fbpx

Niclas från Luleå

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 18 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Populära tradingplattformen Skilling har tills nyligen varit tröjpartner åt det kända Premier League-laget Fulham FC. Men ett nytt år betyder nya möjligheter. Den skandinaviska mäklarsajten inleder 2020-21 säsongen med att gå in i ett prestigefullt samarbete med tungviktaren Aston Villa.

Många valutamäklare använder sponsorskap med stora fotbollsklubbar i syfte att synas mer och öka kännedomen om det egna varumärket. Skandinaviskgrundade Skilling hakade på trenden för första gången under 2019 då man signade avtal med brittiska Fulham FC – som strax efter lyckades återta sin plats i Premier League.

Kom igång med valutahandel på 5 minuter. Registrera dig med BankID hos Skilling!

Ett par år (och ett lyckat sponsorskap) senare tillkännager Skilling ett nytt samarbete för säsongen 2021 (egentligen 2020/2021) – denna gång med inga mindre än Aston Villa. En imponerande deal och en fjäder i hatten för en valutamäklare som faktiskt lanserades officiellt så sent som 2019. I synnerhet med tanke på att det finns många sajter på marknaden med betydligt fler år på nacken, men utan ett enda sponsorskap på meritlistan. Sponsorskap av en stor fotbollsklubb visar att din trading firma är seriös och har pengar att satsa och beredd att ta in många nya kunder. När blir du själv en del av Skilling? Prova registrera dig för ett riskfritt demokonto idag.

En glad Tyrone Mings, Aston Villa FC
Klicka för att se en större bild.

Aston Villa topp 10 i Premier League

Aston Villa grundades redan 1874 i Birmingham, England, och var en av de ursprungliga brittiska klubbarna som initierade grundandet av The Football League – vilken idag går under namnet English Football League.

Klubben dominerade mer eller mindre ligan under de tidigaste åren, och har rönt stora framgångar av och till ända fram i nutid – med undantag för framförallt 2010-talet då laget flyttades ned till andra divisions-ligan Championship. Under 2019 vände dock vinden och Aston Villa klättrade åter upp till det åtråvärda Premier League-spelet där de hör hemma. Laget har hittills presterat riktigt bra, och tillhör nu poängmässigt ligans topp tio.

3 bästa spelarna i Aston Villa FC

Nivån är generellt sett hög bland alla spelare i laget (givetvis, det är trots allt Premier League vi pratar om), men det finns ett par-tre spelare som sticker ut och briljerar lite extra.

Under säsongen 2020 – 2021 klassas följande tre spelare som toppskiktet i Aston Villas trupp:

Tyrone Mings:Mittbacken Tyrone Mings inledde sitt spel för Aston Villa som utlån under säsongen 2018-2019, vilket som resultat av en lyckad prestation så småningom övergick i en permanent övergång. Mings har även spelat för det engelska landslaget, i vilket han debuterade mot Bulgarien 2019. Stabil defensiv spelare som hyllats för sina insatser i AV's försvarsspel. Ni ser honom på bilder ovan till höger.
jack grealish
Jack Grealish: Tjugofemåriga Grealish är irländsk-brittisk till ursprunget och är således berättigad att spela för både Irland och England. Sedan 2015 har han dock valt att enbart representera England i landskamper. Grealish har nummer 10 på tröjan, är mittfältare och lagkapten för Aston Villa. På plan har han imponerat med såväl många mål som assist under föregående säsong och hyllats för sina laginsatser. December 2020 skapade Grealish rubriker även utanför fotbollsstadion då han kraschade sin Range Rover, blev av med körkortet och åkte på dryga böter. Icke desto mindre är han dock fortfarande Aston Villas bästa spelare just nu.

Position på Skilling med mörk bakgrund
John McGinn:Skotska John McGinn värvades till klubben i augusti 2018 då han signade ett fyraårskontrakt. McGinn har sedan dess utmärkt sig som en stabil mittfältare med imponerande bollkontroll och ett skarpt spelsinne. McGinns tillfälliga bortfall på grund av skada i slutet av fjolåret sägs enligt många vara en starkt bidragande orsak till den dipp laget erfor under slutet av 2020.

Villa & Skilling: Samma ambitioner?

“Både vi själva och Aston Villa befinner oss på en spännande resa och med en delad ambition att ge tillgänglighet för både kunder och fans” – så lät det när Pavel Spirin, Skilling Groups CCO gav ett officiellt uttalande när det nya partnerskapet först tillkännagavs. Teamet på Valutahandel kan bara instämma i det Spirin säger – Skilling x Aston Villa känns som en optimal kombination och vi ser med spänning framemot vad detta nya samarbete kommer att leda till för kanske framförallt Skilling och dess tradingplattform, men även Aston Villa förstås.

Tittar vi på just tillgängligheten för Skilling, vilken CCO'n nämner som en central ambition, märks den satsningen genomgående i allt Skilling gör. Plattformen är tillgänglig i såväl dator som mobil, utbudet av tillgångar bjuder på många valmöjligheter, man erbjuder inte bara en eller två utan tre olika tradingplattformar. Den egna Skilling Trader har gjort makalösa framsteg, med hela rejäla 15 förbättringar i den nya plattformen, något som bara en kunglig trading plattform som SkillingTrader kan erbjuda på så kort tid.

Dessutom så är de mest populära handelsplattformarna också tillgängliga: både MT4 och cTrader. Det är också värt att nämna att supporten får högsta betyg för såväl generösa öppettider som riktigt kort svarstid. Vidare drivs betyget upp lite ytterligare tack vare att den finns på svenska – vilket är en deal breaker för många svenska traders. Den största fördelen som vi själv upplever det är enkelheten för Skillings egna plattform. Du kan se en bild till höger, hur en affär ser ut vid valutahandel. Det behöver med andra ord inte vara svårt, utan med Skilling's plattform så blir det en spännande resa, där du lär dig något nytt och har möjlighet att tjäna pengar på valutor. Registrera dig själv hos Skilling idag.

Mer information om Skilling hittar du i vår recension.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Upptäck en ledande, skandinavisk valuta- och kryptomäklare. Testa Skilling du med!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Vill du läsa mer om samarbeten mellan olika onlinemäklare och kända fotbollslag? Ta en titt på vår artikel Vilket fotbollslag sponsrar din firma?.

Ökad exponering för bägge parter

Sammantaget innebär en deal som denna, där Skilling går in som officiell global huvudpartner åt Aston Villa, att sajten kommer få en skjuts i exponering via klubbens samtliga kanaler – såväl digitala som on ground. På samma sätt kommer naturligtvis Aston Villa också synas mer genom Skilling. Givet att bägge parter tillhär toppskiktet av sina respektive ligor känns detta partnerskap synnerligen välmatchtat – Skilling och Aston Villa har i huvudsak samma mål, visioner, drivkraft och fokus, vilket givetvis skapar de bästa av förutsättningar att få ut någonting riktigt bra av denna deal.

Avtalet är till att börja med signat för säsongen 2020/2021, varpå det återstår att se om det förnyas eller om nya spännande samarbeten är att vänta framgent. Du kan läsa mer om samarbetet med Aston Villa FC på Skillings hemsida. Kolla även in vår tidigare post om fotbollslagen som är partner med din blivande trading firma.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.