fbpx

Petter från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 16 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Brittiska onlinemäklaren CMC Markets har i drygt 30 år tillhandahållit kvalitativ handel med valutor, aktier och andra tillgångar till förmånliga villkor och på en användarvänlig plattform. Sajten är en erkänd, respektabel aktör på marknaden för online trading – men lever den upp till förväntningarna? Eller överträffas de till och med?

CMC Markets grundades i Storbritannien år 1989 under det dåvarande namnet Currency Management Corporation, och är därmed en av de onlinemäklare som funnits allra längst på marknaden. Under årens lopp har sajten expanderat framgångsrikt globalt och etablerat sig som en av de mest populära plattformarna i såväl Norden och övriga Europa, som på flera andra håll runt om i världen. CMC Markets kan framförallt stoltsera med ett synnerligen generöst utbud av tillgångar inom olika kategorier – men vilka ytterligare fjädrar återfinns i plattformens hatt? På vilket sätt utmärker sig CMC Markets bland övriga aktörer och varför bör man som trader ge sajten en chans?

Valutahandel har testat och recenserat CMC Markets och funnit 8 övertygande anledningar att testa tjänsterna som står till buds. Enligt vår testare så är CMC Markets bäst på CFD, vilket får dig att le! Så vad väntar du på? Prova själv idag!

Enormt utbud av tillgångar ger många valmöjligheter

Somliga mäklare väljer att fokusera snävt på en eller ett par kategorier av tillgångar – såsom enbart krypto eller enbart valutor. Andra satsar på såväl kvantitet som kvalitet, däribland CMC Markets. Här bjuds du på ett mycket generöst utbud av tillgångar inom hela 9 olika kategorier. Bland annat finns 330 valutapar att handla, över 9000 aktier på 23 olika marknader, flera olika kryptovalutor, aktiekorgar och ett stort antal råvaror av olika slag. Är du en trader som uppskattar flexibilitet och i det närmaste obegränsade valmöjligheter är CMC Markets definitivt en plattform värd att testa. Upptäck sajten med ett demokonto – eller kör skarpt läge med ett livekonto på en gång. Registrera dig hos CMC Markets redan idag.

Allt finns på svenska

CMC Markets är en populär mäklare bland svenska traders – så pass att företaget erbjuder såväl hemsida som handelsplattform och support på svenska. Svenskar är överlag kända för att vara vassa på engelska och många tycker att internationella onlinemäklare fungerar bra att handla med, men vi ska inte sticka under stol med att en sida på svenska förhöjer såväl upplevelsen som effektiviteten ytterligare.


Betyg: 9/10
Minsta insättning: Obegränsat
Beskrivning: CMC Markets har verkat inom trading sedan 1989. Bolaget tillhör världens mest ansedda valutamäklare. Bredast utbud av både valutor, råvaror och aktie CFD. Testa CMS Markets, Du med!

Riskvarning: 73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos denna valutamäklare.


Utvecklas som trader med förstklassigt utbildningsmaterial

CMC Markets utbildningar
Näst efter det breda sortimentet av tillgångar att handla kommer det kvalitativa utbildningsmaterialet som CMC Markets vassaste ess i rockärmen. Här finns alla verktyg du behöver för att antingen lära dig grunderna om online trading – ifall du är nybörjare – alternativt utvecklas till mer avancerade nivåer om du redan är en erfaren handlare. Under fliken “Utbildning” på hemsidan finner du såväl korta tradingvideos och textade guider, som länkar till webbinarier, ordlista och de senaste nyheterna.

Låga insättningskrav

Har du ingen lust att behöva sätta in ett 1000-2000 kr bara för att komma igång kan CMC Markets tilltala dig. Här ligger det lägsta insättningskravet på blott 10 kr. Depositioner kan göras kostnadsfritt med hjälp av VISA, Mastercard, banköverföring eller PayPal. Något få betalalternativ kan tyckas då många andra aktörer av samma storlek har betydligt fler – men å andra sidan fungerar de alla fyra mycket smidigt.

Testa såväl plattformen som dina kunskaper med demokonto

Önskar du kunna testköra plattformen utan att behöva göra en insättning överhuvudtaget erbjuder CMC Markets också gratis demokonton. Med ett demokonto tradar du med fiktiva pengar i en fiktiv miljö – som dock känns 100% autentisk – för att dels kunna känna på plattformen och dess funktioner, men också för att kunna testa dina strategier och färdigheter utan att behöva ta några som helst risker.

Konkurrenskraftiga spreads

CMC Markets avgifter och spreads för trading ligger generellt i det lägre spannet jämfört med likvärdiga konkurrenter på marknaden. Som exempel kan nämnas att spreaden för valutahandel börjar på 0.7 pips och 0.3 pips för både aktieindex och råvaror. Ett litet varningens finger för att nivåerna kan komma att bli högre när man handlar utanför peak hours – detta är viktigt att vara uppmärksam på och ger ett litet minus i kanten. Utöver det ligger avgifterna på konkurrenskraftiga nivåer och transparensen är god.

Egen tradingplattform och MT4

CMC Markets plattformarnaÄr du ett inbitet fan av den klassiska plattformen MT4 – eller tycker du om att testa ny teknik på nya plattformar? CMC Markets kan tillgodose dina önskemål oavsett vilket. Sajten ger dig tillgång att handla på såväl den egna plattformen Next Generation – vilken finns i två gränssnitt; standard och avancerad – samt världens mesta tungviktare bland tradingplattformar; MetaTrader4. Välj den variant som passar dig – eller kör parallellt med bägge. Givetvis får du också åtkomst till båda plattformarna via både webben och i CMC Markets mobilapp, vilken finns att ladda ned i både AppStore och Google Play.

Reglerad inom EU – tryggare för dig som kund

Valutahandel påtalar ofta vikten med att välja onlinemäklare med omsorg och att en EU-reglerad plattform alltid är att föredra för din egna trygghets skull. CMC Markets är reglerad och står under tillsyn av såväl brittiska FCA – vilket klassas som ett av de mest strikta tillsynsorganen i världen – samt tyska BaFin. Sajten och dess villkor lyder således under strama EU-regler, vilket framförallt innebär ett ökat konsumentskydd för dig som handlar.

Många fördelar – men finns det någon förbättringspotential?

CMC Markets är en legitim valuta- och CFD-mäklare omtyckt av hundratusentals användare världen över – framförallt för de förmånliga villkoren och de många valmöjligheter som bjuds med det stora antal tillgångar som finns att handla. Det faktum att bolaget funnits i drygt 30 år och att stabila ägare (Peter och Baron Cruddas) står bakom väger också mycket tungt. Fördelarna är många och sajten har flera attraktiva tjänster som lockar, men precis som med alla plattformar finns även utrymme för förbättringar. Några fler insättningsmetoder hade exempelvis varit önskvärt – såsom Swish eller digitala plånböcker. Vidare kunde man tidigare besöka CMC's kontor i Stockholm om man ville ha personlig support direkt, men sedan filialen flyttades till Oslo är det inte längre möjligt. Bor man i Sverige får nu all kontakt med supporten ske via mail eller telefon, vilket dock fungerar mycket smidigt med korta svarstider och adekvat hjälp.

På det stora hela blir betyget mycket högt – CMC Markets är en seriös onlinemäklare som erbjuder kvalitativ online trading till sjyssta villkor. Redo att testa själv? Öppna ett konto hos CMC Markets på nolltid. Du kommer definitivt inte ångra dig.


Betyg: 9/10
Minsta insättning: Obegränsat
Beskrivning: Med över 9000 aktier, 330 valutapar som CFD, så kan man ju bara le. Prova CMS Markets idag!

Riskvarning: 73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos denna valutamäklare.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.