fbpx

Jonas från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 36 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Kryptoplattformen Stormgain ingick för knappt ett halvår sedan ett prestigefyllt partnerskap med fotbollsklubben SS Lazio. Sedan det nya samarbetet trädde i kraft har sajten märkt en markant tillströmning av nya kunder och de ligger för närvarande på 120 000 krypto-traders. Utsikterna för att avtalet med storklubben ska generera ytterligare framgång för en av världens redan största kryptosajter ser således lovande ut.

Avtalet om ett partnerskap mellan en av världens främsta plattformar för kryptohandel och ett av Europas bästa och mest anrika fotbollslag blev känt i början av oktober 2020. Såväl Stormgain som SS Lazio kombinerar tradition med innovation för att skapa framgång, har liknande värderingar och samma imponerande framåtanda – viktiga gemensamma nämnare som gör att samarbetet förhoppningsvis kan visa sig bli riktigt givande för bägge parter.

Så här långt – det vill säga knappt 6 månader in – har partnerskapet bevisligen burit frukt för både Stormgain och SS Lazio. Fotbollslaget har med hjälp av Stormgains ledande position på den globala kryptomarknaden lyckats få större fäste bland internationella fans och ett helt nytt publiksegment, och Stormgain kan i sin tur glädjas åt en allt större kundbas – som dessutom tycks fortsätta växa. Redan innan samarbetet med Lazio var Stormgain en av de hetaste plattformarna för trading och exchange med kryptovalutor, men med ett känt fotbollslag som dragplåster tycks sajten ha vuxit ytterligare i popularitet.

De framgångar som partnerskapet mellan Lazio och Stormgain hittills har lett till visar tydligt varför samarbeten mellan högt rankade fotbollsklubbar och marknadsledande tradingplattformar är så populära. I fråga om varumärkesbyggande är de oftast mycket lukrativa.

Exklusiva erbjudanden för fans

Vid sidan att av öka sin synlighet internationellt och på nya arenor avser man med partnerskapet förstås också gynna fans och kunder till Lazio och Stormgain.

I samband med att samarbetet tillkännagavs delade representanter från de bägge parterna med sig av planerna om att kunna erbjuda fans och kunder exklusiva giveaways inkluderande bland annat privat access till rundturer och events på Lazios hemarena Stadio Olimpico, tillträde till VIP-lounger under hemmamatcher samt hett eftertraktade matchbiljetter till de bästa platserna.

Såväl Alex Althausen, VD på Stormgain, som Marco Canigiani för SS Lazio talade i intervjuer om ambitionerna med partnerskapet och allt positivt det skulle komma att innebära för kunder och fans till Stormgain och Lazio. Den stora tillströmningen av nya användare på Stormgain tycks indikera att satsningen har lyckats.

Testa kryptohandel med låg spread, flexibel hävstång och rekordlåg kommission hos Stormgain.

Betyg: 5.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Upptäck en ledanda kryptomäklare och exchangeplattform med bra spreads och konkurrenskraftig kommission. Testa Stormgain du med!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.


Vilken betydelse har partnerskapet med Lazio för Stormgain?

Sponsorskap likt det mellan Stormgain och SS Lazio syftar i grund och botten till att öka exponeringen för bägge parterna, att skapa bra erbjudanden för kunder och fans samt att utvidga kundbasen till nya arenor. För Stormgain innebär samarbetet att man når nya målgrupper bland Lazios fans, vilka med hjälp av marknadsföring och exklusiva kunderbjudanden förhoppningsvis blir intresserade av kryptovalutor – och då ser Stormgain som det självklara valet av plattform.

Hur länge denna typ av partnerskap brukar fortgå kan variera. Somliga kontrakt tecknas för en säsong medan andra löper på under några år. Samarbetet mellan Stormgain och SS Lazio inleddes under säsongen 2020/2021, men avtalet är långsiktigt och gäller under flera år.

Stormgain och Lazio ett av flera lyckade samarbeten

Stormgains sponsorship med Lazio är ett av de senare i raden av många framgångsrika partnerskap. Flera av världens största tradingsajter har både ett och flera prestigefyllda samarbeten med topprankade fotbollsklubbar på sina meritlistor. Samarbeten som dels ökar plattformarnas exponering för en bredare publik, men som också bekräftar dess trovärdighet och legitimitet. Internationellt kända och högt rankade idrottsklubbar skulle givetvis aldrig ingå avtal och samarbeten med oärliga onlinemäklare som inte har rent mjöl i påsen. Är du som trader på jakt efter en seriös mäklare kan således avtal med stora idrottssklubbar vara en bra kvalitetsmarkör att leta efter.

Förutom Stormgain har bland andra populära Skilling och jätteplattformen Plus500 också flera fjädrar i hatten i form av riktigt bra sponsorskap. Skilling sponsrade tidigare FC Fulham, men har för säsongen 2020/2021 ett samarbete med Aston Villa – och Plus500 sponsrar Atalanta B.C., Brumbies, Legia Warszawa, BSC Young Boys samt Atlético de Madrid.

Vilka tjänster erbjuder Stormgain?

Stormgain utnämndes i fjol till ‘Cryptocurrency Trading and Exchange Platform of the Year 2020’. Plattformen grundades så sent som 2019 men har trots det lyckats avancera och utvecklas till en av de största och mest populära aktörerna på marknaden. Hos Stormgain kan kryptohandlare växla, köpa och sälja samt förvara krypto och dessutom tjäna bra pengar på staking.

Stormgain erbjuder också en av marknadens mest flexibla hävstänger för kryptovalutor – här kan traders själva välja mellan 1x upp till hela 300x. En högre hävstång innebär förstås alltid en högre risk, vilket alltid måste tas med i beräkningen. Har man rätt förutsättningar och möjligheter kan högre belåning dock bli lönsamt då de potentiella vinsterna kan bli större.

Vidare har Stormgain också marknadens största utbud av kryptovalutor, marknadens lägsta kommission och en mycket bra tradingapp. Ingen KYC-process krävs vid registrering, man kan köpa krypto med kreditkort och insättningar kan göras i SEK. Möjligheterna är som synes många och flexibiliteten stor.

Vill du snabbt komma igång med kryptohandel utan krångel? Registrera dig för ett konto hos Stormgain redan idag.

Betyg: 5.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Hos Stormgain tradar du kryptovalutor med snäva spreads och marknadens mest flexibla hävstång. Kom igång med krypto du med – registrera dig hos Stormgain!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.