bästa för kvalitativ CFD-handel på nätet. Valutahandel.se ger dig en komplett guide till Capital Trader och dess funktioner.

Capital.com är den mångsidiga online trading mäklaren som på senare år tagit trading med finansiella tillgångar på nätet till en helt ny nivå. Mycket på grund av spännande tjänster, ett generöst utbud av instrument, unik och innovativ AI-teknik, otrolig flexibilitet med eller utan hävstång samt inte minst – en av branschens mest intuitiva och användarvänliga handelsplattformar.

Mjukvaran för Capital Trader är utvecklad i egen regi och således helt unik. Överväger du att bli kund hos Capital och har funderingar kring hur plattformen fungerar och vilka kvaliteter den har att erbjuda, finner du nedan en grundlig introduktion med all information du behöver för att komma igång.

Vad är Capital Trader?

Capital Trader är alltså den egenutvecklade tradingplattform som erbjuds hos Capital.com – en av tradingindustrins största och bäst ansedda valutamäklare. Mjukvaran är avsedd att användas till handel med CFD'er, av vilka det finns ett mycket generöst utbud att välja och vraka bland, inom olika kategorier och på olika marknader.

Via Capital.com och Capital Trader kan du som registrerad kund handla såväl valutor och aktier, som index, råvaror och kryptovalutor. Totalt sett finns närmare 4000 olika CFD-instrument tillgängliga; 3425 aktier, 26 börsindex, 201 kryptovalutor, 138 valutapar samt 34 olika råvaror (både mjuka och hårda).

Mäklaren Capital och dess plattform är långvariga partners till stora och välkända aktörer som Reuters, Deloitte, Trading View och Investing.com. Detta tillsammans med EU-regleringen genom CySEC och FCA är såväl en trygghet som en viktig kvalitetsstämpel för dig som kund.

Rent funktionsmässigt är Capital Trader anpassad för att fungera i webbläsare på både PC och MAC. Plattformen finns även i mobilt format, för vilken det finns en app att ladda hem i App Store och Google Play.

Hur ser Capital Trader ut?

Capital Trader imponerar med en riktigt snygg grafik, men är trots den moderna designen ändå mycket användarvänlig. Färgsättningen är mörk och behaglig att titta på, med kontrasterande färger för olika fönster och funktioner. Möjlighet finns också att ändra till ljus bakgrund.

Enkel trading genom CapitalStartsidan bjuder på en riktigt tydlig och bra överblick med ett nyhetsflöde till höger samt rapporter och listor över de mest populära tillgångarna, de just nu mest stigande samt de mest fallande i mitten. Här kan du också skapa personliga bevkaningslistor över tillgångar du vill hålla extra koll på. I vänsterkolumnen finns en meny genom vilken du kan navigera dig på plattformen.

Flera olika diagram- och graftyper finns att välja bland (exempelvis candlestick, stapeldiagram och Heikin-Ashi), och dessa kan givetvis även anpassas och skräddarsys utifrån hur man själv vill ha dem. I plattformen finns även fler än 75 inbyggda tekniska indikatorer – alltifrån klassiska Bollinger Bands till Ichimoku Cloud – samt avancerade ritverktyg med vilka du verkligen kan ta dina analyser och således även din trading till en ny nivå. Capital Trader ger dig också möjlighet att ha upp till sex separata fönster öppna samtidigt för olika marknader.

Vilka är de 10 mest grundläggande funktionerna?

+ Närmare 4000 instrument tillgängliga för trading
+ Kompatibel med både PC och Mac
+ 100% webbaserad – ingen nedladdning av mjukvara nödvändig
+ Orderexekvering på endast någon tiondels sekund
+ Många olika språkval – däribland svenska
+ Intuitiv och användarvänlig med tydligt gränssnitt
+ Enkel att anpassa för olika nivåer – fungerar för både nybörjare och avancerade traders
+ Flexibel hävstång
+ Mycket bra ritverktyg och hjälpmedel för riskhantering
+ Suveränt utbud av kryptovalutor

Sagt om Capital Trader

Valuta- och online trading marknadens kanske mest intuitiva plattform, som har flexibel hävstång och flest instrument i klassen, är en given plattform för smart trading.

Kan jag få lägre spread med Capital Trader?

Liten skärmdump på Capital Web Trader.
Klicka för större bild av Capital Web Trader.
Handel på Capital Trader kan utan tvekan innebära att du får lägre spread än hos många andra konkurrerande mäklare och plattformar. Här tradar du med djup likviditet och en teknisk infrastruktur som möjliggör blixtsnabba orderavslut med riktigt snäva spreads och minimalt slippage. Capital tar heller inte ut någon provision för någon typ av instrument och några övriga dolda avgifter förekommer inte.

Rörlig spread gäller vid trading på Capital Trader. Som exempel på hur nivåerna ligger kan exempelvis 0,06 pips för olja och 0,6 pips för forex nämnas – vilket är riktigt bra jämfört med genomsnittet på marknaden.

Capital tar liksom många andra mäklare ut swapavgifter för positioner som hålls öppna över natten. Till skillnad från de flesta andra baserar dock Capital endast avgiften på den hävstång du använder istället för hela värdet av din position. Över natten-avgifterna ser olika ut för olika instrument, men tydlig information om detta finns på hemsidan.

Testa mer prisvärd handel du också – registrera dig hos Capital redan idag!


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Handla 120+ valutapar och andra instrument med rekordbra spread och marknadens bästa villkor. Testa Capital Trader idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Vad krävs för automatisk trading med Capital Trader?

Automatisk handel är endast möjligt om du ansluter Capital.com till ditt MT4-konto. Har du inget befintligt MetaTrader4-konto måste du således skapa ett för att kunna bedriva autotrading.

Automatisk handel via den egna plattformen Capital Trader är i dagsläget inte möjligt.

Hur är Capital Trader en bättre plattform?

Capital Trader kan skryta med en hel del riktigt övertygande kvaliteter som – enligt oss på Valutahandel – gör just denna programvara och plattform snäppet vassare än många andra alternativ på marknaden.

Capital - Apparna på svenskaFramförallt är det breda utbudet av instrument, de många inbyggda indikatorerna och det användarvänliga gränssnittet sådant som får Capital Trader att glänsa lite extra. Drygt 75 inbyggda indikatorer för teknisk analys är ovanligt – hos de flesta finns knappt hälften så många. Att du kan handla med nästan 4000 olika instrument på drygt 2000 olika marknader är också en riktigt stark fördel eftersom flexibiliteten och valmöjligheterna blir många.

Slutligen ska också grafiken och plattformens uppbyggnad framhållas. Den mörka designen är behaglig att använda, upplägget med menyer och olika fönster är riktigt bra och det faktum att man kan komma igång riktigt snabbt med valutahandel och annan CFD-trading är förstås ett stort plus.

Capital Trader håller hög kvalitet, erbjuder snäva spreads och en förfinad handelsupplevelse med extra allt.

Vad är skillnaden mellan Capital Trader & andra egenutvecklade?

Capital Trader utmärker sig på flera sätt i relation till andra egenutvecklade plattformar. Mycket av det har redan nämnts här ovan.

Överlag sticker Capital Trader ut med en genomgående nivå av kvalitet som vi anser är svår att hitta hos andra mäklare. Många plattformar kan vara supervassa på vissa delar men når inte riktigt fram på andra. Med Capital Trader är det inte så. Här har man satsat 110% på alla nivåer och varje liten detalj – som kund får du tillgång till ett brett utbud av tillgångar, snabba exekveringar, snäva spreads, hög säkerhet, fantastiskt bra verktyg och indikatorer, grym grafik samt värdefulla resurser som nyheter, analyser och olika topplistor. Ingenting har lämnats åt slumpen och ingenting har missats.

Finns det demokonton för Capital Trader

Ja, innan du öppnar ett livekonto hos Capital finns möjlighet att provhandla helt gratis och riskfritt med ett demokonto. Med ett demokonto tradar du med en fiktiv portfölj och får således chans att testa både plattformen och dina strategier. Valutahandel rekommenderar alltid att man börjar med ett demokonto innan man går live.

Öppna ett demokonto hos Capital.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Ta din trading till en ny nivå med marknadens vassaste plattform. Testa Capital Trader idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Capital Trader för MAC: Finns det och går det?

Capital Trader fungerar lika bra att använda i webbläsaren på MAC som i PC. Den mobila appen finns också tillgänglig för iOS.

Capital Trader insättningar: Hur fungerar det?

Insättningar kan göras med en rad olika metoder, av vilka samtliga är helt gratis från Capitals sida. Några provisioner eller andra insättningsavgifter tas alltså inte ut.

Depositioner till ditt tradingkonto kan göras med VISA, Mastercard, Apple Pay, Wire Transfer, PCI, World Pay, RBS, Skrill, Neteller, Web Money, Sofort, iDeal, Qiwi, Giropay, Trustly samt vanlig banköverföring. Med de flesta metoder sker överföringen omgående, men använder du banköverföring kan du få räkna med att det tar någon extra dag innan du ser pengarna på kontot.

De 3 bästa instrumenten på Capital Trader

Capital Trader erbjuder som nämnts ett brett och spännande utbud av instrument inom flera olika kategorier. I takt med att marknaden förändras kan olika instrument vara olika tilltalande vid olika perioder, men i dagsläget tycker Valutahandel att följande tre är extra intressanta:

+ Kryptovalutor: Med ett av marknadens bästa utbud av kryptovalutor har kryptotrading kommit att bli ett av de största dragplåstren för Capital Trader. Här finns över 200 virtuella coins att spekulera i – såväl klassiker som Bitcoin och Ethereum som mindre och nyare alternativ.

+ Olja: Med en lägsta spread på 0,06 punkter är Capital Trader ett lysande val av plattform för trading med olja. Ta långa positioner om du tror att den just nu uppåtgående trenden fortsätter, eller blanka om du snarare spår ett bakslag.

+ Aktier: Utbudet av aktier är för brett för att endast kunna välja ett instrument – så vi tipsar om hela tillgångskategorin överlag istället. På Capital Trader finns tusentals aktier på marknader över hela världen, vilka smidigt kan handlas med CFD'er. Särskilt stora är utbuden av japanska aktier och Hong Kong-aktier, men även det europeiska utbudet är mycket bra.

Hur loggar jag in för trading genom Capital Trader?

Inloggning sker via Capitals hemsida. Knappen för att logga in på ditt konto är placerad i övre högra hörnet på startsidan.

Vilka språk finns Capital på?

Capital är en av de plattformar med flest språkalternativ – här finns totalt nästan 30 olika språk tillgängliga. Förutom svenska och engelska kan du även välja italienska, spanska, franska, tyska, arabiska, kinesiska, indonesiska, malaysiska, ryska, tjeckiska, ungerska, danska, estländska, grekiska, lettiska, litauiska, nederländska, polska, portugisiska, rumänska, slovakiska, finska, vietnamesiska, thailändska, magyar och bulgariska.

Finns det någon manual för Capital Trader?

Vi kan för närvarande inte hitta någon fullständig skriftlig manual för Capital Trader på Capitals hemsida, men mindre introduktioner till hur du kommer igång finns att ta del av under fliken Plattformar och Webtrader.

Avsaknad av manual upplevs dock inte som någon nackdel då plattformen är så pass enkel att komma igång med och lära sig ändå.

Vill du veta mer om Capital som mäklare? Här hittar du vår fullständiga recension.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.