fbpx

Andre från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 22 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Valutamäklaren eller närmare bestämt cryptomäklaren StormGain som vi skrivit om flera gånger tidigare har nyligen introducerat något som de kallar för “Bitcoin Cloud Miner”.

Vad är StormGain Bitcoin Cloud Miner?

Det går ut på att StormGain ger bort en mindre mängd BTC (Bitcoin) var 4:e timme till dig som kund, framför allt som ett sätt att få marknadsföring gissar vi. Men det innebär inte desto mindre att det har ett reellt värde som man faktiskt kan handla med och kanske göra sig en slant på. Summan vid skrivandets stund motsvarar ungefär 0,2 USDT (USD Tether) för varje körning. En körning startas genom en knapp-tryckning i deras mobilapp. Det är också det beloppet som vi använder för våra beräkningsexempel senare i den här artikeln.

Använder den min telefon för att gräva Bitcoin?

Fördelen med den här typen av moln-grävare (cloud miner) är att man alltså inte låser upp sin enhet (mobiltelefon/dator) på något sätt under tiden. Den använder alltså varken batteri eller processorn på din telefon för att gräva fram Bitcoin och man behöver inte ha appen öppen. Det enda man behöver göra är alltså att klicka på knappen var fjärde timme.

Konceptet de efterliknar i sin cloud-mining är väldigt likt den process som man kan se om man gräver fram riktiga Bitcoin med hjälp av Bitcoin-mining hårdvara (vilket både är kostsamt och komplicerat att göra för nybörjare). Så det kan ju också vara ett sätt att utbilda folk eller få folk att lära sig mer om Bitcoin och kryptovalutor, även om det känns lite långsökt.

Hur ofta kan man starta en körning?

En ny körning kan startas var fjärde timme som tätast. När man uppnått 10 USDT totalt som minst kan man välja att ta ut pengarna från Clound-mining kontot till sin trading-plånbok (Wallet) hos StormGain. Räknar man med 20 dollarcent var 4:e timme så krävs alltså ca 50 körningar för att uppnå motsvarande 10 USDT innan man kan ta ut pengarna. Man kan också välja att samla mer pengar innan man tar ut dem till sitt tradingkonto.
Stormgain logo

Exempel på cloud mining under en dag

Startar man t.ex. en körning när man vaknar kl 8 så körs den fram till kl 12. Låt säga att man startar nästa körning kl 12:30 så pågår den fram till 16:30 och nästkommande kör man igång 16:45 tills 20:45 följt av den sista körningen för dagen 21:00 tills kl 01:00 innan man går och lägger sig. Då har man hunnit med 4 körningar totalt under en dag, förutsatt att man inte glömt att köra igång den och låtit alltför mycket tid gå i mellan. De fyra körningarna motsvarar alltså ca 0,8 USD på en dag, vilket innebär ganska precis 7 SEK (svenska kronor).

Hur lång tid tar det innan man kan trada för pengarna?

Snabb huvudräkning baserat på ovanstående siffror gör alltså att man kommer fram till följande:
– Baserat på insamling av 0,8 USD/dag behöver man ca 12-13 dagar på sig för att uppnå 10 USD. På en månad med rum för lite slarv bör man då kunna samla ihop 20 USDT att handla för, dvs ca 240 USD per år. Men det är ju då ett ständigt tänkande på att klicka på den där gröna mining-knappen (som du ser i exemplet från appen till höger).

När får man sina minade USDT/Bitcoin utbetalda?

Efter att man uppnått motsvarande 10 USDT i BTC i sitt StormGain BTC Cloud Mining konto så kan man välja att få dem utbetalda (dock ej under en aktiv körning). Man måste den nuvarande körningen köra klart innan man kan göra en utbetalningsförfrågan till sin trading-plånbok. Inom 72 timmar från den förfrågan betalas pengarna alltså ut till din trading-plånbok.

Självklart är detta något vi på Valutahandel.se har provat och resultatet är att vi faktiskt kunnat handla för pengarna som vi samlat in. Pengarna sätts in på din StormGain USDT wallet.

Pengarna man samlar ihop kan endast tradas för och ingen utbetalning eller växling kan göras med dem pengarna. När man har tradat och om man har gjort en vinst så tillfaller dock de pengarna dig och dem pengarna kan man både växla och ta ut, utan begränsningar (förutsatt att t.ex. inget fusk eller fiffel nyttjats).

Lessnat på att samla in pengar?

Lessnar du på att samla Bitcoin i deras cloud miner efter ett tag eller bara vill komplettera med en egen insättning så kan det göras med antingen betalkort eller direkt med Bitcoin så kan du givetvis göra det också.
– De räknar förmodligen med att någon procent av alla kunder som registrerar sig för att samla kostnadsfria tradingpengar också blir betalande kunder och på så sätt får de marknadsföring och växer sin kunddatabas.

3 steg för att börja samla

1. Börja med att skapa ett konto hos StormGain här (räcker med att ange epost-adress).
2. Ladda ner deras mobil-app.
3. Öppna appen och gå till fliken “More”->”Cryptominer” och klicka sedan på den gröna “4h” knappen i toppen.
– Repetera därefter steg 3 så ofta du har möjlighet för att samla mer USDT.

›› Läs mer om att mina Bitcoin hos StormGain med deras Bitcoin Clound Miner erbjudande här

Betyg: 5.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Vill du också prova Bitcoin Cloud Miner utan kostnad? Skapa ett konto och gör det redan idag!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.