fbpx

Marie från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 16 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Etoro gör allt för att förenkla valutahandel till trading-sugna privatpersoner. Från och med augusti 2020 så går det att komma igång med eToro från endast 500 kr. Ja, du läste rätt. Fem hundra spänn är allt som behövs.

En låg gräns som första insättning gör att avsevärt fler nya traders provar på valutahandel eller online trading, något som eToro är väl medvetna om. Med hela 20 miljoner registrerade kunder, så är nästa mål att nå 30 miljoner och för att nå detta mål så krävs en avsevärt sänkt insättningsgräns, vilket nu är ett faktum. Trött på att vänta? Prova på eToro med ett riskfritt demokonto direkt, eller läs vidare för att lära dig mer.

Etoro sänker insättningsgränsen till 500 kr

I ett försök att locka ännu fler kunder så sänker eToro nu sin gräns för lägsta insättning, som blir 500 kr från augusti månad 2021. Den tidigare nivån låg på 3000 kr, så det är en betydande förenkling för alla som vill komma igång med en internationell valutamäklare som finns på svenska och har förbättrats under drygt 15 år. Givetvis så är det alltid bra att ha en del extra på kontot, så man kan hantera svängningar på marknaden. Genom att sätta in åtminstone 1000 kr, så har man åtminstone fått lite bättre marginal för volatilitet på börsen. Men givetvis är det alltid bra om man kommer upp i den tidigare lägstanivån på 3000 kr, även om det inte längre är ett krav. Nu kan du alltså börja hos eToro från blott 500 kr – prova nu!

Varför är eToro så säkert?

Som enda sajt för trading inom EU, så har eToro en enorm försäkring på upp till 1 miljon EURO per kund. Ja, du läste rätt – ungefär 10 000 000 kronor per kund. eToro har nämligen köpt en försäkring från Lloyd’s of London åt sina kunder. Försäkringen täcker anspråk från berättigade kunder till eToro (Europe) Ltd., eToro (UK) Ltd. och eToro AUS Capital Limited) som drabbas av förluster om eToro mot all förmodan blir insolvent och i händelse av oegentligheter enligt gällande, tillämpliga definitionen i deras
policyn).

Försäkringen täcker:
(i) upp till 1 miljon EUR för svenskar eller de som kommer från EU.
(ii) upp till den totala nivån som köpts av eToro och
(iii) omfattas av en självrisk (enligt definitionen i tillämplig policy).

Försäkringen täcker kontanter, alla CFD-positioner och värdepapper. Observera att handel med kryptotillgångar (icke-CFD:er) inte omfattas av försäkringen, enligt vad som anges i tillämplig policy.


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Handla med marknadens kanske säkraste trading sajt, som snart listas på Nasdaq & som har försäkring upp till 1 miljon euro. Prova eToro med demokonto nu!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Favoritportföljer för trading hos eToro
Klicka för en större bild på några av favoritportföljerna

Vad är så unikt med eToro?

Bolaget är snart noterat på Nasdaq i USA, vilket inget annat tradingföretag kan skryta med. Vi skrev om hur Etoro kom till Nasdaq här och vidare ska vi berätta om det kanske mest unika med eToro.

eToro är originalet av copy trading, som skapades och sedan har härmats av en del andra som dock inte lyckats alls lika bra. Anledningen är att det finns miljontals fler kunder hos eToro än närmaste konkurrent, vilket gör att copy trading blir enklare. Du kan välja bland fullt av traders, med alla typer av risknivåer och inriktningar. Med andra såsom Skilling Copy eller AvaSocial, så får du aldrig ens i närheten av samma urval som kan användas i copy trading syfte.

eToro tillåter att du antingen kopierar specifika personer, eller portföljer med en viss inriktning. Min egen favorit är att välja CopyPortfolios, så kallade kopierade portföljer som är uppbyggda kring en idé, resultat eller algorithm. Du kan själv prova här.

Hur hittar man rätt då? Du kan sortera utifrån popularitet, antalet nya följare, investerat belopp, årlig avkastning, antalet lönsamma månader, riskpoäng (1-9), största nedgången på en vecka eller årlig värdeförändring. Du kan också filtrera baserat på tillgångsslag, så du t. ex endast kör krypto, eller en mix av olika tillgångar, eller definitivt inte har någon krypto alls. Du väljer.

Dessutom så är eToros utbud storslaget: 258 ETF'er (börshandlade fonder), 1000 tals aktier över hela världen, som kan handlas med eller utan hävstång, 31 råvaror samt 49 av de mest handlade valutorna. Slå det? Eller prova själv. Vi föreslår det sistnämnda där du kan registrera dig för ett gratis demokonto hos eToro!

Risabla krypto trading portföljer

Spännande copy trading portföljer

Några av de mest intressanta portföljerna inkluderar EV-portföljen “Driverless“, portföljen för Digitala Pengar som kallas “Future Payments“, en portfölj som bara investerar i aktier för drönare som heter “DroneTech” samt 5G-relaterade aktier som kan handlas med hjälp av 5G Revolution portföljen. En annan spännande portfölj är “Dividend Growth“, som försöker hitta stabila bolag med ökad aktieutdelning, samt internetsäkerhetsportföljen som går vid namn “CyberSecurity” hos eToro. Alla ovanstående har endast 4-5 i risknivå, på en skala från 1-9. Du kan registrera ett konto på svenska här och prova på sajten helt riskfritt, med ett demokonto för att bli varm i kläderna. När du har registrerat dig så kan du själv söka efter alla portföljer som är tillgängliga för alla inloggade kunder.

Vilka kryptovalutor kan handlas enkelt eller automatiskt?

Några av 30-talet kryptovalutor som finns att handla hos eToro inkluderar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), XRP, DASH, Litecoin (LTC), Cardano (ADA), Miota (IOTA), EOS, Tron (TRX), Binance Coin (BNB), Tezos (XTZ), Algorand (ALGO), Shiba (SHIBxM) och Polygon (MATIC). Ifall du helst vill handla automatiskt, så kan det vara på sin plats att kolla in kryptoportföljer såsom CryptoEqual (451% avkastning med risknivå 8/9), CryptoPortfolio (460% avkastning med risknivå 8/9 eller Crypto currency portföljen med 390% avkastning de senaste 12 månaderna med en risknivå på 7 av 9. Ifall du vill ha lite lägre risknivå så kan annars CryptoTakeover med 162% avkastning och risknivå 6 av 9, kanske vara ett alternativ. Tänk dock på att tidigare avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning.

Vill du hellre ha lite lägre risknivå så finns även otaliga portföljer både inom krypto, men framför allt utanför kryptonischen. Läs mer hos eToro om hur du kan handla krypto enklare!


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Handla krypto eller valuta med portföljer. Det har aldrig varit enklare att följa proffsen. Testa copy trading idag!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.