fbpx

Johan från Båstad

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 21 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Handla med en expert
Klicka för större bilder

SwissQuote är en proffsig internationell online trading mäklare med huvudkontor i Gland (Schweiz), samt kontor i London, Dubai, Malta, Hong Kong och de schweiziska städerna Zürich och Bern. Trading firman är ett dotterbolag till Swissquote Bank. Att även äga en egen bank garanterar hög likviditet och maximal säkerhet för alla kunder baserade i EU.
Bolaget är listat på SIX i Schweiz med ticker symbolen SQN. Du kan se aktiekursen på högra delen av denna delsida hos valutahandel.se. Sedan grundandet 1997 så har bolaget satsat på att demokratisera online trading genom att ge privata investerare oanade möjligheter med modern teknik och ett brett tjänsteutbud. Detta var tidigare bara tillgängligt för banker och finansinstitut, men nu kan Du som privatperson handla med en professionell firma som har precis allt.

Det går att välja mellan flera trading plattformar som du kan läsa mer om nedan, alla med överlägsen likviditet och exekvering av orders, med många avancerade strategier och order typer som inte återfinns hos andra valutamäklare. Ett exempel är det ledande verktyget AutoChartist för teknisk analys, tillgängligt helt gratis för Swissquote's kunder. Du kan förbättra dina beslut vid online trading, tack vara AutoChartist. Vad gör då verktyget? Jo, det automatiserar teknisk analys, så att du hittar tidiga trender direkt från graderna, utan att vara expert på teknisk analysmetoder själv. Du kan även se fibonacci stödnivåer och motstånd för alla instrument som går att trada hos SwissQuote. Dessutom kan du räkna ut din exponering mot olika valutor och marknader, samt sätta riskjusterade positioner med hjälp av SwissQuote och AutoChartist. Aldrig har det varit lättare med valutahandel, att handla aktier, index och råvaror online. Idealiskt för nybörjare, ovärderligt för blivande trading experter. Så kom igång med SwissQuote idag!

SwissQuote

SwissQuote logo

Totalt betyg

7.78/10

Betyg-detaljer

7
9
8
5
9
8
9
7
8

 • Min. insättning

  €1000

 • Plattformar

  3

 • Grundat

  1997

 • Licenser

  2

 • Land

  Schweiz

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  EUR GBP

 
Förutom otroligt bra mjukvara som är tillgängligt helt gratis, så finns som ovan nämnt även stabilitet med en bank som äger sin egen online trading mäklare. SwissQuote har bland marknadens bästa utbud för att analysera grafer och teknisk analys, något som är väldigt värdefullt.

Vad vill Du själv handla idag?
Hitta handelsmöjligheter över hela världen med SwissQuote's breda utbud av över 130 instrument för valutahandel och CFD-instrument tillgängliga från en enda plattform. Handla amerikanska aktier, schweiziska, svenska - du väljer själv. Köp eller blanka - båda är möjligt, med givmild belåning.
 
Belåningen är generös för vanliga SwissQuote kunder; 30x för större valutapar, 2x för kryptovalutor, 5x för aktier - både vid köp eller blankning samt 10-20 gånger för råvaror såsom olja och guld.
 
Något som är väldigt bra med SwissQuote är deras kostnader. Allt är transparent, det blir så mycket enklare då. Du slipper helt avgifter ifall du inte handlar på 90 dagar eller 1 år - allt är bara kvar, utan straffavgifter, vilket de flesta andra trading sajter har. Även ifall du väljer att avsluta SwissQuote, så tillkommer inga extra avgifter för att få ut dina pengar.
 
Kunde haft klart fler betalmetoder, speciellt några fler anpassade för svenskar.

 
+ Bäst tradingverktyg på marknaden, t .ex AutoChartist, helt kostnadsfritt.
+ Bra kostnader. Allt är transparent.
+ Ger bra dagliga rapporter.
+ Inga avgifter för vilande konton eller vid uttag eller nedstängning.
 
- €1000 är lägst insättning för att skapa konto.
- Småsparare kan inte ta del av denna professionella mäklare.
- Kunde haft fler kryptovalutor.
- Opålitlig mjukvara som ofta hänger sig.
 
Få tillgång till avancerad teknik, skräddarsydd för dig. Välj mellan 3 storslagna trading plattformar som alla kan välja mellan: SwissQuote's egna Advanced Trader plattform som är egenutvecklad och väldigt användarvänlig. Den bjuder på fullt av extra funktioner som andra online trading sajter inte har. Du kan t. ex installera kostnadsfria plugins som Autochartist (normalpris: 10 000 kr/månad), för att få hjälp med teknisk analys.

Samtidigt så har SwissQuote an enkel robot-trader för valutahandel. Det finns inget behov av att vara en varg på Wall Street - du kan bli en robot istället! Sätt dina mål med Schweiz främsta Robot rådgivare, som sköter biffen åt dig. Du sätter besluten. Din robot-rådgivare gör matematiken för dig. Du skapar din egen portfölj elektroniskt och kan följa och mäta resultaten dygnet runt, utifrån en önskad risknivå. Du får förslag till din ideala portfölj utifrån algoritmer som analyserar 1000-tals instrment. Det blir kostnadseffektivt och transparent med SwissQuote och du har alltid full kontroll.

Det finns olika kontostorlekar hos SwissQuote, baserat på hur mycket du vill satsa. De minsta kontona börjar från 1000 USD, medan premium konton är från 25 000 - 100 000 USD. Desto större kontostorlek, ju bättre spread får du. Dessvärre så är mjukvaran riktigt opålitlig, vilket gör upplevelsen bedrövlig.

 
Supporten har tränats upp rejält de senaste 20 åren. Idag har SwissQuote bland marknadens bästa supporteam - något du kommer uppskatta vid frågor eller problem. Normalt så svarar de redan inom 1 minut, men ofta avsevärt snabbare. Prova själv.
 
SwissQuote är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, Swissquote Ltd (#562170)
Annan Licens: Ja, Swissquote Bank Ltd
 
Bolaget bakom SwissQuote har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Swissquote Group Holding Ltd
  Inga fler nyheter om SwissQuote tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.