Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2020-02-17 08:14:40). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.71 - 0.02 %
EUR/USD 1.08 + 0 %
EUR/GBP 0.83 + 0 %
GBP/USD 1.3 - 0 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.71 -0.02 %
EUR/USD 1.08 +0 %
EUR/GBP 0.83 +0 %
GBP/USD 1.3 -0 %
USD/CHF 0.98 +0.02 %
USD/TRY 6.05 -0.15 %
USD/GBP 0.77 +0 %
USD/NOK 9.24 +0 %
featured image

Den skandinaviska online trading sajten Skilling blir ny huvudpartner till det engelska fotbollslaget Fulham FC. Deras varumärke och namn kommer finnas med logo på två ställen på matchtröjorna hos Fulham’s fotbollslag. Kul att få se ett skandinavisk sponsor av ett stort engelskt fotbollslag, som tar ryck mot att bli bland de bästa lagen i England de närmaste åren, med Skilling som tröjsponsor och huvudpartner.

Vilka är Fulham FC?
Fulham fotbollsklubb (FC) grundades redan 1879 och är därmed hela 140 år gammal. Från början hette klubben St. Andrews Cricket & Football Club, och som namnet antyder så så var det cricket som spelades här initialt. Men i takt med att namnet byttes till Fulham fotbollsklubb 1889, så blev fotboll huvudsporten. 1907 så nådde laget “national fotboll league”, vilket motsvarar 3:e divensionen. Första säsongen så slutade laget på 4:e plats och det dröjde till 1949-50 till laget nådde högsta divensionen.
Logotyper för Skilling och Fulham FC
År 1997 så tog Mohamed Al Fayed kontroll över klubben och tillsatte Kevin Keegan som ansvarig. Spelare som Paul Peschisolido (£1.1m) och Chris Coleman (£2.1m) inhandlades. Den bästa säsongen för klubben kom 2008/09, då Fulhamn mötte Atletico Madrid i UEFA Europa League final och dessvärre förlorade med 0-1 på övertid. Den mest kända spelaren som gjort mål för Fulham är George Best, som var lagmedlem i mitten av 1970-talet.

Skilling logo


Betyg: 9.71/10
Minsta insättning: 1000 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Aktie- & valutahandel med låg spread!

Vad kommer samarbetet gå ut på?
Skilling är en innovativ skandinaviskägd finansiell teknikplattform som syftar till att göra finansiell handel enkel och tillgänglig för alla i en transparent och säker miljö. Som huvudpartner som finns på två ställen av matchtröjan så får man extrem exponering i tv-matcher. Det är ingen “billigt nöje” för Skilling, men de har en tung kassa så inget är omöjligt för bolaget. Sponsorskap av Fulham FC markerar en viktig milstolpe för Skilling, som så sent som för några månader sedan lanserades i Storbritannien. Som gemensam nämnare finns att båda strävar efter att vara tillgängliga – Fulham FC för sina fans och Skilling för sina traders. Det ska vara tillgängligt för alla, tycks bägge partner resonera.

Bolaget har som måtto att göra trading enkelt för alla. Vi tror det kommer lyckas, men det är fortfarande en hel del att göra för att förenkla för nya investeringssugna valutahandlare.

”Jag är uppspelt över att fotbollsklubben samarbetar med Skilling för den kommande säsongen och hoppas att båda parter lyckas med att uppnå sina mål. Med liknande inriktning mellan de båda organisationerna är jag övertygad om att det kommer att bli ett mycket fruktbart partnerskap för oss båda”, säger Alistair Mackintosh, VD för Fulham FC.

Skilling's hemsida
Vilka är Skilling?
Skilling är en innovativ skandinavisk online trading webbplats, med egenutvecklad teknikplattform. De försöker göra finansiell handel enkel och tillgänglig för alla, på ett transparent sätt och i en säker miljö. Norrmän och svenskar har grundat bolaget och det växer riktigt snabbt för tillfället. Som huvudpartner till ett stort fotbollslag så är det troligt att Skilling kommer få avsevärt bättre rykte, uppmärksamhet och fler traders. I slutändan så är det viktigt för valutamäklare att ha ett stort utbud av kunder för att kunna erbjuda bästa möjliga produkten. Spreads blir lägre och erbjudanden blir mer generösa i takt med att Skilling växer till sig. Med norska André Lavold som VD, som är en av de största investerarna i fin-tech och gambling i Europa, så kommer det troligen snabbt bli ett av de snabbast växande bolagen inom valutahandel i Skandinavien. André gick direkt ut och piffade upp med en ny webbplats, efter att han tog över. Förändringsarbetet är igång och mycket kommer troligen hända inom det närmaste halvåret, då Skilling har siktet inställt på att bli bäst i Europa på online trading.

Vilka andra partners har Fulham FC?
Förutom Skilling så är DafaBet huvudsponsor till Fulham FC. Andra stora sponsorer är Adidas, som producerar Fulham’s matchkit. Dessutom så är ICM, en regulator för valutahandel i Storbritannien, en sponsor. West London Audi står för Fulham FC brandade bilar och för att få in lite extra lyx så står Tattinger för vin och champagne till klubben. Ifall du gillar öl så är istället Carlsberg en officiell klubbpartner.
Fulham FC tröjan hålls upp med nya sponsorn: Skilling

Skilling logo


Betyg: 9.71/10
Minsta insättning: 1000 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Aktie- & valutahandel med låg spread!

Publicerad:
Författare: Markus Jalmerot

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved