Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2019-12-11 09:32:47). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.5 + 0.02 %
EUR/USD 1.11 - 0.11 %
EUR/GBP 0.84 - 0.07 %
GBP/USD 1.31 - 0.04 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.5 +0.02 %
EUR/USD 1.11 -0.11 %
EUR/GBP 0.84 -0.07 %
GBP/USD 1.31 -0.04 %
USD/CHF 0.99 +0.11 %
USD/TRY 5.81 +0.02 %
USD/GBP 0.76 +0.04 %
USD/NOK 9.17 -0.1 %
featured image

Vill du komma igång och handla valuta på ett riktigt enkelt sätt, men är inte säker på hur? Då har vi en rad klockrena tips för dig som är nybörjare inom valutahandel, men redan har viss erfarenhet av att handla aktier. Här delas vi ut tips och förslag för dig som snabbt och lätt vill börja med online trading, oavsett om det gäller aktier, blankning, valutor, krypto eller index. Prova några av förslagen nedan, enklare än så blir det inte!

1. Copy Trading – följ proffsen
Gör det lätt för dig själv. Följ marknaden bästa investerare. De tjänar själv på en trade som du följer och du får tips om vad som duktiga investerare satsar på. Du kan smidigt nog välja risknivå och tidshorisont, innan du kontrollerar hur det gått för någon enskild trader. Tack vare copy trading från eToro, så har fenomenet att följa framgångsrika traders blivit riktigt populärt i Skandinavien. Läs recensionen om eToro här.

eToro logo

Betyg: 9.29/10
Minsta insättning: €200
Beskrivning: Upptäck världens största sajt för social valutahandel.

2. Skilling’s veckobrev
Varje vecka så släpper Skilling, den relativt nya svenska online trading plattformen ut ett nyhetsbrev. Detta ger alltid tips om vad som är hett just nu eller vad som kan vara värt att handla för tillfället. De senaste veckorna så har inte helt oväntat guld varit på tapeten efter att risknivån på aktier ökat och att centralbanker köper allt mer av den ädla metallen. Samtidigt så har vissa större amerikanska aktier varit omdiskuterade, som numera är möjliga att blanka, trots att du sitter i Sverige. Hos Skilling så går det väldigt enkelt att blanka svenska, tyska och amerikanska aktier – eller varför inte Bitcoin? Du väljer själv. Upptäck mer om Skilling här.

3. Låt robotar sköta din valutahandelRobotar för valutahandel
Visst du att tradingrobotar numera kan hantera dina affärer på ett riktigt bra sätt? Det är ett av de mest lönsamma och samtidigt enklaste sätten att tjäna pengar utan att “arbeta fysiskt”. Stora tidningar såsom BBC och Bloomberg har skrivit allt mer om automatiserad valutahandel på sistone. Det är bevisat att robotar kan hantera aktiehandel och nu menar experter att det är dags för alla som handlar valuta att också prova robotar. Hur fungerar det då? Jo, du slipper helt kodning. Allt som behöver göras är att välja “triggers”, faktorer som man förlitar sig på i sin trading. Du bestämmer t. ex en populär teknisk analys indikator, släpper helt bort känslorna och låter en robot hantera biffen. Robo Markets har gjort det riktigt enkelt för dig och här finns en artikel om hur automatiserad handel det fungerar. Vill Du komma igång direkt? Gå då till Robo Markets hemsida och kom igång!

4. Handla alltid valuta med stop loss och vinsthämtning
Det gäller att sätta nivåer för när du både ska ta hem vinsten och när du ska minimera förlusten, ifall du ska lyckas i det långa loppet. Vår grundläggande rekommendation för kortare affärer är att sätta en stopp loss på maximalt 5-10% under nivån du köpte för. Ifall du ligger på 75% lyckade affärer, så kan vinsthämtningen ligga strax under, runt 4-8%. Men allt beror på hur det ser ut för just din trade och vad de finns för förutsättningar. Men bestäm en stop loss redan från början, så har du gjort dig själv en tjänst.

5. Handla valuta med rimlig hävstång
Använd rimlig belåning för att få stor framgång. Den troligen bästa valutamäklaren för full kontroll över din hävstång är eToro, där du med en knapptryckning kan välja belåningsgrad för varje trade. Vill du köra med 2x belåning på Bitcoin och 10x på olja? Inga problem. Valuta kan handlas med från 2x till 30x belåning, så flexibiliteten är stor.

eToro logo

Betyg: 9.29/10
Minsta insättning: €200
Beskrivning: Upptäck världens största sajt för social valutahandel.

Publicerad:
Författare: Markus Jalmerot

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2019 www.valutahandel.se All Rights Reserved