fbpx

Markus från Bromma

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 44 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Svenskspråkiga tradingmäklaren Skilling har sedan starten 2016 rusat i popularitet och etablerat sig som en kvalitativ, tekniskt framstående och transparent plattform för CFD-handel med både valutor och andra instrument. Funderar du på om en mäklare med knappt fem år i branschen kan vara lika pålitlig och seriös som de riktigt stora, äldsta och mest väletablerade aktörerna? Här är svaret.

Val av mäklare är a och o vid handel med både valutor och andra premiumtillgångar, men att hitta en som lever upp till förväntningarna och som känns pålitlig och säker kan vara lättare sagt än gjort. Online trading-branschen har en tendens att locka till sig en del oseriösa aktörer, och många traders kan intyga om erfarenheter av att ha gått på både en och två minor vad gäller just mäklare.

Med Skilling däremot, är det annorlunda. Sajten grundades för knappt fem år sedan och har på kort tid vuxit till att bli många svenskars självklara förstahandsval av mäklare. Nivån på seriositet råder det inga tvivel om – plattformen är outstanding både vad gäller tradingförhållanden, transparens, antal likviditetsleverantörer, säkerhet och konsumentskydd samt prissättning och villkor. Föga förvånande kanske, med tanke på det imponerande team som står bakom sajten.

Varför bry sig om Skilling?

Stora skandinaviska investerare och tech-profiler bakom

Teamet bakom Skilling består av några av de absolut främsta tech-entreprenörerna från både Sverige och Norge. Trion med André Lavold, Henrik Persson Ekdahl och Mikael Riese Harstad kommer samtliga från det framgångsrika investmentbolaget Optimizer Invest – med tunga bolag som Catena Media, GIG, MegaLotto, Betsafe, Speqta och Pensionera på meritlistan.

Stora pengar har satsats i Skilling från början, med en tydlig målsättning om att göra plattformen till den överlägset bästa för framförallt skandinaviska handlare (vilka annars lätt blir förbisedda hos utländska aktörer med fokus på större marknader).


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Upplev en förbättrad plattform som gör det enkelt att analysera dina affärer. Prova Skilling idag!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Engagemanget märks tydligt. Sajten är snygg, utbudet är riktigt bra med över 800 tillgångar för CFD-handel (valutor, aktier, råvaror, index och krypto), man har satsat på hela tre plattformar – MT4, cTrader och den egna Skilling Trader – är licensierade av CySEC, har ett stort antal likviditetsleverantörer och mycket fokus på säkerhet, innovation, transparens och riktigt bra användarvänlighet. Skilling känns påkostat – men av rätt anledning, det vill säga för kvalitet, snarare än för uppvisning.

Tips! Läs vår exklusiva intervju med Skilling Groups VD.

Reglerade över nästan hela världen

Som svensk och EU-medborgare är en mäklare med licens inom EU alltid att föredra. EU-reglerade plattformar omges av striktare regelverk, mer tillsyn och bättre villkor för konsumentskydd och garantier.

Skilling har sitt säte på Cypern och står således under tillsyn av CySEC – Cyprus Securities and Exchange Commission. CySEC är tillsammans med brittiska FCA en av de tillsynsmyndigheter hos vilka flest onlinemäklare söker europeisk licens. En reglering av CySEC är ett viktigt kvitto på att plattformen i fråga är seriös och att du som användare är bra skyddad och har bra garantier.

Utöver CySEC och europeisk licens är Skilling också reglerade över nästintill hela världen, vilket förstås är både en fördel för dig som vill nyttja plattformen och ett intygande om plattformens seriositet.

Skilling Aston Villa

Partner med Aston Villa

En spännande nyhet för säsongen 2020/2021 är att Skilling går in som officiell partner till Premier League-laget Aston Villa. Plattformen har tidigare sponsrat Fulham (under 2019) men tillkännagav nyligen att ett nytt samarbete har lanserats.

Skilling säger själva att partnerskapet med Aston Villa är en viktig milstolpe i såväl sajtens utveckling som lagets fortsatta framgång i Premier League, och att de båda ser framemot att hjälpa varandra nå ännu högre.

I fråga om rykte och anseende för Skilling är ett partnerskap av den här kalibern naturligtvis väldigt tongivande. Samarbete med en storklubb som Aston Villa (och icke att förglömma Fulham innan det) befäster Skillings renommé som en professionell, seriös och riktigt kvalitativ onlinemäklare för valutahandel med CFD'er.

Registrera dig hos Skilling och kom igång med valutahandel snabbt!

Hur fungerar CFD'er?

CFD'er – vilket är fortkortning för Contract For Difference – är en typ av derivatinstrument vilka handlare kan spekulera i och tjäna pengar på olika tillgångars prisförändringar, utan att egentligen äga de underliggande tillgångarna. Handel med CFD'er finns för såväl valutor som råvaror, aktier, index och kryptovalutor (tillgångar som alla finns hos Skilling) och ett antal instrument finns även som ETF'er. Majoriteten av alla produkter kan handlas med hävstång för möjligheten till mer exponering genom större positioner utan att behöva binda upp för mycket kapital.

Lär dig mer om CFD-handel här på Valutahandel.

Vad kännetecknar en seriös CFD-trading mäklare?

En seriös CFD-mäklare bör uppfylla ett antal viktiga kriterier:

Snabba avslut: Ordrar ska gå till avslut så snabbt som möjligt för att garantera bästa pris och minimalt slippage. Snabba exekveringar kräver bra teknisk infrastruktur, bra orderdjup och en riktigt bra tradingplattform.

Bra utbud: Ett komplett, heltäckande utbud av tillgångar bör finnas. Många olika valutapar, olika råvaror, aktier, stora index och allra helst även kryptovalutor.

Rimlig/tajt spread: Så låg spread som möjligt är alltid att föredra. Skilling erbjuder spreads på valutapar från 0.1 pips, vilket gör dem till en av de mäklare med lägst spread på marknaden.

Många likviditetsleverantörer: Fler likviditetsleverantörer garanterar bättre och snabbare orderfyllnad samt bättre priser, varför en mäklare med många (och bra) likviditetsleverantörer alltid är bäst.

Bra kundsupport: En tillgänglig, professionell och hjälpsam kundsupport är viktigt. Seriösa CFD-mäklare erbjuder flera kontaktvägar, har korta svarstider och kan ge adekvata svar.

Transparens: Information om legala villkor, säkerhet, avgifter, reglering och så vidare bör finns lättillgängligt på mäklarens sida och vara enkelt att hitta. En pålitlig mäklare har ingen anledning att gömma undan information eller smyga in viktiga detaljer i det finstilta.

Varför är Skilling bäst för svenskar?

+BankID: Snabbare och säkrare.

+3 olika plattformar att handla från: Något för allt. Vi rekommenderar Skillings egna om du inte har preferenser för MetaTrader 4 eller cTrader.

+Hemsida och support på svenska: Smidigare, enklare och bekvämare.

+Insättningar i SEK: Många mäklare har endast euro, US dollar och brittiska pund som alternativ.

+Tillhandahåller bra rapporter för enklare deklaration: Skilling har nedladdningsbara rapporter på vilka man kan se sitt saldo samt vinster och förluster gjorda under året. Lätta att förstå och mycket underlättande vid deklaration.

Upptäck Skilling helt riskfritt

Vill du testa på Skilling och bilda dig din egen uppfattning om plattformen innan du signar upp dig och kör skarpt läge? Satsa på ett demokonto.

Skillings demokonto är gratis att öppna, du handlar med fiktiva pengar i en fiktiv miljö helt designad för att återspegla och skapa en autentisk tradingupplevelse. Inga risker, inga kostnader – endast en bra möjlighet att känna på såväl Skilling som mäklare, de tre plattformarna, dina egna färdigheter samt de olika tillgångskategorierna.

Öppna ett demokonto hos Skilling på under 1 minut – och upptäck en bättre valutamäklare skapad av traders, för traders.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Kom igång med ett riskfritt demokonto på under 30 sekunder. Prova Skilling idag!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.