fbpx

Olof från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren NS Broker för 45 minuter sedan.

» Prova NS Broker du med.
73.55% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
featured image

Här beskrivs mer om norska kronan, vart den kan handlas och så visas realtids kurser på millisekunden för EUR till NOK, USD till NOK eller NOK till SEK. Håll till godo!

EUR/NOK  
USD/NOK  
NOK/SEK  
BTC/USD  

Vad innebär ovanstående live kurser för NOK?

Du börjar alltid bakifrån då du läser ut hur mycket som ska betalas för en valuta. Så i den första livekursen (EUR/NOK) så innebär det att du får betala strax över 10.5 norska kronor för 1 euro.

I den andra livekursen, så är det USD/NOK som mäts. I dagsläget så krävs det över 10 norska kronor för att växla mot en amerikansk dollar (USD).

Under större delen av de sista 10 åren så har den norska kronan varit avsevärt starkare än den svenska. För den tredje norska livekursen så är det nu fördel svenska kronan. För mellan 0.95-0.96 svenska kronor, så får du en norsk krona.

Som jämförelse och på grund av efterfrågan från våra besökare, så har vi även lagt in USD/BTC som en jämförelsepunkt då många också vill se live kurser för bitcoin.

Var kan jag handla norska kronor?

För ren trading eller så kallad valutahandel med norska kronor så har Skilling bäst erbjudande. Du kan nämligen handla EUR/NOK, GBP/NOK, USD/NOK, SEK/NOK, AUD/NOK, CAD/NOK där. De har även snabbast avslut för trading och lägst spread för den norska kronan. Prova handla med låtsaspengar hos Skilling nu!

Varför erbjuder Skilling trading med så många norska valutapar?

Jo, Skilling Group har en norsk VD som själv gillar valutahandel, ingen mindre än André Lavold. Det är inte så många som har riktigt bra utbud, spread och avslut på norska kronor så i vår bok så finns det ingen anledning att handla på något annat ställe. Vi som stor bakom Valutahandel.se har själv handlat i över 15 år..


Betyg: 9.71/10
Minsta insättning: 1000 kronor
Beskrivning: Handla norska kronor hos Skilling, Sveriges snabbaste online tradingäklare 2020. Kom igång med trading på under 1 minut med BankID!

Riskvarning: 69% av retail kunder förlorar pengar.


Vad är utsikterna för den norska kronan?

Många analytiker har olika åsikter om den norska kronan, men mycket beror också på hur Norges Bank (centralbanken i Norge) agerar. De tycks redan har ryckt in och stödköpt kronan en gång och har väldigt många miljarder i kassan för att försvara kronan. Så ifall norska kronan faller mot 13 kr mot euron igen, så är det nog inte omöjligt att Norges centralbank bestämmer sig för att växla in några miljarder.

Vilken live kurs för NOK saknas? Låt oss veta så gör vi vårt bästa för att få med den kursen också!

 • Hur fungerar en svart svan på finansmarknaden?

  Ett "svart svan event" är en sällsynt händelse som är nästan omöjlig att förutsäga. Denna typ av händelser tenderar emellertid leda till djupa och omfattande konsekvenser för finans-, valutamarknaden...

  ›› Läs nyheten

 • Valutahandel med oljevalutor: Vad ska man tänka på?

  Vi har tidigare skrivit om den roll som dollarn spelar på spannmålsmarknaden, något som har fått flera av våra läsare att höra av sig och fråga om valutaeffekterna på oljemarknaden. Vad ska man tänka...

  ›› Läs nyheten

 • Utsikter för valutahandel med NOK mot SEK

  På grund av handelsförhållandet mellan Sverige och Norge så följer många valutahandlare både dessa länders kronor. De båda länderna är nämligen, justerat för Norges oljeexport, varandras största impor...

  ›› Läs nyheten

 • Den norska kronan: En satsning på olja

  Idag ska vi på Valutahandel gå igenom några faktorer som påverkar den relativa växelkursen för norska kronor. Till vår hjälp har vi ett antal diagram och oljeexperten Erik Forsell. Under lång tid...

  ›› Läs nyheten

 • Goldman Sachs går mot dollarn

  Den kända amerikanska investmentbanken Goldman Sachs har börjat bygga upp korta positioner i dollar, rapporterar Valutahandel. Att Goldman Sachs satsar mot dollarn beror på att allt fler av världens e...

  ›› Läs nyheten

Valuta
Land
kr SEK
Svenska
GBP
Storbritannien
$ USD
USA
EURO
Europeiska Unionen
JPY
Japan
C$ CAD
Kanada
Om du också är intresserad av att bli kontaktad av en av våra pålitliga samarbetspartners som kan hjälpa dig att hitta rätt handelsplattform så tveka inte att ange dina kontaktuppgifter nedan.

Jag accepterar villkoren och att mina kontaktuppgifter lagras i enlighet med rådande lagstiftning.

Land
Ränta
Svenska flaggan Sverige
0%
Storbritanniens flagga UK
0.10%
Amerikanska flaggan USA
0-0.25%
Europeiska Unionens flagga EUROPA
0%
Kanadensiska flaggan Kanada
0.25%
Norska flaggan Norge
0.25%

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved