fbpx

Fredric från Malmö

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 22 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Idag så är det dags för Valutahandel.se att gå igenom ett 10-tal faktorer som gör Capital.com till den absolut mest användarvänliga valuta- och aktiemäklaren för CFD-handel. Aldrig tidigare har du haft fler inställningsmöjligheter för din trading från hemmet.

Valutahandel går igenom faktorer & visar exempel på vad som faktiskt gör Capital.com riktigt användarvänlig. Du får se skärmdumpar som visar hur lätt det är. Eller registrera dig direkt på den mest användarvänliga sajten för trading, som också har en episk app som fungerar både för Apple (iOS) och Android mobiler.

Välj din hävstång: Eller skippa den helt!

Hos nästan alla trading sajter, förutom eToro (recension), så har du en “standard” hävstång som är fastställd som den maximala utav CySEC (tillsyndmyndigheten). Lånefinansiering på CapitalCapital som är den mest lätthanterliga sajten för traders, låter dig med ett knapptryck välja hävstången. Under “konto” > handelsinställningar > lånefinansiering så har du bilden till höger. Jag har justerat för vad som passar mig. Maxgränsen för hävstänger från EU innebär 30:1 för valutahandel. Detta är vad nästan alla valutamäklare har som standard. Hos Capital kan du välja 30 gångers hävstång som alla andra, eller 20 gångers hävstång vid din valutahandel, eller 10x eller 1 gångs hävstång (dvs ingen hävstång alls).

Motsvarande siffror för aktieindex är 20x som standard, 10x ifall du vill justera risken till lite mer återhållsamma nivåer eller 1:1 ifall du vill handla aktieindex utan hävstång. Kolla in alla Capital's aktieindex här.

För handel med mjuka råvaror så har jag själv valt 10:1 som hävstång, då jag tycker att 20x kan vara lite väl mycket och samma sak gäller olja. Men för guld trading och handel med ädelmetaller som silver så kan 20x vara en trevlig krydda i portföljen. Du kan också välja 5x hävstång ifall du föredrar lite mindre hävstångsrisk och har mer pengar att stoppa in på kontot. Du kan också välja 1:1 ifall du föredrar att handla helt utan hävstång.

För aktiehandel med CFD'er så har ingen konkurrent lika bra villkor när det kommer till spread och hävstång. Medan standardhävstången är 5x på de flesta aktierna, så kan du själv minska kapitalförskaffandet till 3:1 eller 1:1 ifall du helst handlar aktier utan hävstång. Det finns över 2500 aktier att handla som CFD eller utan hävstång från hos Capital – prova öppna konto idag!

Slutligen, för kryptovalutor går det att välja 2:1 (2x) hävstång, eller utan någon hävstång. Eftersom jag tycker att kryptovalutorna rör sig väldigt mycket som det är, så föredrar jag själv att handla hävstångsfritt på Capital när det kommer till kryptovalutorna.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Bestäm din egen hävstång. Ta kontroll med Capital, med allt på svenska. Prova nu!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Grym Capital funktion: Skapa en prisvarning

Du kan sätta prisvarningar

Är det någon aktie, valuta, kryptovaluta eller råvara som du följer och vill få en notifikation när ett viss pris nås? Det är störtenkelt att fixa på Capital. Du klickar bara på funktionen “lägg till varning” överst i grafen för det instrument du är intresserad att få en varning för. Du kan sedan välja priset där du vill få påminnelsen (alarmet) och kan skriva in en valfri “anteckning” eller kommentar. Så direkt när alarmet erhålles, så vad du troligen vad som ska göras. Vi är en stor fan av denna bekväma funktion som gör livet enklare. Skapa själv ett app-konto hos Capital. Du kan gå direkt till Android appen eller iOS appen om du vill.

Tematiska investeringar: Elbilar, olja, flygbolag eller cannabis index

På ett bekvämt sätt så kan du även göra tematiska investeringar. Vad sägs om ett index för elbilar, ett oljeindex, ett flygbolagsindex, esports-index, crypto index eller cannabis index. Allt finns på Capital, som är lyhörda för vad kunderna frågar efter. Ifall det är något du önskar, så kan du ge återkoppling till Capital. Välj bara “ge feedback” och skriv vad du önskar, så kanske det kommer inom kort?


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Handla tematiska ETF'er hos Capital idag!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Handelsinställningar på Capital.com

Hedging mode: Både köp & sälj samma instrument

Gå till konto-fliken, välj sedan “mina konton”. Längst ner finns “handelsalternativ” och du kan själv bestämma ifall du vill ha “hedging mode” eller “normalläge”. Ifall du tradear med samma instrument i motsatt riktning, dvs säljer (blankar) när du redan har köpt, så kommer den befintliga positionen stängas först. Men ifall du använder hedging mode så kan du handla i båda riktningarna, samtidigt. Alla har sina preferenser, men jag själv gillar ha möjlighet att kunna använda denna funktion.


Men se till så att “säkringsläge” är förkryssat ifall du vill kunna “hedga”, dvs. möjliggöra att ett instrument kan handlas i båda riktningarna. När vi ändå är inne på “handelsinställningar” så kan vi lika bra gå in på nästa punkt som också är en stor favorit för mig.

Mus och hand med 1 klick

Ett klicks trading

Du kan tradea med ett enda klick. Det är allt som behövs hos Capital. Men vad krävs? Här kommer en snabb guide.

Om du vill kunna handla valuta blixtsnabbt, så är det ett klicks trading som gäller. Capital väljer dock att varna med följande text: “Jag väljer att handla med ett klick och förstår att jag kommer att öppna och stänga affärer omedelbart med varje klick. Jag kommer inte kunna avbryta transaktioner när alternativet är “. Du får välja aktivera ifall du vill använda trading med ett klick hos Capital, eller avbryt ifall du vill kunna konfirmera varje gång – att allt är rätt först vid dina affärer. Ett tips är annars att börja i normalläge och när du börjar känna dig lite mer säker, så kan du byta till ett klicks trading. Prova själv handla med 3000 instrument – ett klick bort!

Uttag med bankkort på Capital

Uttag på någon minut

Är Du trött på långsamma uttag? Välkommen till Capital, som direkt kan överföra pengar som du vill ta ut. Det finns ingen beloppsgräns eller avgift. Bara kör!

Är du en av alla kunder som gjort en storvinst på någon aktie, vid valutahandel eller vid crypto trading? Då är det bara att plocka ut med bankkortet som användes vid insättning. På något minut så har du dina pengar. Kan det vara enklare? Man vill ju kunna använda pengarna rätt snabbt efter när man har gjort en bra vinst. Som den mest praktiska online trading sajten på Valutahandel.se, så ligger Capital ett steg före alla andra när det kommer till blixtsnabba uttag. Precis vad alla kunder brukar vilja ha. Vi ger en eloge till ett utomordentliga betalningsmöjligheter genom Capital och tycker du också bör testa. Skapa ett demokonto hos Capital och upplev en användarvänlig plattform, du också!

Insättning med Apple Pay på Capital

Insättning med Apple Pay, kort eller banköverföring

Du har 4 enkla och tydliga alternativ för insättning: För det första så går det som alltid att göra en vanlig banköverföring. Det tar lite längre tid (1-3 dagar), men är väldigt säkert och enkelt. Du kan också använda både Mastercard eller VISA, för snabba insättningar. Fördelen med kortinsättning är även att du kan ta ut pengar med samma kort, praktiskt va! Vidare så stödjer Capital också Apple Pay, vilket är unikt för branschen. Ifall du har pengar på ditt Apple konto, så går det alltså att sätta in med ett knapptryck. Så oavsett hur du vill sätta in pengar, så går det både snabbt och smidigt.

Terminer: Handla futures från Capital

Letar du efter en seriös och lätthanterlig handelsplats för Crude och Brent oil terminer? Då har du kommit rätt. Capital har ett schysst utbud av både terminer på kort och lite längre sikt, såsom brent oil futures med utgångsdatum i februari, mars eller maj för att nämna några exempel.

Fantastiska ETF'er

Utbudet är ETF'er är magiskt. Många börshandlade fonder som du normalt inte kan få tag på, kan hittas genom Capital's sektion för ETF'er. Förslagsvis så kan du prova på: Ark Intion ETF, Ark Genomic Revolution eller Arg Medical Breakthough som är väldigt populära. Två andra börshandlade fonder med många anhängare är bland annat Robo Global Robotics & automatics Index ETF och Global X Renewal energy and battery index ETF. Besök den svenska hemsidan för Capital för att se utbudet.

Support på 5 sätt: Bäst i klassen

I motsats till många konkurrenter, så gör Capital.com det lätt för dig att kontakta supporten, på väldigt många olika sätt. Ifall du använder appen (iOS eller Android), så går du bara in till “Konto” och väljer sedan antingen “Live support” eller “Ring oss”. Efter att du blivit kund hos Capital, så kan du via telefonalternativet ringa ett svenskt nummer: +46 (0)36 330 2972 för att snabbt få svar på dina frågor. Capital's live support flik ger 4 alternativ: Du kan skicka meddelande via Whatsapp, Telegram eller Facebook Messenger till supporten. Det går att bifoga filer ifall du önskar det. Dessutom finns Capital's egna live chatt som också den går på sekunden. Vi på Valutahandel.se är riktigt imponerade. Prova själv Capital med demokonto idag, du också!

Ifall du vill veta mer om Capital, så kolla in vår recension. Alternativt, kolla in den svenska hemsidan för Capital, eller gå till registreringen direkt.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.