Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2019-10-18 21:57:12). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.65 - 0.6 %
EUR/USD 1.12 + 0.32 %
EUR/GBP 0.86 - 0.11 %
GBP/USD 1.29 + 0.42 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.65 -0.6 %
EUR/USD 1.12 +0.32 %
EUR/GBP 0.86 -0.11 %
GBP/USD 1.29 +0.42 %
USD/CHF 0.98 -0.31 %
USD/TRY 5.79 -0.54 %
USD/GBP 0.77 -0.42 %
USD/NOK 9.16 -0.22 %
featured image

När man handlar med valutor sker förändringarna väldigt snabbt och du vill därför ha koll på kurserna i realtid. Det viktigt att vara snabb i sina beslut och följa trenderna löpande. Det som verkade som en bra tradingposition för bara någon minut eller till och med ett antal sekunder sedan kan snabbt ändras om det blir en stor rörelse i pris åt ena eller andra hållet. Men det är ju även därför som folk älskar valutahandel, vilket har mycket större möjligheter än att handla aktier i realtid.

Valutapar med snabba rörelser som är väldigt populära

Det finns vissa realtidskurser som är mer intressanta än andra. Här kommer våra förslag på några av de bästa valutorna att handla på nätet:
+ EUR/USD: Det mest handlade valutaparet, där spreaden ofta är under 10 punkter.
+ USD/JPY: En annan stor valuta som har hög handelsvolym varje dag.
+ GBP/USD: “Kabeln”, som fått namnet av den transatlantiska telegrafkabel mellan Storbritannien och USA, är idag en av de så kallade “majors” (riktigt stora valutaparen). Allt negativt med Brexit kan få pundet att tappa, medan en stark ekonomi och fortsatt hög tillväxt i USA kan få dollarn ännu starkare.
+ AUD/USD: Ofta kallad “Aussie” och en av de mest frekvent handlade valutaparen. Fördel US Dollarn för närvarande, när den Australienska valutan sviktar.
+ USD/SEK: En av Sveriges betygande handelspartners utanför EU. Sällan har dollarn varit så dyr som den är nu. Kommer vi nå 10 kr på en dollarn innan året är slut? Flera analytiker verkar vara av den åsikten. Men ingen vet när Ingves och riksbanken ändrar sig och tvingas till en räntehöjning.
+ CHF/SEK: Traditionellt så är schweiziska franc en safe heaven valuta, dit folk flyr i tider av osäkerhet. Men eftersom både Schweiz och Sverige har negativa räntor så är det för närvarande en tråkig affär.
+ EUR/SEK: Den viktigaste valutakursen att hålla koll på för svenskar är onekligen euron (€) mot svenska kronan. Även om svenska kronan är i paritet med 10 års lägsta på 11 kronor, så finns rätt hög sannolikhet att kronan sjuker ännu mer och blir svagare än 11 kr redan 2019 eller 2020.
+ USD/TRY: Rejäla dagsrörelser för den turkiska valutan, liran eller TRY, är att vänta det kommande året. Turkiets skyhöga ränta talar för TRY, medan landets osäkerhet och svaga tillväxt talar emot valutan. Men rörelser på 1-2% per dag eller mer är nog relativt troligt.
+ EUR/GBP: Storbritannien är en betygande handelspartner för Europa och givetvis så är EU den största handelspartnern för britterna. Live kurser för detta kan ändras avsevärt beroende på tillväxten i EU, arbetslösheten i både regionerna samt Brexit såklart.
+ EUR/JPY: Japan får kontinuerligt allt större handel med Europa, eftersom landet tog bort alla tariffer mot EU-länder den 1 februari 2019, skriver EU-kommissionen. Likaså kan Japanska varor nu köpas i Europa utan extra tullar, vilket bör öka handelsvolymerna med Nissan, Honda, Lexus samt elektriska komponenter och datorer.
+ USD/CAD: Ett annat stort valutapar för Nordamerika är givetvis amerikanska dollar mot kanadensiska dollar.

Här nedan kan du hitta live-kurser från några av de populäraste valutamäklarna just nu. Livekurser på webbsidor kan ge en indikation för hur valutaparen rört sig. Man ska dock alltid utgå ifrån valutakurserna som anges i handelsplattformen man använder.


Live-kurser från Plus 500

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2019 www.valutahandel.se All Rights Reserved