fbpx

John från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 10 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Här beskrivs mer om norska kronan, vart den kan handlas och så visas realtids kurser på millisekunden för EUR till NOK, USD till NOK eller NOK till SEK. Håll till godo!

EUR/NOK  
USD/NOK  
NOK/SEK  
BTC/USD  

Vad innebär ovanstående live kurser för NOK?

Du börjar alltid bakifrån då du läser ut hur mycket som ska betalas för en valuta. Så i den första livekursen (EUR/NOK) så innebär det att du får betala strax över 10.5 norska kronor för 1 euro.

I den andra livekursen, så är det USD/NOK som mäts. I dagsläget så krävs det över 10 norska kronor för att växla mot en amerikansk dollar (USD).

Under större delen av de sista 10 åren så har den norska kronan varit avsevärt starkare än den svenska. För den tredje norska livekursen så är det nu fördel svenska kronan. För mellan 0.95-0.96 svenska kronor, så får du en norsk krona.

Som jämförelse och på grund av efterfrågan från våra besökare, så har vi även lagt in USD/BTC som en jämförelsepunkt då många också vill se live kurser för bitcoin.

Var kan jag handla norska kronor?

För ren trading eller så kallad valutahandel med norska kronor så har Skilling bäst erbjudande. Du kan nämligen handla EUR/NOK, GBP/NOK, USD/NOK, SEK/NOK, AUD/NOK, CAD/NOK där. De har även snabbast avslut för trading och lägst spread för den norska kronan. Prova handla med låtsaspengar hos Skilling nu!

Varför erbjuder Skilling trading med så många norska valutapar?

Jo, Skilling Group har en norsk VD som själv gillar valutahandel, ingen mindre än André Lavold. Det är inte så många som har riktigt bra utbud, spread och avslut på norska kronor så i vår bok så finns det ingen anledning att handla på något annat ställe. Vi som stor bakom Valutahandel.se har själv handlat i över 15 år..


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla norska kronor hos Skilling, Sveriges snabbaste online tradingäklare 2020. Kom igång med trading på under 1 minut med BankID!

Riskvarning: 76% av retail kunder förlorar pengar.


Vad är utsikterna för den norska kronan?

Många analytiker har olika åsikter om den norska kronan, men mycket beror också på hur Norges Bank (centralbanken i Norge) agerar. De tycks redan har ryckt in och stödköpt kronan en gång och har väldigt många miljarder i kassan för att försvara kronan. Så ifall norska kronan faller mot 13 kr mot euron igen, så är det nog inte omöjligt att Norges centralbank bestämmer sig för att växla in några miljarder.

Vilken live kurs för NOK saknas? Låt oss veta så gör vi vårt bästa för att få med den kursen också!

  Valutahandel med NOK: Stärks mot USD & SEKValutahandel med NOK: Stärks mot USD & SEK
  Måndag, 20 juni 2022 21:57
  Det är en bra dag för norska kronan (NOK), som stärks nästan 0.9% mot USD och 0.4% mot SEK. Kanske förväntar sig traders att Norges Bank höjer räntan på torsdag? Pundet stärkes något från 2 års lägsta på 1.20 igår (som lägst) till att handlas för 1.225 idag. Vad är du sugen på att handla idag? Prova med ett riskfritt demokonto hos Skilling nu!...
  Läs hela nyhetsflashen


  Bitcoin eller ETH? Båda slaktas just nuBitcoin eller ETH? Båda slaktas just nu
  Måndag, 13 juni 2022 11:43
  ETH är ner 17% idag och handlas för $1218, efter att ha inlett veckan på $1850. Bitcoin bröt inte bara 30 000 dollar nivån, utan även 24000 nivån för någon timme sedan och är ner 13% idag. Kryptoexperter dividerar om ifall ETH ska ner mot $500, $700 eller kommer vända runt 1000 dollar. Vad tror du? Går du lång eller kör du blankning? Prova själv trading genom Skilling idag till...
  Läs hela nyhetsflashen


  Det första insiderbrottet inom NFT'er?Det första insiderbrottet inom NFT'er?
  Torsdag, 2 juni 2022 13:11
  Nu verkar det som att den första domen i USA mot insiderbrott relaterat till Non-Fungible Tokens (NFT'er) håller på att avslutas i New York's södra distrikt. En före detta anställd på OpenSea kan få upp emot 20 års fängelse. Genom att vara anställd på OpenSea, hävdar åklagaren att den nu före detta anställda tog del av konfidentiell affärsinformation för att...
  Läs hela nyhetsflashen


Valuta
Land
kr SEK
Svenska
GBP
Storbritannien
$ USD
USA
EURO
Europeiska Unionen
JPY
Japan
C$ CAD
Kanada
Om du också är intresserad av att bli kontaktad av en av våra pålitliga samarbetspartners som kan hjälpa dig att hitta rätt handelsplattform så tveka inte att ange dina kontaktuppgifter nedan.

Jag accepterar villkoren och att mina kontaktuppgifter lagras i enlighet med rådande lagstiftning.

Land
Ränta
Svenska flaggan Sverige
0%
Storbritanniens flagga UK
0.10%
Amerikanska flaggan USA
0-0.25%
Europeiska Unionens flagga EUROPA
0%
Kanadensiska flaggan Kanada
0.25%
Norska flaggan Norge
0.25%

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.