fbpx

Peter från Östermalm

Registrerade sig hos valutamäklaren FP Markets för 2 minuter sedan.

» Prova FP Markets du med.
75.31 av alla användare förlorar pengar vid handel med CFD'er hos First Prudential Markets Ltd.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Skandinaviska succémäklaren Skilling erbjuder en modern, lättanvänd och effektiv plattform för så kallad social trading – Skilling Copy. I guiden nedan finner du alla detaljer du behöver veta om Skilling Copy plattformen; innan du kommer igång och börjar handla.

Skilling har på endast ett par år lyckats bygga ett snabbt växande varumärke på den europeiska tradingmarknaden i allmänhet, och den skandinaviska i synnerhet. Online tradig mäklaren har gjort sig känd för bland annat extremt snabba exekveringar (genomsnitt 0,05 sekund), snäva spreads, ett generöst utbud av tillgångar samt inte minst – riktigt bra programvaror för själva handeln. Här står såväl klassikern MT4 som cTrader och den egna Skilling Trader till buds.

Mindre välkänt är måhända sajtens tjänst för copy trading – eller social trading som det även kallas. Skilling Copy erbjuder dig som kund hos Skilling utmärkta möjligheter att följa och interagera med andra traders samt – kanske framförallt – kopiera strategier och algoritmer från framgångsrika handlare. Nätverket är ett av världens största för copy trading, genom vilket du får åtkomst till tusentals handelsstrategier från traders över hela världen.

Vad är Skilling Copy?

Skilling Copy är den skandinaviska valuta- och CFD-mäklaren Skillings särskilda tjänst för copy trading/social trading. Funktionen ger dig som användare tillgång till ett mycket stort antal tradingstrategier att kopiera eller inspireras av. Givetvis kan du även själv dela med dig av hur du själv handlar och således inte bara få inspiration själv, utan även ge till andra.

Copy-funktionen är ingen egen plattform utan bygger på det prisbelönta systemet cCopy, vilket i sin tur är helt integrerat med den populära programvaran cTrader. cTrader får du kostnadsfri tillgång till som registrerad kund hos Skilling. Förutom Skilling Copy kan du även använda cTrader för traditionell trading med närmare tusen olika instrument inom kategorierna valutor, kryptovaluta, råvaror, aktier och index.

Vidare ger Skilling Copy dig möjlighet att gå med i särskilda investeringsgrupper inom vilka du kan interagera med andra gruppmedlemmar och utbyta såväl kunskap som strategier. Det är också mycket enkelt att komma igång och att använda systemet då användargränssnittet är synnerligen bra. För att börja, pausa eller avsluta en kopiering krävs endast ett par enkla klick.

Hur ser Skilling Copy ut?

Det är lätt att förstå varför Skilling Copy är en av världens snabbast växande communitys för social trading. Systemet är skapat med en snygg design som känns både extremt intuitiv och modern på samma gång. Färgsättningen är mörk, med starka kontrasterande färger på menyer, olika fönster och funktioner.

Bra överblick över aktiva trades, historik, saldo samt bevakningslistor. Bra struktur på lista med traders att kopiera och olika grupper att gå med i – allt är endast ett klick bort från skrivbordet/startsidan.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla valuta med copy trading hos en seriös, svensk valutamäklare. Erhåll full transparens. Kom igång med BankID för snabb verifiering hos Skilling nu!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Vilka är de tio mest grundläggande funktionerna?

+ Möjlighet att kopiera strategier från erfarna traders över hela världen
+ Bli en del av världens snabbast växande community för social trading
+ Konto hos en av Europas mest betrodda mäklare
+ Skapa investeringsgrupper med andra traders och dela kunskap, strategier och tankar
+ Starta, pausa och avsluta kopieringar med endast ett par klick
+ Kopiera tradingstrategier för olika slags tillgångar och instrument
+ Trading genom cCopy och cTrader – prisbelönta programvaror och handelssystem
+ Säker registrering och inloggning på Skilling med BankID
+ Effektiv riskhantering med Equity Stop Loss
+ Tjäna pengar genom att låta andra kopiera dina strategier

Sagt om Skilling Copy

“Gör copy trading enkelt och smidigt, för svenskar. Kom igång med en knapptryckning och upptäck en värld där du följer marknadens bästa traders”, säger Markus Jalmerot på Valutahandel.se.

Kan jag få lägre spread med Skilling Copy?

Skilling som mäklare erbjuder några av marknadens absolut snabbaste orderexekveringar och lägsta spreads. Genomsnittlig tid för en order att gå till avslut är endast 0,05 sekunder – vilket är svårt att hitta hos någon annan mäklare.

Som kund hos Skilling kan du trada med en lägsta rörlig spread om 0,1 punkter (professionellt konto) alternativt 0,7 punkter (vanligt privatkonto). Genom att använda tjänsten Skilling Copy kan du således dels minska dina risker och tiden du behöver ägna din handel, samt få en lägre spread än hos många andra. Vad gäller avgifter ska också nämnas att du med privatkonto alltid handlar helt utan courtage.

Vad krävs för automatisk trading med Skilling Copy?

För att komma igång måste du först och främst skapa ett kundkonto hos Skilling – om du inte redan har ett. Registrering sker snabbt och smidigt med BankID via mäklarens startsida. Vill du känna på plattformen innan du kör skarpt läge finns möjlighet att öppna ett kostnadsfritt och riskfritt demokonto.

När du väl har registrerat dig för ett livekonto hos Skilling klickar du dig vidare för att aktivera ditt cTrader-konto. Med användaruppgifterna för cTrader-kontot loggar du sedan in på Skilling Copy och börjar utforska tjänsten. Hitta en strategi du vill kopiera, allokera dina tillgångar och följ instruktionerna för att starta kopieringen.

Innan du börjar trada live måste du också se till att det finns medel på ditt Skilling-konto. Insättningar kan göras gratis med ett flertal metoder.

Kom igång med automatisk handel redan idag – öppna ett konto hos Skilling du med!

Hur är Skilling Copy en bättre plattform?

Skilling Copy gör, i vårt tycke, social trading mer lättillgängligt för fler. Programvaran är enkel att komma igång med men håller likväl hög kvalitet i fråga om teknik och olika funktioner. cTraders cCopy – vilket är det system tjänsten är uppbyggd på – erbjuder ett intuitivt gränssnitt, ett mycket stort globalt nätverk av erfarna handlare, möjlighet att enkelt kopiera andra handlare samt att själv bli en så kallad strategileverantör och tjäna pengar på att andra kopierar dig. Som strategileverantör kan du dessutom själv bestämma vilka avgifter andra får betala för att kopiera din handel.

Vidare ska även den värde till värde-modell som Skilling Copy bygger på framhållas. Modellen innebär att storleken på dina positioner avgörs av det aktuella värdeförhållandet mellan dig själv och den strategileverantör du väljer att kopiera. Har du exempelvis 50 000 kr på ditt tradingkonto och den du kopierar har 500 000 kr blir din position 1/10 av den dennes position. Detta innebär att du inte blir begränsad av att en strategileverantör har mer pengar eller att du inte skulle kunna följa en position större än du har möjlighet att gå in med – allt justeras automatiskt utifrån värdeförhållandet mellan dig och leverantören.

Vad är skillnaden mellan Skilling Copy och andra egenutvecklade plattformar?

För copy trading finns som bekant ett flertal välkända plattformar att välja bland, av vilka många håller hög kvalitet och erbjuder en riktigt bra tjänst. Trots tuff konkurrens från sajter som globalt sett är större än Skilling, utmärker sig ändå Skilling Copy med en smart copytjänst som är användarvänlig, full av praktiska funktioner samt – som redan nämnts – världens just nu snabbast växande nätverk av traders inom social handel.

Den automatiska värde till värde-modellen gör att du kopiera riktigt framgångsrika traders med stort kapital, men ändå handla utifrån dina egna ekonomiska förutsättningar. Här finns också flera olika diagramtyper och grafer att tillgå, över 1000 olika tillgängliga strategier (i dagsläget – det växer ständigt) samt ett mycket bra automatiskt riskhanteringsverktyg som stoppar din kopiering om värdet på positionen sjunker under nivån du sätter för din stop loss. Vidare sticker förstås Skilling ut med de ultrasnabba exekveringarna på endast 0,05 sekunder.

Finns det demokonton för Skilling Copy?

Hos Skilling kan du enkelt öppna ett demokonto med vilket du handlar med en fiktiv portfölj under 30 dagar. Ett demokonto är alltid att rekommendera till en början för att inte riskera några pengar initialt. Öppna ett demokonto hos Skilling här.

Skilling Copy för MAC – finns det och går det?

Skilling Copy är kompatibel med både PC och MAC. Plattformen är webbaserad varför ingen mjukvara behöver laddas ned.

Skilling Copy insättningar – hur fungerar det?

Hos Skilling kan du välja mellan ett flertal olika insättningsmetoder, vilka samtliga är gratis från Skillings sida. Någon provision tas alltså inte ut. Depositioner kan göras med bank- och kreditkort, Swish, banköverföring, Skrill, Neteller samt Trustly.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Upplev en förbättrad plattform som gör det enkelt att analysera dina affärer. Prova Skilling idag!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


De 3 bästa instrumenten på Skilling Copy

Skilling erbjuder som nämnts närmare tusen olika instrument att handla med, inom olika kategorier och på olika marknader. Favoriter är alltid subjektivt och bästa instrumenten kan givetvis variera från tid till annan beroende på marknadsklimat – men i dagsläget tycker vi att följande tre kan vara lite extra intressanta:

+ SEK-valutapar: Som skandinavisk mäklare har Skilling givetvis ett flertal SEK-valutapar i sitt sortiment, liksom andra nordiska valutapar med SEK och DKK. Måhända ett spännande alternativ om du tror på fortsatt återhämtning för SEK och NOK – eller om du snarare spår en nedgång och vill blanka.

+ Olja: Oljepriset har hämtat sig väl sedan kraschen i fjol, och mycket tyder på att det kommer fortsätta stiga. Investera eller spekulera i Brent- eller WTI-olja hos Skilling du med.

+ Kryptovalutor: Skilling Copy är ett lysande alternativ för dig som är sugen på krypto, men som skulle vilja lära av någon mer erfaren innan du själv skapar egna strategier. Skilling har ett bra utbud av såväl större som mindre kryptovalutor, vilka kan tradas med snäv spread och bra villkor.

Hur loggar jag in för trading genom Skilling Copy?

Inloggning sker via Skillings startsida – knappen finner du längst upp till höger. När du väl loggat in klickar du dig bara vidare till ditt cCopy-konto.

Vilka språk finns Skilling Copy på?

Skilling Copy är en multilingual plattform – bland språkalternativen finns förutom svenska även norska, engelska, tyska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, thailändska, franska, polska, rumänska, kinesiska, vietnamesiska, malajiska och filippinska.

Finns det någon manual för Skilling Copy?

I dagsläget tycks det inte finnas någon komplett PDF-manual eller liknande för Skilling Copy. Däremot finns på hemsidan gott om instruktioner och guider till hur plattformen fungerar. Skilling Copy är lyckligtvis så pass enkel att både komma igång med och använda att en manual i princip inte behövs.

Kopiera världens främsta traders du med – registrera dig hos Skilling Copy redan nu!

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.