fbpx

Albert från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 34 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Föregångaren till online trading mäklaren Legacy FX grundades redan 2012, men sajten i sin nuvarande tappning startades år 2017 och har sedan dess klättrat på topplistan över populära tradingplattformar – såväl bland privata investerare som professionella traders och allehanda experter. Föga förvånande kanske, då Legacy FX erbjuder mångsidig handel med både valutor, krypto, aktier, aktieindex och råvaror till riktigt bra villkor och med avancerad teknik i form av världens mest moderna tradingplattform – MetaTrader5. Vi på Valutahandel har synat LegacyFX i sömmarna och kan konstatera att sajten verkligen är en kvalitetsmäklare lämplig för såväl nybörjare som professionella traders. Spana in våra 8 anledningar till varför du också borde testa LegacyFX. Notera: Vi rekommenderar att inte handla genom Legacy Fx. Det finns mycket bättre valutamäklare såsom Skilling istället!

Få ett svart VIP kort när du börjar på riktigt

Legacy Fx VIP mastercard
Legacy Fx är den enda online- och valutamäklaren som get ut ett betalkort för supersnabba uttag. Ifall du tycker att det är viktigt att kunna använda pengarna på sekunden efter några lyckosamma affärer, vare sig det är blankningar, satsningar på aktieindex eller valutor – så har du kommit rätt. Du får nämligen ett svart bankkort i högsta kvalité när du registrerar dig och sätter in €250 hos Legacy Fx. Vad är så speciellt med svarta bankkort då? Jo, American Express Centurion kortet, informellt känt som Amex svarta kort, ges bara ut till de rikaste kunderna som bevisat att de har en ansenlig förmögenhet. Med det svarta VIP kortet från Legacy Fx så får du samma känsla och uppmärksamhet av många som tar emot ditt kort. Allt på ditt nya svarta bankkort från Legacy Fx är kopplat direkt till trading kontot, så det är bara använda precis hur som helst. Givetvis så finns ingen kredit, utan det är pengar som du själv sätter in och använder för trading på nätet. Vänligen notera: Det svarta kortet skapat för Legacy Fx kunder är inte detsamma som American Centrion och skickas ut för efter att du gjort din första insättning. Erbjudandet är tidsbegränsat så passa på medan det varar, från marknadens coolaste valutamäklare.

Användarvänlig och lättnavigerad hemsida

Online trading får gärna vara avancerat när det kommer till kvaliteten på teknik, grafer, indikatorer o s v. Men plattformen på vilken man handlar bör vara lättöverskådlig och smidig att använda. Här har LegacyFX verkligen lyckats med sin snygga hemsidasom är både snyggt designad och mycket enkel att navigera på. Hos Legacy Fx slipper du alltför komplicerade och krångliga gränssnitt, och får mer tid över till din handel och att ta din trading till nästa nivå istället.

Dagliga analyser av valutapar

3. Utbildningsmaterial i en klass för sig

Kanske ett av LegacyFX's allra starkaste kort. Företaget framhåller tydligt på hemsidan att stor vikt läggs vid att tillhandahålla ett brett utbildningsmaterial av riktigt bra kvalitet, i syfte att möjliggöra avancemang för alla sina användare – oavsett nuvarande nivå av kunskaper och erfarenhet. Som registrerad trader hos LegacyFX får du tillgång till över 80 utbildningsfilmer, interaktiva online-kurser, webbinarier och nedladddningsbara e-böcker med bra information om alltifrån instrument och strategier, till indikatorer, tradingsignaler och mycket annat. Dessutom uppdateras hemsidan regelbundet med aktuella branschnyheter och marknadsanalyser varje dag. Du kan få ett stort antal dagliga analyser och trading signaler helt gratis, precis som ifall du vore kund till en professionell private banking firma. Du kommer bli omhändertagen väldigt bra här – det enda kravet är att du kan tala lite engelska med dem. Givetvis så är de flesta trading ord samma på både svenska och engelska, så normalt är detta inget problem.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Prova en högklassigt valutamäklare istället. Testa Skilling nu!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


Fria insättningar och uttag

Sätt in pengar på ditt Legacy Fx-konto med hjälp av kreditkort, banköverföring eller via en av flera digitala plånböcker som stöds av sajten. Alla insättningar är kostnadsfria, liksom uttag från ditt LegacyFX-konto till ditt bankkonto. Många forex trading sidor har avgifter för både insättningar och uttag, så det är en stor fördel att inte ha det. Men bäst av allt med dina insättningar och uttag är att du får ett snyggt betalkort som är direkt kopplat till ditt trading konto. Så fort du gör en bra vinst, boom – bara att plocka ut direkt på det snygga betalkortet som ser ut att vara skapat för de allra rikaste. Ja, det är ett av få betalkort som är helt svarta, precis som American Express Centrium, som man bara kan få på inbjudan.

Välj mellan 3 olika kontotyper

LegacyFX tror på att erbjuda en tradingtjänst där du som användare kan välja villkor anpassade efter dina individuella förutsättningar. Konto av Silver-, Gold– eller Platinum-modell finns som alternativ där Silver rekommenderas för dig som är nybörjare eller bara önskar börja i liten skala, medan Gold och Platinum är till för mer erfarna respektive professionella traders. De olika kontotyperna har olika villkor i form av bl a lägsta insättningsgräns, lägsta möjliga spread och tillgång till vissa hjälpmedel, så att du enkelt ska kunna välja det som passar dig, dina förutsättningar och dina ambitioner bäst. Naturligtvis finns också ett extra fjärde alternativ i form av ett demo-konto – perfekt för att testa både sajten och dina skills innan du går all in. Signa upp dig för ett prova på-konto hos LegacyFX. OBS: Vi jobbar inte med Legacy Fx då vi anser att de inte håller tillräckligt hög nivå. Prova en annan bättre sajt, såsom Skilling istället.

MetaTrader5 för dator och mobil

Tradingplattformen nummer 1, snäppet vassare än alla andra alternativ – på alla plan. Med LegacyFX MT5-plattform får du tillgång till 38 inbyggda indikatorer, hela 9 olika tidsramar, möjlighet att skräddarsy och ändra om layouten och graferna så att de passar dig samt stöd för tusentals ytterligare indikatorer att applicera om du så önskar. Ladda ned desktop-versionen via LegacyFX hemsida, använd webbplattformen eller varför inte passa på att testa den funktionella mobilappen så att du kan handla även när du är på språng.

Bra utbud av instrument

Föredrar du CFD-handel med råvaror eller traditionell valutahandel fast på nätet såklart? Kanske vill du investera i heta aktieindex eller aktier med hjälp av futures? LegacyFX har ett brett utbud av instrument och spännande investeringsmöjligheter som ger dig en utmärkt möjlighet att vidga din handel, optimera din riskspridning och spetsa färdigheterna inom flera segment.

Generösa öppettider hos supporten

Tekniska problem, frågor om plattformen eller önskemål om tips och råd för hur du ska komma igång med din onlinehandel – hos LegacyFX kundsupport får du svar på allt och lite till. Telefonsupporten håller öppet måndag-fredag 8:00-24:00 (GMT+3) med en genomsnittlig svarstid på endast 40 sekunder. Mailtjänsten finns tillgänglig dygnet runt året om och som en extra bonus finns dessutom en meddelandefunktion på hemsidan där du kan skicka in frågor och även lämna önskemål om att bli uppringd. Svar fås alltid inom 24 timmar. Snabbt, effektivt och mycket proffsigt.

Transparent och pålitlig plattform

Internet är fullt av tveksamma onlinemäklare som inte drar sig för att lura sina användare med tvivelaktiga villkor och en mängd dolda kostnader. LegacyFX är inte en av dem. Under tillsyn av en mängd nationella myndigheter och tillsynsorgan – däribland FCA, CySEC och BaFin – är LegacyFX en transparent, säker och pålitlig sida för online trading. Dina personuppgifter hålls 100% skyddade, liksom dina kontouppgifter, och du kan känna dig trygg med att inga fula metoder eller dylikt förekommer. Alla dina pengar för trading förvaras på ett enskilt konto, som Legacy Fx inte kan röra, då EU och UK reglerna är uppsatta på detta viset för att maximera säkerheten till kunderna.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: En pålitlig, transparent och proffsig mäklare. Inga onödiga avgifter. Snabbast uttag på marknaden. Testa Skilling nu!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.