fbpx

Peter från Bromma

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 19 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Vill du lyckas bättre med din valutahandel och vässa din skills för olika instrument? Handa smart hos succémäklaren Capital. Här hittar du ett av marknadens bästa utbildningsmaterial – fullspäckat med bra guider för handel med olika tillgångar, onlinekurser och annat matnyttigt som hjälper dig utvecklas.

Capital.com är med sitt generösa utbud av tillgångar, innovativa handelsplattform Capital Trader och riktigt snäva spreads en av de mest populära onlinemäklarna på den europeiska marknaden. Inte minst i hemlandet Storbritannien, där Valutahandel för övrigt nyligen lanserade en helt ny version av vår plattform på engelska.

Mäklarsajten tilltalar erfarna traders med höga krav på kvalitet, snabbhet och teknisk prestanda – men även många nybörjare i uppstarten av sina respektive tradingkarriärer. Här har Capital på ett framgångsrikt sätt lyckats fånga upp det breda intresset och skapa en plattform som fungerar lika bra för handel på alla olika nivåer. Från absolut nybörjarnivå, hela vägen upp till den professionella toppen. Bland annat genom att tillhandahålla ett av branschens mest välfyllda utbildningsmaterial.

Valutahandel har kikat närmare på hur Capital kan hjälpa dig att utvecklas och avancera i din handel – oberoende av vilka tillgångar du föredrar att handla samt vilket nivå du befinner dig på.

Grundläggande onlinekurser utan kostnad

Under fliken “Learn”, vilken du hittar i den horisontella menyn på Capitals hemsida, finner du hela sajtens arsenal av utbildningsmaterial. Är du helt grön inom trading rekommenderar vi dig att först ta en titt på de onlinekurser som berör det mest grundläggande inom trading online. Kurserna är uppdelade i fem olika kategorier:

– Finansiella instrument
– Introduktion till finansiella marknader
– ABC av derivatinstrument och CFD'er
– Risker med trading och derivatinstrument
– Marginal och hävstång

Inom de olika kategorierna finns mellan 4-8 olika avsnitt, vilka alla tar några minuter att läsa igenom. Informationen som delges är supergrundläggande och enkel att hänga med i. Även om du helt saknar tidigare erfarenhet av online trading – såväl med derivat som med exempelvis aktier – är materialet mycket lätt att ta till sig. Dessa kurser är ett utmärkt sätt att förbereda sig innan man faktiskt kör skarpt läge och börjar satsa kapital.

Lär dig snacka trading med Capitals utmärkta ordlista

Online trading är fullt av ekonomiska termer och begrepp som kan låta som rena grekiskan för den som är nybörjare. Framförallt då många av orden saknar bra översättningar på svenska och därför bara används på engelska – även på sajter där svenska finns som språkval.

Samtidigt är det viktigt att vara någorlunda insatt i tradingspråket, för att veta vad man håller på med. Blir du kund hos Capital är det inga problem. Under utbildningsfliken finns en riktigt bra ordlista där alla tänkbara termer och uttryck inom online trading finns listade och förklarade. Ordlistan är sorterad i bokstavsordning och enkel att navigera i.

Sugen på att ta en titt? Signa upp dig för ett demokonto hos Capital och börja utforska såväl ordlistan som utbildningsmaterialet redan idag.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Avancera i din handel med utbildningsmaterial för aktier, valutor, krypto och andra instrument. Testa Capital idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Instrumentspecifika handelsguider på engelska

Capital är en mångsidig mäklare med ett komplett utbud av allt från traditionella valutor och kryptovalutor till aktier, index, råvaror och ETF'er. För att matcha utbudet av tusentals olika instrument inom flera olika kategorier, finns också utförliga handelsguider speciellt framtagna för de olika instrumentkategorierna. Riktigt bra om du vill lära dig mer om hur valutahandel eller kryptohandel fungerar – eller trading med aktier, index, råvaror eller börshandlade fonder.

Guiderna är liksom de grundläggande kurserna i textat format. Utöver övergripande handelsguider till de olika marknaderna finns även specifika guider för specifika instrument – exempelvis en lång rad stora aktier, valutapar, kryptopar och råvaror. Detta är oss veterligen ett unikt inslag som får Capital att ligga ett steg före många andra konkurrenter. I guiderna kan du grotta ned dig i allt du behöver veta om aktiehandel med exempelvis Apple eller Tesla, liksom alla de stora valutaparen. Informationen täcker allt ifrån företagsinformation (för aktier) och öppettider för den aktuella marknaden, till tips om faktorer som kan påverka utvecklingen och annat som är bra att känna till inför handel med en viss tillgång.

Till skillnad från de grundläggande kurserna och ordlistan finns dessvärre inte guiderna på svenska. Detta är dock det enda minuset vi kan hitta. Capitals hemsida än en multilingual sådan med ett trettiotal olika språkval, men i en del av utbildningsmaterialet är engelska ännu det dominerande språket. I takt med att plattformen fortsätter växa på den europeiska och globala marknaden finns emellertid goda förhoppningar om att detta kommer att ändras.

Lär dig förstå tradingpsykologi samt bemästra olika strategier

Den engelska delen av Capitals utbildning innehåller även tips och information om olika typer av trading – till exempel CFD-handel och spread betting – samt värdefulla råd om hur tradingpsykologi fungerar och vilka olika strategier man kan handla med.

Dessa guider kan vara i svåraste laget om du är absolut nybörjare, men har du viss erfarenhet och vill ha inspiration till hur du kan avancera i din handel funkar de utmärkt.

Vem har tillgång till Capitals utbildningsmaterial?

Materialet finns tillgängligt för alla på Capitals hemsida samt i deras egen app – vilken i sin tur finns att ladda ned till både iPhone och Android. Du behöver alltså inte ha ett konto, vare sig demo eller live, för att kunna ta del av materialet – men givetvis är det som aktiv användare du kommer ha störst nytta av det.

Såväl kurserna som guiderna och ordlistan kan med fördel användas även om du väljer att starta med ett demokonto. På så sätt kan du testa dina nyförvärvade kunskaper i en fiktiv tradingmiljö, utan att behöva satsa några riktiga pengar.

Så blir du kund hos Capital

Registrering hos Capital görs helt enkelt via hemsidan eller i mobilappen. Det kostar ingenting att bli kund, men eftersom Capital är EU-reglerade krävs en KYC-verifiering när du öppnar livekonto. Möjlighet finns också att börja med ett demokonto, vilket ger dig möjlighet att under 30 dagar testa plattformen med en fiktiv portfölj.

Bli kund hos Capital du med – eller spana in fler detaljer om mäklaren i vår utförliga recension.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Ett av marknadens bredaste utbud av aktier, valutor och krypto. Testa Capital du med – registrera dig idag.

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.