fbpx

Krister från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 40 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
89% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Letar du efter grafer som komplement till din valutamäklare för att få inspiration? Kanske är du trött på den stundtals ensamma tradingtillvaron, och önskar bli del av en community där du kan inspireras och interagera med andra framgångsrika valutahandlare – liksom dela med dig av egna strategier och tips? TradingView gör allt det möjligt, något som kan vara väldigt värdefullt för din valutahandel.

TradingView är ett webbaserat system till vilket onlinehandlare världen över kan ansluta sig för att skapa diagram och andra tools att komplettera sin handel med samt kommunicera och interagera med över tio miljoner andra traders världen över. De flesta av branschens bästa valuta- och CFD-mäklare erbjuder idag tillfredställande verktyg via antingen de egna plattformarna alternativt den tredjepartslösning de tillhandahåller – exempelvis MT4, MT5 eller cTrader. Men fler valmöjligheter är alltid positivt, eller hur?

Välj kontotyp utifrån ambitionsnivå

Planer ambitionsnivå TradingView
Åtkomst till TradingViews alla funktioner och tjänster fås direkt via hemsidan – www.tradingview.com – vilken glädjande nog även finns på svenska. Beroende på hur långt du har kommit i din trading samt vilka mål och ambitioner du har, kan du där välja mellan ett antal olika kontotyper:

Basic: För dig som nyligen kommit igång med online trading. Denna kontotyp är helt gratis, och lyckas du värva vänner kan du erhålla en bonus på upp till $30. Basic ger dig bland annat access till 12 anpassningsbara diagram, över 50 ritverktyg, fler än 100 000 tekniska indikatorer och global marknadsdatateckning. Basickontot är ej reklamfritt och ger dig inte tillgång till TradingViews sociala nätverk. Vill du utbyta idéer med andra är någon av de andra kontotyperna således att föredra.

Pro: Lämplig kontotyp för traders och investerare med mer erfarenhet och som efterfrågar fler charts, fler intervaller och fler indikationer. Som innehavare av ett Pro-konto får du, utöver allt som ingår i Basic förstås, bland annat även 5 indikatorer per diagram, 2 charts per fönster, volymprofilindikator och användardefinierade tidsintervall. Pro-kontot kostar $14,95/månad.

Pro+: För daytraders med ambition att ta sin handel till nästa nivå. Med Pro+ får du bland annat tillgång till teknisk analys för intervall mellan dagar, 10 indikatorer per diagram, 4 charts per fönster, exotiska inomdagsdiagram, helt skräddarsydda diagram och mycket mer. Månadsavgift $29,95.

Premium: TradingViews mest avancerade kontotyp, speciellt anpassad för dig med högre krav, skyhöga ambitioner och en hel del erfarenhet i ryggen. Med Premium-kontot får du hela 25 indikatorer per diagram, 8 charts i samma layout, sekundbaserade intervaller, 4x datamängd på charts med 20K-staplar samt 400 varningar till serversidan (Pro och Pro+ ger 10 respektive 30 varningar). Allt till en kostnad av $59,95 per månad.

Stort plus för att samtliga betalkonton, det vill säga alla utom Basic-kontot, går att testa gratis i 30 dagar helt utan bindningstid. En utmärkt möjlighet att känna efter vilket alternativ som passar bäst för dig och din trading. Prova själv TradingView nu!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Enastående grafer, snabbast avslut. Allt på svenska. Prova Skilling idag!

Riskvarning: 89% av retail kunder förlorar pengar.


TradingView chart EUR/USD

TradingView är ansluten till hundratals databaser för alla slags tillgångar

Oberoende av vilken kontotyp du väljer ger TradingView dig direkt tillgång till flera hundra databaser för trading på över femtio aktiemarknader världen över, valutor (se till exempel charts för populära majors som EUR/USD, USD/TRY och GBP/USD), index, råvaror som guld, silver, Brent-olja, WTI-olja samt de trettio mest populära kryptotillgångarna på marknaden (kul tips för kryptotraders – missa inte fliken för kryptobörsvärde, där statistik över de största kryptovalutornas respektive volym och totala andel av marknaden redovisas).

Nyheter uppdaterade i realtid finns också, liksom ekonomisk kalender och en scanner-funktion med vilket du kan filtrera tillgångar och marknader utifrån dina kriterier och utifrån såväl fundamentala som tekniska analyser för att hitta precis det du söker. I biblioteket av färdiga skript finns bland annat oscillatorer av olika slag, volymindikatorer, volatilitetsindikatorer, trendanalyser och mycket mer. Ett urval av de just nu bästa strategierna och indikatorerna presenteras också under “Redaktörens val”.

Plattformen imponerar vidare med bland annat 20000+ historiska bars applicerbara i diagrammen, hotlists, globala ekonomiska data, tillgång till backtesting för egenskapade handelsstrategier, parallell analys av multipla tidsramar och mycket mer. TradingViews widget möjliggör också handel genom hundratals stödda mäklare med vilka sajten samarbetar, så att du kan trada via din utvalda mäklare direkt via TradingViews hemsida. Någon särskild synkronisering mellan TradingView och mäklaren, eller parallella aktiviteter på dubbla plattformar är alltså inte nödvändigt.

Bygg dina strategier i Pine Script

Pine Script är det molnbaserade programmeringsspråk traders använder för att både skapa och dela med sig av strategier och tekniska indikatorer att applicera i TradingViews charts. Pine Script är skräddarsytt, precist och kraftfullt – men likväl tillräckligt enkelt för att även passa de med mindre eller till och med ingen erfarenhet av att bygga egna strategier och indikatorer. Nedladdning av mjukvara är inte nödvändigt eftersom programmet är molnbaserat, och föredrar man att testa andras produkter innan man testar sina programmeringskunskaper själv finns ett bibliotek med över 100 000 färdiga indikatorer att välja mellan.

Gratis kommentarer och analyser av grafer

Som en av världens största och mest använda plattformar för aktiv social trading, erbjuder TradingView också värdefulla finesser som input och analyser av såväl professionella experter som andra traders av olika rang och med olika erfarenhet och expertis. Genom TradingViews plattform och community ges du inte bara möjlighet att finslipa befintliga strategier och indikatorer samt skapa egna från grunden, utan får också chans att se de tillgängliga diagrammen kommenteras och synas i sömmarna av analytiker med insikt i respektive marknad och med ett särskilt öga för detaljer. Helt kostnadsfritt dessutom. Funktionen är kanske särskilt värdefull för den som själv fortfarande har ett otränat öga, och som önskar viktig input för att kunna avancera framåt.

Sammanfattningsvis får sägas att TradingView varmt kan rekommenderas som komplement till befintliga charts och indikatorer hos din valutamäklare. Den svenskspråkiga plattformen är användarvänlig, enkel att navigera och ger mycket valuta för pengarna.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Prova en bättre sajt för trading. Registrera dig på Skilling idag – helt riskfritt med demokonto!

Riskvarning: 89% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.