fbpx

Frida från Båstad

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 16 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

TradedWell lanserades så sent som i oktober 2020, men har på knappt ett år hunnit göra sig ett bra namn på framförallt den europeiska tradingmarknaden. Valutahandel har testat och recenserat denna starka nykomling – och funnit en hel del som intygar att den är värd att testa.

CFD-mäklaren TradedWell är en storsatsning av företaget iTrade Global Ltd. TradedWell drogs igång med en stark ambition och målsättning om att skapa en så individanpassad mäklartjänst som möjligt – där varje trader, oavsett erfarenhet och tidigare preferenser – kan skräddarsy sin trading för att få så bra förutsättningar som möjligt.

Första intrycket är mycket bra, och sajten fortsätter att imponera även när man testar den rent praktiskt och gräver lite djupare i detaljer om villkor och utbud. Nedan listas åtta heta anledningar till varför TradedWell är en kvalitativ mäklare värd att handla hos.

Hemsida på svenska

Trots att TradedWell bara funnits i knappt ett år och således fortfarande är på väg att växa till sig, finns hemsidan på flera olika språk – däribland svenska. Mer vanligt är annars att mindre, nylanserade mäklare oftast satsar på engelska och ett fåtal andra större språk.

Att hemsidan finns på svenska gör att hela användarupplevelsen flyter smidigare. Idag är majoriteten av alla svenska traders förvisso hyfsat duktiga på engelska – men det går inte att komma ifrån att det givetvis ändå går snabbare att läsa och ta till sig information på sitt modersmål än ett andraspråk.

Utöver svenska och engelska finns också portugisiska, nederländska, tyska, italienska, spanska och franska som språkalternativ.

Instrument hos Traded Well

Mångsidig trading med olika tillgångskategorier

Har du forex som din föredragna tillgång att trada? Eller är du mest inne på krypto eller råvaror? Kanske gillar du att diversifiera din portfölj så mycket som möjligt genom att handla brett och mångsidigt?

Hos TradedWell slipper du välja mellan det ena eller det andra – här finns ett komplett utbud av tillgångar inom alla stora kategorier; valutor, krypto, index, aktier samt hårda och mjuka råvaror. Totalt finns drygt 300 olika tillgångar att handla med CFD'er. Utbudet är inte störst i branschen, men noga utvalt och mer än tillräckligt för att kunna få bred exponering.

Registrera dig hos TradedWell och testa en ny europeisk mäklare du med.

EU-licens ger bättre trygghet

Företaget som står bakom varumärket TradedWell är licensierade av cypriotiska tillsynsmyndigheten CySEC, vilket innebär att det här är en EU-reglerad mäklare. Onlinemäklare behöver inte vara licensierade inom EU för att vara bra att handla med – men det ger betydligt mer trygghet för dig som trader. Således är en licens hos någon av de europeiska tillsynsorganen en viktig kvalitetsstämpel.

Kvalitativt utbildningsmaterial ger utmärkta utvecklingsmöjligheter

Vare sig du är nybörjare eller har flera års erfarenhet av trading i ryggsäcken, finns alltid utrymme för utveckling och avancemang. Med TradedWells utbildningsmaterial får du alla chanser att växa, oavsett vilket utgångsläge du har. Alla resurser finns inte på svenska, men de flesta gör det. Här kan du helt gratis ta del av artiklar, V.O.D's, ekonomisk kalender, marknadsnyheter, analyser och mycket mer.

Pedagogiskt, matnyttigt och mycket lärorikt för alla nivåer.

Vässa dina färdigheter som online trader du med – öppna ett demokonto hos TradedWell.

Många olika insättningsmetoder

TradedWells generösa utbud av tillgångar återspeglar sig även i utbudet av insättningsmetoder. Depositioner kan bland annat göras med kredit-/debitkort (VISA, Mastercard och Maestro), banköverföring, GiroPay, Skrill samt svenskfavoriten Klarna. TradedWell tar inte någon provision för insättningar, och vid så gott som alla metoder sker transaktionerna omedelbart.

Fyra olika kontotyper

Tre olika kontonivåer samt ett swapfritt islamiskt konto för dig som önskar handla helt på dina egna villkor. Valmöjligheterna är goda vad gäller nivå och villkor för konto.

De kontotyper som erbjuds är förutom det islamiska kontot Silver, Gold och Premium – vilka alla har anpassade nivåer för maximal hävstång, swaprabatt och en del andra villkor och förmåner. Det här ger dig som trader möjlighet att välja en nivå som passar dig och dina förutsättningar.

För privata handlare ligger maximal hävstång på 1:30 (stora FX-par), men man kan ansöka om ett professionellt konto på antingen Silver-, Gold- eller Premiumnivå. Högsta möjliga belåning ligger på 1:200 för Silver samt 1:400 för Gold och Premium.

Signa upp dig för ett konto hos TradedWells idag och välj en nivå som passar dig.

Snäva spreads – från 0.07 pips

Låga avgifter är som bekant avgörande för hur väl du lyckas med din handel. Höga avgifter betyder mindre pengar in på kontot åt dig. TradedWell tillämpar flytande spreads från 0.07 punkter. Inte den lägsta nivån på marknaden, men absolut i det lägsta spannet om man ser till konkurrerande mäklare. Exekveringarna sker dessutom på endast några tiondels sekunder, med minimalt slippage som resultat.

MT4 som desktop, på webben och i mobilen

TradedWell har än så länge inte utvecklat någon egen mjukvara eller webplattform, utan har istället valt att satsa på klassiska MetaTrader 4. Gillar du MT4, kommer du således förmodligen gilla TradedWell. MT4 finns här tillgänglig som nedladdningsbar programvara för desktopanvändning, som webbplattform samt i TradedWells egna mobilapplikation för iOS och Android.

MT4 är en mycket kvalitativ plattform med flera olika tidsramar, ordertyper, diagram och staplar som kan skräddarsys, indikatorer, verktyg för autotrading och mycket mer. Avsaknaden av en egenutvecklad plattform blir obefintlig eftersom MT4 är så pass komplett. Här finns allt du behöver för högkvalitativ online trading.

Tips! Läs mer om MT4 i vår guide.

Slutsats: TradedWells är en mäklare värd att rekommendera

Ovan har vi listat de kvaliteter där vi tycker att TradedWell utmärker sig lite extra. Mäklaren är fortfarande att betrakta som en nykomling på marknaden, men imponerar trots det på flera plan och är sammantaget en mycket bra onlinemäklare för dig som vill handla CFD'er med många alternativ. Vi hoppas att supporten framöver utökas till att bli svenskspråkig precis som hemsidan, och att utbudet av tillgångar blir ännu fler – men tills dess finns här allt man behöver och lite till.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.