fbpx

Marie från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Easy Markets för 25 minuter sedan.

» Prova Easy Markets du med.
73% av alla privata kunder förlorar pengar när de handlar CFDer med denna leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Årets första riktiga stora och positiva nyhet i crypto-världen för svenskar är att Skilling sänker spreaden för crypto-valutor, med över 90% i genomsnitt – till alla traders fördel. Samtidigt så har deklarationen förklarats drastiskt, så att allt blir automatiserat.

Vi har gått igenom varför skandinaviska Skilling sänkt spreaden, frågar oss om varför traders bryr sig om avgifter och transaktionskostnader samt visar upp 12 crypto-valuta CFD med nästan obefintlig spread.

Notera att det dock kan förekomma andra avgifter ibland, t. ex nattfinansieringsränta, som alltid finns vid handel med CFD'er, samt en mindre kostnad för att öppna en position. Vi på Valutahandel.se anser dock att den nya spreaden på Skilling är oslagbar på marknaden vid daytrading och kortsiktiga positioner på maximalt några dagar. Vi tror att Skilling's sänkning av spreaden med över 90% kan göra att folk flockas till bolaget för att initiera crypto trading på kort sikt, inte minst nu när volatiliteten är riktigt hög och du både kan köpa och blanka med CFD. Det som vi verkligen gillar med Skilling, förutom dess användarvänlighet, plattformens snabbhet och snabbt växande utbud för cryptovalutor, är dess ofattbart låga spread. Ingen annan cryptomäklare med CFD har lika låg skillnad mellan köp- och säljkurs och du kan med enkelhet både blanka eller köpa valfri cryptovaluta CFD på ett enkelt sätt.

Skilling har lyssnat på kunderna & förstår behoven

Medan Skilling var bland de första att applicera BankID vid insättning för sina kunder, så är de också i direktkontakt med Skatteverket för att automatisera deklarationen från din valutahandel, aktiehandel och cryptovalutahandel med CFD. Efter en kampanj med 0% ränta och 0% kommission, så har Skilling troligen insett att det framför allt är spreaden som får in kunder när det kommer till cryptovaluta CFD. För alla som handlar cryptovalutor kortsiktigt, så är Skillings nya tilltag med minimal spread (ofta 1 punkt, se mer detaljerat nedan), något som verkligen lockar daytraders och relativt kortsiktiga traders.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Prova en crypto-mäklare som lyssnar på kunderna och har osedvanlig konkurrenskraftig spread. Registrera dig för ett demokonto hos Skilling idag!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Crypto-traders bryr sig om avgifter & utbud

Ifall du handlar med crypto så har du säkert tänkt på avgifterna emellanåt. I slutändan så vill man ju betala minimalt när man handlar crypto-valutor. Forbes skriver en artikel om att vissa exchanges såsom Coinbase har för höga avgifter, uppemot 100 dollar per transaktion. Detta är något som vi på Valutahandel.se försöker förbättra och är alltid på våra partners för att sänka avgifterna, då kunderna verkligen brukar bry sig om detta. Handlar man mycket, så påverkar ju det plånboken, men även mindre traders brukar vara angelägna om att minimera crypto spreaden.

På våra topplistor över Sveriges 58 bästa crypto-mäklare och Sveriges 12 främsta crypto-exchanges, så har Skilling tidigare synts väldigt högt för valutahandel med CFD, men inte lika bra på crypto-topplistorna. En av anledningarna har varit att spreaden varit avsevärt högre än vissa konkurrenter, men efter de senaste ändringarna med drygt 90% lägre spread (i genomsnitt) så ligger Skilling istället i toppskiktet. Men med de sista justeringarna och allt fler crypto-valutor tillgängliga och marknadens lägsta spread och bäst utbud för fan tokens CFD, så kan det vara dags att skapa ett konto hos Skilling helt kostnadsfritt.

12 crypto-valuta CFD med otroligt bra spread hos Skilling

Skilling sticker ut med 1 punkt spread för många fan tokens för fotbollslag, vilket är helt unikt i crypto CFD-världen och den klart lägsta spreaden som vi någonsin sett. Men det finns även många andra crypto-tokens och coins som du inte bör missa. Se en översikt av flera intressant crypto, vilka kan köpas eller blankas som CFD efter att registrering:

Dogecoin
En meme token som fått väldigt mycket uppmärksamhet är numera otroligt fördelaktig att handla hos Skilling. Vi talar om Dogecoin CFD, som är en rolig crypto-valuta som självaste Elon Musk äger.
Spread för AC Milan's token
AC Milan token
Ifall du är en fan av Zlatan Ibrahimovic och vill ta din support till nästa nivå, så kan trading med AC Milan Fan Token som CFD vara ett bra sätt att visa ditt stöd. Givetvis kan du både köpa eller blanka AC Milan, beroende på ifall du gillar laget eller inte – eller ifall du tror att det finns stora möjligheter till rörelser. Spreaden för AC Milan CFD låg då vi tittade (runt 18:45 tiden på måndag, den 10/1, 2022) på knappt 0.016 punkter. Ja, inte ens 0.1 punkt. Historiskt så har den genomsnittliga spreaden för AC Milan's fan token som CFD legat på 0.3, så 0.015 är ju en helt fantastisk nivå. Registrera dig för Skilling och prova trading själv nu!

Atletico Madrid token
Om du tror på Diego Simeone som tränare för Atletico de Madrid, så kan du köpa deras fan token som CFD, eller så kan du blanka den ifall du tror att det ska gå ner. 1 punkt spread är ganska vanligt förekommande för detta instrument. Skilling skriver att 0.33 punkter är minsta spreaden och den genomsnittliga spreaden för Atletico Madrid's fan token är 0.44 punkter – men när vi tog denna skärmdump så låg priset för CFDn på 1 punkt.
Skilling Trading's lista över kryptovalutor
Barcelona FC token
Inför derbyt mellan Barcelona FC och Real Madrid på onsdag kl 19.00, så kan det vara kul att välja lag. Barcelona FC's fan token kan alla som tror på laget köpa, medan alla som tror på Real Madrid istället kan sälja Barcelona FC's CFD. Den genomslittliga spreaden ligger på 0.52 enligt Skilling, men när vi kollade – under de lite mindre aktiva timmarna på dagen, så låg spreaden på 1 istället. Normalt så borde troligen mellan kl 10.00 och 12.00, eller 13.30-16.00 vara bra tider för att handla denna CFD ifall lägsta möjliga spread är något som är viktigt vid din crypto trading.

Juventus FC token
Ifall Turin laget Juventus FC är något som du följer, så kan du numera initiera trading med deras fan token som CFD. Liksom de andra tokens, så går det att antingen köpa eller blanka, beroende på hur du tror att det ska gå framöver. Spreaden låg på 0.01 när vi tittade (18:49, måndag den 10/1, 2022) och den genomsnittliga spreaden är 0.03, vilket troligen även inkluderar den månaden innan Skilling sänkte spreaden för crypto token CFDer.

PSG token
Kanske du gillar Lionel Messi eller Neymar? Då kan du handla Paris Saint Germain FC tokens som CFD hos Skilling. Som de flesta anhängare vill du troligtvis köpa då, men ifall du hellre blankar så går det också bra. 0.01 var spreaden när vi kollade, dvs en nedgång på 86 gånger mot den genomsnittliga spreaden innan den drastiska minskningen som skedde idag, vilket givetvis gynnar dig som trader rejält.

Roma FC token
I skrivande stund så ligger spreaden för Rome FC's token på 0.01, en spread minskning med 25 gånger sedan någon månad tillbaka. Precis som för alla andra crypto CFD så kan du både köpa eller sälja Roma FC's crypto token.

Shiba Inu
En annan populär meme token som fått en väldigt angenäm spread är Shiba Inu, vars CFD numera ligger på ungefär 0.08 i spread. I skrivande stund så kostar en enhet 26.5 och den dagliga räntekostnaden är 0.03 euro. I slutet av oktober 2021 så handles Shiba Inu CFD för 85 per token, så alla som gillar att blanka meme tokens har haft en bra resa. Men kanske det är dags för en uppgång snart? Du kan både köpa eller blanka Shiba Inu hos Skilling när du handlar denna CFD.

Ethereum
I skrivande stund så pendlar Ethereum (ETH) runt 3020 USD. Hos Skilling, så ligger spreaden på 0.2 punkter, så köpkursen är alltså 3019.9 och säljkursen är 3020.1 för ETH CFD. Ifall du hittar lägre spread för Ethereum hos någon annan aktör som erbjuder 2x hävstång när den handlas som CFD, så meddela oss gärna. För Valutahandel.se har inte noterat så bra spread för den näst mest handlade crypto-valutan på andra ställen.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla ETH CFD hos Skilling med omkring 0.2 punkters spread. Testa själv köpa eller blanka idag!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Solana
En av marknadens snabbaste blockchains och crypto-valutor, Solana, har tappat från 250 USD i november förra året till 132 USD i skrivande stund. Du kan handla Solana med hjälp av CFD, antingen köpa eller blanka, till en spread omkring 0.17 i genomsnitt efter att Skilling justerat ner sina marginal för spreaden och gett mer tillbaka till kunderna.

Monero
Medan den gamla spreaden för Monero låg på 4.81 i genomsnitt, så ligger den nya på 0.08. En rejäl skillnad med andra ord när man är ute efter Monero som CFD, dvs med att man både kan köpa eller blanka och får 2x hävstång.

Binance Coin
För ett mynt som Binance Coin (BNB) så har crypto spreaden sjunkit från 28.77 i genomsnitt, till 0.65 idag – vilket vi ser som ett bevis på att Skilling är seriösa när det kommer till lägst spread för CFD'er inom crypto-valutor.

Bitcoin CFD kostnad

Vilka andra avgifter bör beaktas vid crypto CFD trading hos Skilling?

Oavsett var du handlar så finns det alltid avgifter. Ifall du vill kombinera kortsiktig valutahandel, aktiehandel och crypto CFD handel så är Skilling (recension) det troligen bästa alternativet för svenskar. Ifall du inte vill handla crypto-valutor dagligen, så kan copy trading från Skilling vara ett bra alternativ.

Men som alltid så finns det en del avgifter att hålla koll på. Avgifterna som du framför allt bör uppmärksamma kan ses i vårt exempel med Bitcoin (BTC) nedan. I skivande stund så kostar 1 BTC ungefär 40 000 USD.

Köp av 0.1 BTC som CFD hos Skilling:
För Bitcoin så är spreaden sjukt låga 0.5 USD när man handlar hos Skilling, jämfört med 150 USD som är standard för industrin. Kostnaden för att öppna positionen är något nytt, som inte fanns tidigare. Den varierar beroende på vad det är för instrument, hur mycket det handlas och vilka kvantiteter som handlas. För en rätt stor position på 8000 USD som i detta exempel (då det är 2x hävstång), så ligger öppningskostnaden på 3.63 EUR och den dagliga räntekostnaden är 5.06 eur. Men nästan helt utan någon spread, så tycker vi att detta är schysst och riktigt konkurrenskraftiga avgifter.

För alla som vill handla Bitcoin på kort sikt – till lägst avgifter, så är definitivt Skilling ett bra ställe att börja titta på cryptovalutan. Kanske Du kan provträna med ett demokonto för att komma igång?


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.