fbpx

Fredrik från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 22 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Idag ska vi presentera en trygg, vänlig och professionell online trading sajt från bergstäta Schweiz. Som Du vet är det möjligt att investera i aktier och andra finansiella verktyg via så gott som alla banker. Däremot är det få banker som skapar en dedikerad sajt för online trading i alla dess former. Det är precis vad denna Schweiziska banken Swissquote Bank har gjort. Med en egen bank som uppbackning finns det många fördelar att utöva valutahandel, aktiehandel eller råvarutrading med SwissQuote.

Valutamäklaren är registrerad som ett dotterbolag till banken. Det garanterar att mäklaren har en hög likviditét. Dessutom garanterar det maximal säkerhet för alla som sysslar med valutahandel inom EUs gränser.

Online trading med SwissQuote

Det enda negativa vi har att säga om SwissQuote som valutamäklare är att sajten dessvärre inte finns tillgänglig på svenska. Det är dock ingen dealbreaker då vi svenskar tenderar att förstå engelska väldigt väl. Med detta avklarat går vi vidare med några av de bättre aspekterna av denna valutamäklare.handla valuta

Det erbjuds fyra typer av konton: Standard, Premium, Prime samt en Professionell trading variant. Beroende på hur stor din första insättning är så skapar du ett konto som ger dig olika stor spreads och varierande villkor. Som professionell trader hos SwissQuote, vilket även privatpersoner kan bli relativt enkelt, så får du 10x lägre krav på marginal på kontot och kan belåna 10x mer än på ett vanligt standard konto.

SwissQuote erbjuder fler än 130 instrument som även inkluderar CFDer, allt tillgängligt på en smidig plattform. Banken har utvecklat en egen trading platform, deras Advanced Trader är väldigt användarvänlig. Den innehåller extrafunktioner som konkurrenternas plattformar inte kan mäta sig med. Du kan bland annat installera en kostnadsfri plugin i form av Autochartist. En motsvarande plugin skulle i vanliga fall kosta 10 000 kronor per månad. Hos SwissQuote är den kostnadsfri och den hjälper dig genom att göra tekniska analyser, något som kan vara svårt att göra själv som nybörjare.

Med Advanced Trader och Autochartist får du perfekt utförda tekniska analyser som även räknar ut fibonacci stödnivåer och motståndsnivåer. Det fungerar dessutom på alla instrument som erbjuds hos mäklaren. Du kan även räkna ut din exponering för risk och justera dina positioner enligt risknivån.

Betyg: 7.78/10
Minsta insättning: €1000
Beskrivning: Trada online med en expert. Har egen bank sedan 1999.

Riskvarning: 77% av icke-professionella traders förlorar pengar när de handlar CFDs genom denna sajt.


En transparent valutamäklare

Det som vi tycker om kanske allra mest med SwissQuote är deras låga kostnader. Även om du är inaktiv så kostar det ingenting. Det innebär att du kan ta pauser, så som tradare behöver göra ibland, utan att behöva betala några avgifter. Det är inte många mäklare som är så pass schyssta.

De erbjuder även en Krypto Wallet som håller en hög nivå. Bitcoin och Ethereum har inga insättningsavgifter, men Litecoin, Ripple och Bitcoin Cash har en liten avgift. Du kan alltså byta in dina kryptovalutor mot rena cash. Du har möjligheten att både köpa och blanka med en givmild belåning.

Det blir inte lättare att handla valuta än det är hos SwissQuote. Det är en ideal valutamäklare för nybörjare och dessutom ovärderligt för den som aspirerar att bli en trading expert. Du har även tillgång till en av marknadens bästa supportteam. De brukar svara inom en minut och det är extremt uppskattat om du har några frågor eller problem.

Läs hela vår recension om SwissQuote för fler detaljer. Därifrån kan du sedan klicka dig vidare till mäklaren och skapa ett tradingkonto som du kan behålla livet ut.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.