fbpx

Olof från Torekov

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 28 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Det finns ett flertal olika insättningsalternativ hos både valutamäklare samt kryptomäklare. Alla har vi på Valutahandel våra favoriter. Kanske du har pengar över på en viss betalningsmetod, vilket gör det extra lätt att komma igång.

Idag ska vi gå igenom var en Paypal-kontobalans kan användas, eller helt enkelt hur du kan skicka från Paypal – direkt in till valfri online trading sajt. För närvarande så finns hela 15 sajter som tillåter överföringar från Paypal.

Men vi vill göra det enkelt för dig och har därför endast valt ut våra 5 absoluta favoriter. Häng med och upptäck hur en slant från en Paypal insättning kan kicka igång din trading på ett ytterst smidigt sätt.

Paypal logo

Varför väljer allt fler Paypal vid insättning?

Majoriten vill komma igång riktigt snabbt med sin trading, när det väl är dags. Den stora fördelen är att Paypal som betalalternativ går riktigt snabbt. Ofta så har du pengarna redo för trading nästan omedelbart, vilket är avsevärt snabbare än t. ex banköverföring som kan ta 3-4 dagar som mest. Inget betalningssystem på nätet är lättare än Paypal. Det kan knappt gå fel. Du är för övrigt skyddad om något går snett när det kommer till inköp. Detta gör att Paypal numera används över hela världen, även för valutahandel på nätet i allt större utsträckning.

Betyg: 6.67/10
Minsta insättning: EUR250
Beskrivning: Gör insättning enkelt hos Profits Trade med Paypal.

Riskvarning: Över hälften av alla icke professionella användare förlorar pengar hos denna mäklare.


eToro mobil valutahandel

eToro

För svenskar som vill komma igång med krypto eller valutahandel på ett snabbt och säkert sätt med sin PayPal insättning, så är eToro ett givet alternativ. Sajten är licensierad över hela världen och för svenskar så är Cypern licensen den intressanta. I vår djupgående recension av eToro så får bolaget 9.57 i betyg, vilket baseras på 10 poäng var för support, den flexibla hävstången (unikt), enastående mjukvara med copytrading, samt bland de bäst licensierade. Sedan är plattformen väldigt användarvänlig och tydlig, vilket gör att eToro passar utmärkt även ifall du aldrig har handlat tidigare. Sajten är inte så teknisk, så det är lätt att följa med och komma igång. Prova själv eToro med ett demokonto nu!

IG Markets hemsida i litet format

IG

En av Europas mest kända valutamäklare heter IG (läs recension). Bolaget är känt efter att ha funnits i drygt 30 år. De försöker tillgodose traders på alla sätt och vis och har skapat unika produkter såsom Turbo warranter för trading med valuta och aktier, vilket är ett bra alternativ. Upptäck en bättre valutamäklare, med större utbud och mer intressant nyhetssektion. Kom igång och prova på IG idag!

AvaTrade på mobil

AvaTrade

För alla som gillar en stabil valutamäklare som jobbat på svenska marknaden under en längre tid, så är AvaTrade (recension) alltid ett säkert kort. Bolaget erbjuder både traditionell valutahandel och kryptotrading med CFD'e, men de har också ett stort utbud av ETF'er. Ifall du väljer att göra din insättning med hjälp av Paypal så är den inne hos AvaTrade på direkten, i alla fall när vi provade. Du kan enkelt se och förstå allt med AvaTrade, då webbplatsen är byggd för både nybörjare och medel-avancerade traders. Prova själv AvaTrade idag!

Profits trade webbplats

Profits Trade

En av de nyare valutamäklarna i Sverige med Paypal heter Profits Trade. Många traders gillar att handla kryptovalutor såsom Bitcoin och Ethereum genom Profits Trade, som har låg spread och snabba avslut. Du kommer enkelt igång som nybörjare på denna sajten som en uppstickare och förbättras för varje dag som går. Deras vassa plattform uppskattas av många nya traders, som upplever sajten som enkel och proffsig, även om det är fler förbättringar på gång. Prova själv på Profits Trade idag!

IC markets liten bild

IC Markets

Sajten är utvecklad av traders, som gått ihop och skapat en schysst plattform. IC Markets (recension) sticker ut med riktigt bra teknik, snygg plattform, generösa priser och ett hyffsat utbud med drygt 60 stycken valutapar. Inte världens bästa, men inte dåligt heller. Deras låga avgifter uppskattas av många traders, samt möjligheten att sätta in pengar och ta ut vinster med hjälp av Paypal. Prova trading med IC Markets idag!

Ps. Ifall du vill se ytterligare valutamäklare som erbjuder Payapal, gå hit.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Hos välkända AvaTrade kan man också sätta in pengar att trada med via Paypal.

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.