fbpx

Malte från Haninge

Registrerade sig hos valutamäklaren Easy Markets för 24 minuter sedan.

» Prova Easy Markets du med.
73% av alla privata kunder förlorar pengar när de handlar CFDer med denna leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Tillhör du en av dem som är nyfiken på hur artificiell intelligens kan samverka med valutahandel? Är du dessutom intresserad av att bli en online trader på jakt efter en ny, modern och spännande plattform att sköta din handel via? Då kan Capital.com vara något för dig. Denna multinationella onlinemäklare grundades år 2016, och har med sina kontor på Cypern, i London och på Gibraltar (plus ett forskningscenter i Minsk). På kort tid har Capital hunnit utvecklas till en av världens just nu hetaste och mest populära plattformar för finansiell handel på nätet. Siffrorna talar sitt tidiga språk – sajten har närmare 1 770 216 registrerade användare i över 50 länder, som tillsammans omsätter smått otroliga 13 biljoner USD i handlat kapital per år. Vi listar 10 solklara anledningar till varför du också bör välja Capital.com!

1. Otroligt bra bredd av instrument

Capital.com har förstått vikten av att erbjuda sina användare riktigt bra och generösa valmöjligheter. Som kund på sajten får du tillgång till över 2000 aktier på världens främsta finansiella marknader, 29 kryptovalutor, närmare 70 Forex valutapar och ett helt gäng med råvaror och index.

2. Ingen kommission, inga dolda avgifter

Transparensen är tydlig på hemsidan, liksom företagets avsikt och ambition att trading hos dem ska vara förenat med så låga kostnader som möjligt. All handel är 100% kommisssionsfri, man har alltid rätt till obegränsat antal fria uttag (oavsett kontotyp) och det förekommer inga dolda avgifter i några led. På Capital.com slipper du se delar av dina förtjänster försvinna i trista kostnader, och får istället mer kapital över till att investera och utveckla din trading.

3. Mångsidig plattform för alla marknader

Capital.com är inte ensamma om att tillhandahålla många olika finansiella instrument på många olika marknader – men till skillnad från ett fleratal konkurrenter är Capital.com lika vassa på samtliga plan, inom samtliga segment. Medan somliga aktörer ofta riktar in sig och är snäppet bättre på den ena eller den andra marknaden – t ex råvaror eller valutor – har Capital.com lyckats skapa kvalitet helt igenom. Här får du en plattform som är riktigt, riktigt bra för såväl valutahandel och aktier, som råvaror, krypto och index.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Handla valuta smartare med hjälp av en gratis AI-produkt som analyserar din trading. Prova nu!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


4. Handla CFD'er med låga spreads och rimlig hävstång

Likt det rika utbudet av tillgångar att investera i, är också möjligheterna till bra hävstångshandel med CFD'er mycket goda. Du kan t ex handla olja med hävstång 20:1 och med en spread så låg som 0,06 pips, eller varför inte något av de större valutaparen med 30:1 och en snäv spread på 0,6 pips. Hävstångsnivåerna följer reglerna utfärdade av ESMA, och gör det möjligt att göra lönsamma CFD-trades utan att ta på dig alltför stora risker. Dessutom är det enkelt att använda stop loss, och du är alltid skyddad från negativa kontobalanser.

5. Plattform med många språkval

Få onlinemäklare har en sajt med så många olika språkval som Capital.com. Förutom de på plattformar oftast vanligaste språken som engelska, spanska, tyska och italienska – finns också kinesiska, portugisiska, thailändska, indonesiska och ett flertal andra alternativ att välja mellan. Och kanske det bästa av allt – både webbsidan och mobilappen går att få på svenska.
Enkel trading genom Capital

6. Trygg och säker trading

Capital.com står inte bara under tillsyn av ESMA, utan också av ytterligare ledande tillsynsorgan såsom FCA och CySEC. Samtliga användarkonton hålls naturligtvis helt segregerade, och man fäster stor vikt vid att till punkt och pricka följa de regleringar som ställs utifrån GDPR-lagstiftningen i fråga om personuppgifter. Vid skapande av konto får du identifiera dig i flera steg, i syfte att säkerställa en tryggare och 100% säker handelsplattform för dig som trader.

7. Demo-, standard-, plus- eller premiumkonto

En förutsättning för att lyckas och bli framgångsrik med din handel är att ha ett tradingkonto som verkligen passar dig, dina ekonomiska förutsättningar och de ambitioner du har. Här får Capital.com full pott. Är du helt ny och oerfaren, eller vill du kanske känna på plattformen innan du signar upp dig på riktigt? Satsa på ett riskfritt Capital demokonto. Väljer du sedan att avancera och börja handla med riktiga pengar, kan du välja mellan ett standard-, plus- eller premiumkonto beroende på hur mycket kapital du avser investera o s v. Möjlighet finns också att välja mellan privat eller professionellt konto, utifrån vissa kriterier.

8. Få en interaktiv guide med Investmate

Capitals egenutvecklade guide Investmate finns att ladda ned som app till både iOS och Android, och är fullproppad med riktigt bra interaktiva kurser och videos kring hur investeringar online fungerar, olika strategier, finansiella definitioner och en massa annat matnyttigt som kan hjälpa dig att utvecklas som trader på flera olika plan.

9. Flera olika insättningsalternativ

Banköverföring, kreditkort, digitala plånböcker eller onlinetjänster som t ex Webmoney, Giropay och QIWI – hos Capital kan du välja just det insättningsalternativ som passar dig bäst.
Dator med AI

10. AI ger tradingen en ny dimension

Sist men inte minst – sajtens innovativa och mycket fascinerande AI-teknik. Capital.com är en starkt lysande stjärna ur flera apsekter, varav AI-tjänsten kanske är den som imponerar mest. Det individuellt anpassade systemet finns tillgängligt i den egenutvecklade mobilappen, och är designat för att automatiskt registrera eventuella avvikelser i ditt handelsbeteende, upptäcka bias som försvårar genomtänkta beslut, utfärda varningar och ge personlig feedback för att hjälpa dig nå bättre framgång med vilka instrument du än väljer att handla med.

Capital är professionella, nytänkande och oerhört moderna. Prova du med – signa upp dig här!


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Upptäck valutahandel och online trading med Capital.com och deras kostnadsfria AI-produkt som analyserar din trading. Prova nu!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Vad hoppas vi Capital kommer förbättra?
Sajten drivs av ett gäng internationella investerare med globala ambitioner. Capital finns redan på svenska och 27 andra språk, men 0.1% av sajten är ännu inte översatt från engelska. Vi talar om headern på startsidan, där det fortfarande finns engelsk text. Ok, lite störigt initialt men vi har fått höra att detta kommer uppdateras inom snar framtid.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.