fbpx

Greg från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 15 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Populära EU-mäklaren CMC Markets erbjuder traders möjligheten att handla på den egenutvecklade plattformen Next Generation – en kraftfull onlinebaserad tradingplattform med prisbelönta grafer, praktiska verktyg och ett modernt användargränssnitt som enkelt kan skräddarsys. Nyfiken på hur den fungerar? Valutahandel.se ger dig nedan en komplett introduktion.

CMC Markets är en europeisk, EU-reglerad onlinemäklare hos vilka CFD-handel med såväl forex och krypto som råvaror, index, räntepapper samt både enskilda aktier och aktiekorgar står till buds. I vår recension av sajten kan du läsa detaljer om CMC Markets som mäklare, med omdömen för detaljer som avgifter, utbud och hävstång. Men hur ser det ut med tekniken för själva tradingen?

Två plattformar finns att välja bland; dels den klassiska MetaTrader 4, men också den storslagna, egendesignade Next Generation – till vilken den här guiden tillägnas.

Nedan finner du detaljerad information om hur Next Generation från CMC Markets fungerar, vilka funktioner som finns, vilka språkalternativ och indikatorer som erbjuds, hur du öppnar ett demokonto samt övrigt som är värt att veta inför handel på denna webbaserade handelsplattform.

iPhone trading app cmc markets
CMC Markets Next Generation på iPhone

Vad är CMC Markets Next Generation?

CMC Markets Next Generation är en webbaserad handelsplattform speciellt utvecklad av och för mäklaren med samma namn – det vill säga CMC Markets.

Plattformen är designad för att erbjuda ett tillspetsat alternativ till den bredare och mer generella MetaTrader 4. Tekniken, gränssnittet och funktionerna i Next Generation är noggrant konstruerade för att sömlöst passa med de tjänster och de instrument som erbjuds av just CMC Markets. Här kan du välja och vraka bland ett mycket generöst utbud av tillgångar – däribland 300+ valutapar och över 90 olika råvaror – på drygt 10 000 olika marknader.

För att göra tradingen så enkel och lättillgänglig som möjligt har man valt att satsa på en onlinebaserad plattform, för vilken något behov av nedladdning inte finns. CMC Markets Next Generation kan tradas på från vilken enhet som helst, var som helst i världen. Detta gör det betydligt smidigare att komma igång och innebär också stor flexibilitet för dig som handlar. Vidare finns Next Generation också i CMC Markets mycket uppskattade mobilapp för iOS och Android. Den mobila plattformen erbjuder snabb, träffsäker trading i ett litet och behändigt format – perfekt när du vill handla på språng eller inte har tillgång till en dator.

CMC Markets Next Generation kan med sina dryga 80 inbyggda indikatorer, prisbelönta grafer, flertalet olika ordertyper, snabba exekveringar och innovativa verktyg konstateras vara en av de bästa egenutvecklade tradingplattformarna på marknaden. Att den dessutom finns på svenska ger förstås ytterligare ett plus i kanten.

CMC Markets Trading plattform
Använd standard eller avancerad version av CMC's Next Generation

Hur ser CMC Markets Next Generation ut?

Next Generation bjuder på ett användarvänligt, modernt gränssnitt som är lika enkelt att navigera som att använda. Bakgrunden är mörk i såväl webbversionen som mobilappen – med starka kontrasterande färger och snygg design.

Plattformens defaultläge är Standard-gränssnittet, men för dig som önskar få ut mer av din handel finns också möjlighet att skifta till det avancerade läget där allt är betydligt mer detaljerat och det således går att finslipa tradingen mycket mer. I den avancerade versionen får du bland annat ett nyhetsflöde och verktyget för kundsegment synligt i din översikt, liksom ekonomisk kalender och givetvis en bra sammanställning av dina aktuella positioner, ditt saldo och din historik. Du kan också ha flera arbetsytor igång samtidigt.

I såväl standardversionen som den avancerade finns ett utbud av totalt 12 olika graftyper – däribland klassiska candlestick, linje- och OHLC-grafer samt mer avancerade alternativ som line break, renko och kagi. Samtliga kostnadsfria och 100% anpassningsbara efter dina behov.

Next Generations layout och uppbyggnad klargör tydligt att man verkligen byggt plattformen med användarupplevelsen i fokus. Allt är mycket enkelt (utan att för den sakens skull kännas simpelt) och går mycket snabbt. Prova själv CMC Markets idag!

Vilka är de grundläggande 10 funktionerna?

+ Mycket bra utbud av tillgångar – hundratals olika instrument på 10 000+ marknader
+ Fungerar lika bra på webben som i mobilen (5 olika graftyper i mobilen)
+ Prisbelönta grafer – hela 12 olika graftyper som alla kan skräddarsys efter behov
+ Två olika gränssnitt; Standard och Avancerad
+ Uppdaterat nyhetsflöde och marknadskommentarer direkt på din dashboard
+ Transparent prissättning
+ Mycket utförlig prishistorik (upp till 20 år för vissa tillgångar)
+ Möjlighet att diskutera med analytiker och andra traders via CMC Markets Chart Forum
+ Verktyg för kundsentiment som uppdateras varje minut – se hur andra handlar
+ Passar traders på alla nivåer.


Betyg: 9/10
Minsta insättning: Obegränsat
Beskrivning: Proffsig sajt för att handla aktiekorgar, valuta, index och krypto som CFD'er. Prova CMC Markets nu!

Riskvarning: 73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos denna valutamäklare.


Sagt om CMC Markets Next Generation

“NextGeneration från CMC Markets kan enkelt skräddarsys för att passa dina tradingbehov” – Markus, Valutahandel.se.

Kan jag få lägre spread med CMC Markets Next Generation?

CMC Markets ligger i det lägre spannet av spreads sett till vad likvärdiga konkurrenter på marknaden erbjuder. Dock bör man se upp med att de ibland kan höjas under nattetid.

Här handlar du med 100% automatisk orderexekvering – vilket alltid är fördelaktigt för dig som trader – och med spreads som börjar på 0.7 punkter för valutahandel, 0.3 punkter för råvaror och aktieindex samt 1.9 punkter för kryptovalutor. Vid trading med någon av de 9000+ aktie-CFD'er som finns tillgängliga ligger lägsta spread på 2 cent för kanadensiska och amerikanska värdepapper samt 0,1% för aktier listade i övriga länder.

Ovan nämnda nivåer för spreads är tillgängliga för alla lyckliga kunder hos CMC Markets. All handel sker dessutom helt utan kommission. Ett hett tips för dig som är intresserad av aktie-CFD'er är att kika på CMC Markets populära aktiekorgar. Det finns för närvarande drygt 15 olika korgar, kategoriserade utifrån segment och bransch – till exempel förnybar energi, banksektor samt robotteknik och automation. Vid handel med aktiekorgar tillkommer inget courtage och du får dessutom upp till 50% lägre innehavsavgift än om du köper enskilda aktier.

Läs mer om CMC Markets aktiekorgar.

Vad krävs för automatisk trading med Next Generation?

Vill du testa autotrading hos CMC Markets måste du använda dig av MT4 – vilken finns som integrerad desktop- och webbversion på mäklarens hemsida. Automatisk handel är ännu ej tillgängligt på CMC Markets Next Generation.

Hur är CMC Markets Next Generation en bättre plattform?

CMC Markets plattform Next Generation har flera stora fördelar som får dem att sticka ut på marknaden. Bland dessa är följande fyra särskilt intressanta:

+ Reuters News: Livestreaming av de senaste marknadsnyheterna från Reuters – helt integrerat på plattformen så att du inte behöver lämna fönstret du jobbar i.

+ Morningstarrapporter: Smidigt jämförelseverktyg mellan Morningstars rekommenderade aktiepriser och de som erbjuds på CMC.

+Insights: I Insights postar CMC's team av analytiker regelbundet kommentarer och videocontent om marknaden i syfte att informera och inspirera.

+ CMC TV: Tekniska analyser i filmformat, tillhandahållna av CMC's experter och analytiker. En utmärkt och lättillgänglig informationskanal.

Vidare imponerar Next Generation med såväl intuitiva och extremt snabba gränssnitt, som mängder av bra funktioner och attraktiva verktyg. Här finns allt du behöver för handel på alla nivåer – både i fråga om tillgångar och indikatorer.

Utbudet är synnerligen generöst. På Next Generation kan du trada över 300 valutapar, mängder av kryptovalutor, närmare 100 olika råvaror, 9000+ aktie-CFD'er, aktiekorgar, index, räntepapper och ETF'er. För dig som är ute efter en mångsidig mäklare och tradingplattform utan begränsningar är CMC Markets Next Generation förmodligen ett av de absolut bästa valen på såväl den europeiska som den globala marknaden.

De snabba orderexekveringarna (några tiondels sekunder) samt de låga nivåerna på spreads är ytterligare en fjäder i hatten för Next Generation-plattformen. Att alla avslut också sker 100% automatiskt är också det ett stort plus eftersom det innebär att samtliga ordrar alltid utförs till nästa tillgängliga pris.

De många ordertyperna, graftyperna, inbyggda indikatorerna och innovativa verktygen förtjänar också att uppmärksammas. Next Generation gör på alla nivåer skäl för sitt namn – här erbjuds verkligen nästa generations nya, moderna och förbättrade onlinetrading.

Testa Next Generation hos CMC Markets du med!

Vad är skillnaden mellan Next Generation & andra egenutvecklade?

Det faktum att Next Generation är uppbyggd av ett internationellt storbolag som dessutom är börsnoterat på London Stock Exchange signalerar att man som kund kan förvänta sig en viss nivå av kvalitet.

Det märks snabbt att plattformen är designad med stor precision och med fullt fokus på flexibilitet, mångsidighet och kundupplevelsen. Här möts man av såväl fullständig transparens och tydlighet vad gäller prissättning, som generöst med valmöjligheter, användarvänligt gränssnitt och innovativa funktioner som verkligen lyfter handeln en extra nivå.

Unikt för CMC Markets är också de många kanaler som finns för marknadsnyheter och analyser, vilka vi nämnt ovan. Livestreamingen från Reuters, CMC TV, Insights och rapporterna från Morningstar tillför alla mycket mervärde för dig som kund.

Finns det demokonton för Next Generation?

Ja, med ett demokonto hos CMC Markets kan du testa såväl Next Generation som MT4 i en fiktiv miljö och med fiktiva pengar – helt utan kostnad eller risk. Valutahandel rekommenderar alltid att man börjar med ett demokonto när möjligheten finns. Både för att känna in plattformen, men också sin egen strategi och sina egna kunskaper.

Kom igång med ett gratis demokonto hos CMC Markets redan idag.

Next Generation för Mac: Finns & går det?

Ja, eftersom Next Generation är webbaserad fungerar den även på Mac. CMC Markets mobilapp finns också för iOS (mobil och iPad) liksom för Android.

CMC Markets Next Generation insättningar: Hur fungerar det?

ikon för CMC MarketsInsättningar & uttag kan göras snabbt och smidigt med traditionell banköverföring, VISA, Maestro och Mastercard (kredit och debit) samt via PayPal. CMC Markets tar inte ut någon avgift för insättningar och för alla metoder utom banköverföring sker överföringen omedelbart.

De 3 bästa instrumenten på CMC Markets Next Generation

CMC Markets extremt välsorterade utbud av instrument gör det svårt att endast välja tre favoriter. Alla traders har dessutom olika intressen och instrument de föredrar att handla. Nedan bjuder vi dock på några konkreta tips på sådana tillgångar vi tycker är extra intressanta att handla på Next Generation just nu:

+ Aktiekorgar: Definitivt ett av de mest spännande instrumenten hos CMC Markets – och även ett av de mest fördelaktiga. Med aktiekorgarna kan du enkelt handla aktie-CFD'er inom segment du är intresserad av och få en betydligt bredare exponering än med enskilda aktier. I dagsläget finns drygt 15 olika aktiekorgar att handla – helt courtagefritt.

+ Skandinaviska valutapar: Bland de dryga 300 valutaparen finns flera skandinaviska alternativ att trada – däribland USD/SEK, EUR/SEK, USD/NOK och EUR/NOK. Upptäck valutahandel på Next Generation du också – registrera dig hos CMC Markets idag.

+ Olja: CMC Markets utbud av råvaror inkluderar såväl Brent-olja som WTI-olja, med spreads som startar på 2.5 punkter och ett fast säkerhetskrav på 10%. Trenden är för närvarande positiv för oljepriset och majoriteten av alla positioner är långa.


Betyg: 9/10
Minsta insättning: Obegränsat
Beskrivning: Testa handel med unika aktiekorgar hos en svenskspråkig global mäklare. Prova CMC Markets nu!

Riskvarning: 73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos denna valutamäklare.


Observera att ovanstående inte är några råd eller tips om investeringar eller prisspekulationer. Välj alltid tillgångar utifrån egna analyser och beslut.

Hur loggar jag in för trading genom Next Generation?

Inloggning sker på CMC Markets hemsida. Du hittar knappen längst upp till höger på startsidan.

Vilket språk finns CMC Markets på?

Hemsidan finns på svenska, engelska, tyska, italienska, polska, spanska, norska och mandarin.

Finns det någon manual för Next Generation?

För närvarande finns ingen svensk manual för just Next Generation på CMC Markets – men däremot tydliga handelsmanualer och instruktionsfilmer för trading på plattformen. Vid frågor om plattformen finns också kundservice tillgänglig på svenska via mail och telefon.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.