fbpx

Pelle från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 9 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
73% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Det finns flera olika typer av konton för online trading. Det mest populära och generösa för dig som kund är professionella konton eller “proffs konto” som det också kallas. Genom att klassificeras som en professionell valutahandlare så kan du åtnjuta flera oslagbara fördelar, såsom att få otroligt hög belåning och väldigt mycket lägre säkerhetskrav. Med andra ord så är det möjligt att handla som ett riktigt proffs när du har ett proffskonto.

1. Hävstång upp till 200:1 för svenskar.
Med ett professionellt konto för valutahandel så får du verkligen möjlighet till väldigt hög belåning. Hur du hanterar 200 gångers belåning är upp till dig. Se till att läs på och kom igång med trading, inte bara valutahandel utan även blankning av aktier, eller köp av index och certifikat är möjligt. Även kryptovalutor går att handla med hävstång ifall du vill ha verklig spänning. Upp till 5x bättre hävstång (totalt 10x belåning) ges normalt för Bitcoin med professionella konton för trading. Frågan är bara om det verkligen behövs så mycket belåning? De rör ju redan på sig rätt rejält de där krytovalutorna. Se en full översikt av alla mäklare för kryptovalutor här.

2. Avsevärt lägre säkerhetskrav (margin)
Professionell valutahandel lönar sig, på många sätt. Inte minst för att säkerhetskraven är så mycket lägre. Ifall du normalt krävs på ett säkerhetskrav på 5% vid valutahandel, så kommer det med ett professionellt konto ligger på runt 0.5% och ibland lägre. Det är med andra ord inte bara en avsevärt högre hävstång som ges (10x högre normalt), utan även 10x mindre krav på säkerhet. Gissa varför alla vill ha ett proffs konto när det kommer till valutahandel: Man får mer för pengarna!

3. Galet låg spread
Alla gillar bra villkor. När det kommer till valutahandel så är det spreaden som räknas mest av allt. Ifall du har en spread på 1/10 av vad din aktiemäklare ger, så är du nog rejält nöjd. Detta är ofta fallet med proffs konto, du får en så otroligt bra spread att du aldrig kommer vilja handla något annat instrument, någon annanstans. Prova t. ex ett ECN konto (utan mellanhänder, dvs. inte market maker) och sedan kan du enkelt registrera dig som professionell investerare med alla otroligt trevliga fördelar. Vad väntar du på?


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: EUR100
Beskrivning: Pålitlig valutahandel med CFD från börsnoterat företag.

Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.


4. Support som ett proffs förtjänar
Med hjälp av ett professionellt konto så får du en egen VIP-support, som alltid tar hand om dig så fort du har frågor. Vi talar om en rejäl skillnad mot att sitta och vänta i lång telefonköer för att ens få hjälp, eller en värdelös live chatt support som inte kan sina saker. Nej, det är proffs som du talar med – support som har verklig koll på läget. De kommer inte ge dig några handelstips ifall det inte verkligen är värt det. Detta är erfarna traders, som hjälper dig nu. Du kommer älska att ha den hjälp som du faktiskt förtjänar.

5. Speciella priser och erbjudande
När du skaffat ett konto för professionell valutahandel så är det möjligt att få bättre priser, speciellt på exotiska valutor. Ifall du t. ex vill handla med turkiska lira, så kan det ibland vara svårt med spreaden. Tack vara din status som professionell trader, så blir priserna också bättre. Desto mer du handlar, desto bättre priser. Desto högre nivå på ditt konto, ju mer uppmärksamhet får du.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Wimbledon översikt av en match, 2016
6. Inbjudan till speciella events
Det är inte ovanligt att marknadens mest seriösa valutamäklare bjuder in sina mer hängivna, professionella kunder till olika engagemang. Det kan t. ex röra sig om inbjudan till Wimbledon eller Franska Öppna, en middag med fest i någon spännande storstad eller en golfturnering på en världskänd bana. Fördelen för dig som blir inbjuden är att du kommer träffa nya kontakter och lära dig rejält mycket mer om bra strategier för valutahandel. Du kommer träffa proffsen som lärt sig hur man handlar valuta och få ovärdeliga tips. När du väl får en inbjudan som en trogen kund, se till att tacka ja.


Nackdelen som professionell är att du anses förstå marknaden själv och mindre regler och skydd ges till dig. Medan vanliga konton har skydd mot negativt saldo, så är detta normalt inte fallet för professionella trading konton med riktiga pengar. Undantaget är dock eToro, som även i ovanliga fall där snabba svängningar efter nyheter leder till negativt saldo, som absorberar förluster, precis som för privatkunder. Läs mer om eToro's fördelaktiga professionella konton här – med både bra hävstång och skydd mot större förluster, medan du kan utnyttja 400x hävstång (!) för att maximera vinsterna. Var bara försiktig i vad du går in i och när på dagen. Undvik helt när börsen öppnar i USA (vid 1430 svensk tid) och när större nyheter är på väg att släppas.


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Kopiera marknadens bästa traders, helt gratis!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.