fbpx

Martin från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 22 minuter sedan.

» Prova IG du med.
75% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Här beskrivs mer om norska kronan, vart den kan handlas och så visas realtids kurser på millisekunden för EUR till NOK, USD till NOK eller NOK till SEK. Håll till godo!

EUR/NOK  
USD/NOK  
NOK/SEK  
BTC/USD  

Vad innebär ovanstående live kurser för NOK?

Du börjar alltid bakifrån då du läser ut hur mycket som ska betalas för en valuta. Så i den första livekursen (EUR/NOK) så innebär det att du får betala strax över 10.5 norska kronor för 1 euro.

I den andra livekursen, så är det USD/NOK som mäts. I dagsläget så krävs det över 10 norska kronor för att växla mot en amerikansk dollar (USD).

Under större delen av de sista 10 åren så har den norska kronan varit avsevärt starkare än den svenska. För den tredje norska livekursen så är det nu fördel svenska kronan. För mellan 0.95-0.96 svenska kronor, så får du en norsk krona.

Som jämförelse och på grund av efterfrågan från våra besökare, så har vi även lagt in USD/BTC som en jämförelsepunkt då många också vill se live kurser för bitcoin.

Var kan jag handla norska kronor?

För ren trading eller så kallad valutahandel med norska kronor så har Skilling bäst erbjudande. Du kan nämligen handla EUR/NOK, GBP/NOK, USD/NOK, SEK/NOK, AUD/NOK, CAD/NOK där. De har även snabbast avslut för trading och lägst spread för den norska kronan. Prova handla med låtsaspengar hos Skilling nu!

Varför erbjuder Skilling trading med så många norska valutapar?

Jo, Skilling Group har en norsk VD som själv gillar valutahandel, ingen mindre än André Lavold. Det är inte så många som har riktigt bra utbud, spread och avslut på norska kronor så i vår bok så finns det ingen anledning att handla på något annat ställe. Vi som stor bakom Valutahandel.se har själv handlat i över 15 år..


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 2500 kr
Beskrivning: Handla norska kronor hos Skilling, Sveriges snabbaste online tradingäklare 2020. Kom igång med trading på under 1 minut med BankID!

Riskvarning: 75% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.


Vad är utsikterna för den norska kronan?

Många analytiker har olika åsikter om den norska kronan, men mycket beror också på hur Norges Bank (centralbanken i Norge) agerar. De tycks redan har ryckt in och stödköpt kronan en gång och har väldigt många miljarder i kassan för att försvara kronan. Så ifall norska kronan faller mot 13 kr mot euron igen, så är det nog inte omöjligt att Norges centralbank bestämmer sig för att växla in några miljarder.

Vilken live kurs för NOK saknas? Låt oss veta så gör vi vårt bästa för att få med den kursen också!

  Valutahandel hade rätt: BoJ stödköpte 2 gångerValutahandel hade rätt: BoJ stödköpte 2 gånger
  Torsdag, 2 maj 2024 23:40
  I vår artikel om yenen förra veckan så varnade vi för att Japans centralbank skulle kunna tänkas stödköpa, då valutan låg på rekordlåga nivåer. Det visade sig att det blev inte bara ett utan hela två stödköp. Är det dags för en svagare yen snart igen då? Eller kommer den stärkas ytterligare? Registrera dig för en bra trading sajt och prova trading själv, med ett...
  Läs hela nyhetsflashen


  Var görs valutahandeln bäst? 3 par att kolla inVar görs valutahandeln bäst? 3 par att kolla in
  Måndag, 20 mars 2023 22:21
  Dagens artikel om de 12 allra mest handlade valutaparen hos Skilling har fått traders att bli sugna att handla just dessa paren. Ifall vi ska gå in på dagens 3 heta valutapar, så är det nog följande. Den kanadensiska dollarn har tappat på slutet och idag är det...
  Läs hela nyhetsflashen

  Valutahandel med NOK - Tappar 0.5% mot SEK efter låg höjningValutahandel med NOK - Tappar 0.5% mot SEK efter låg höjning
  Torsdag, 22 september 2022 11:57
  Norge, grannlandet som var snabbast att höja räntan för drygt ett år sedan, höjde idag lite mer försiktigt än Sverige. Endast 0.5% höjdes av Norges Bank och styrräntan ligger nu på 2.25%. Prognoserna förutspår att styrräntan kommer att ligga på 3% under vintern. KPI justerat för avgiftsändringar och energivaror var 4.7% högre i augusti 2022 jämfört med samma period förra året. Aktiviteten i den norska ekonomin är hög och det har stadigt kommit fler jobb, även om bristen på arbetskraft har avtagit något. Norska kronan föll 0.5% mot...
  Läs hela nyhetsflashen


Valuta
Land
kr SEK
Svenska
GBP
Storbritannien
$ USD
USA
EURO
Europeiska Unionen
JPY
Japan
C$ CAD
Kanada
Om du också är intresserad av att bli kontaktad av en av våra pålitliga samarbetspartners som kan hjälpa dig att hitta rätt handelsplattform så tveka inte att ange dina kontaktuppgifter nedan.

Jag accepterar villkoren och att mina kontaktuppgifter lagras i enlighet med rådande lagstiftning.

Land
Ränta
Svenska flaggan Sverige
0%
Storbritanniens flagga UK
0.10%
Amerikanska flaggan USA
0-0.25%
Europeiska Unionens flagga EUROPA
0%
Kanadensiska flaggan Kanada
0.25%
Norska flaggan Norge
0.25%

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.