fbpx

Fredrik från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren CMC Markets för 34 minuter sedan.

» Prova CMC Markets du med.
73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos denna valutamäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Om du inte redan börjat planera hur du skall allokera dina pengar vid framgångsrik valutahandel, så bör du redan nu börja titta på dina valmöjligheter. Genom god planering kan du handla valuta från paradiset, vilket kan vara en rad olika länder beroende på dina preferenser.

Beroende på vilken typ av inkomst du har och vilken typ av verksamhet du bedriver kan det vara nyttigt att se över diverse alternativ och se vad som passar dig bäst. Sverige generellt är ett väldigt entreprenörvänligt land, men många traders föredrar att tillbringa dagarna i solen. Därför har vi grävt upp lite alternativ för alla rika människor som gärna vill utforska världen och få solbränna på köpet.

Guernesey är poppis bland britter

Ett bra alternativ för dig som är valutahandlare eller tjänar pengar på aktiv handel. Guernesey är en kanalö som ligger mellan Storbritannien och Frankrike, bra för dig som inte vill komma allt för långt hemifrån men ändå kunna njuta lite av kapitalvinst förmåner. Landet har nämligen ingen kapitalvinstskatt vilket är perfekt för dig som håller på med valutor, kryptovalutor eller till och med aktier. Förmånerna ligger främst inom kapitalvinster, därför rekommenderar vi detta land för dig som är en day trader. Det kan även vara ett alternativ för dig som vill lägga undan din förmögenhet för diverse arvsvinge då man inte beskattas på arv i landet.

Förenade Arab Emiraterna lockar många numera

Just nu är landet ett av de mest företagsvänliga länderna du kan registrera dig i. Eftersom du inte kan få tillgång till medborgarskap i landet så enkelt, så är ett alternativ att registrerar ett företag i landet och få in dina trading vinster genom företaget istället för att redovisa de som en privatperson. Förmånerna är otroligt bra, du som företag eller privatperson är inte skattepliktig i landet och det är väldigt enkelt att starta ett företag där. Priserna där är även liknande det som vi har i Europa. Skillnaden är då att gods och tjänster kan anses billigare då du inte betalar skatt på inkomsten du tjänar. Snittmomsen är även lägre i landet. Stark rekommendation för dig som vill testa på nomad livet! För egen del så upplever jag dock att sommaren är allt annat än ett paradis, då det ofta blir över 45 grader varmt och det är svårt att gå runt ute. Men på vintern så är Dubai onekligen mer av ett paradis än under sommaren.

Monaco har klimatet och fördelaktiga skatter

Monaco är ett väldigt bra skatteparadis, i princip noll skatt på alla former av inkomst (med undantag för vissa typer) och även en väldigt hög levnadsstandard. Det som gör detta land så attraktivt för många affärsmän och affärskvinnor är det faktum att regeringen inte beskattar kapitalvinster eller utdelningar. Detta är perfekt för dig som vill hitta ett land att både hålla din verksamhet inom och sedan kunna övergå till en trevlig pension genom att leva på utdelningar. Monaco är även ett väldigt ett av de mest säkra länderna i hela världen vilket gör att du inte behöver oroa dig för att utsättas för våldsamma brott då polis närvaron är hög i landet.

Den enda nackdelen med att flytta till Monaco är att du först och främst måste kunna visa att du har minst 500 tusen euro till ditt namn. Sedan måste du även visa att du tjänar över en viss summar inkomst som ändras varje år. Därför kan det vara bra att skapa en långsiktig plan för att flytta hit istället för att försöka på en gång.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Valutahandel från Monaco? Kör med en säker och innovativ svensk valutamäklare, så kan du sova tryggt och handla med full transparens. Prova Skilling nu!

Riskvarning: 89% av retail kunder förlorar pengar.


Schweiz: Safe heaven med bra sjukvård

En av de top tre bästa medborgarskapen du kan innehava är ett från Schweiz. Landet är unikt på så många olika sätt och erbjuder en lång rad förmåner, utmärkt sjukvård och en otroligt hög levnadsstandard. Du kan ofta tala antingen tyska eller franska här, samt italienska i vissa delar, men schweizarna är även duktiga på engelska. Det som krävs för att få medborgarskap i Schweiz är ett bevis på att du kan ta hand om dig själv, detta kan vara genom ett jobb, arv eller annan inkomst som visar på att du ej är en belastning för landet.

Bortsett från de förmåner medborgarna får, varför bör du välja Schweiz? Många anser att Schweiz är dyrt och att det bara passar rika människor, det är dock inte helt sant. Det är sant att landet har lite högre priser än andra länder, men detta kompenseras med att folk i landet får en högre inkomst. Därför kan det vara bra att du tjänar någonstans runt 60-200 tusen CHF om året som day trader innan du flyttar hit, det beror självklart på vilken kanton du vill bo i också. Landets valuta är även en väldigt säker valuta jämfört med andra valutor, därför kan det vara bra att ha sin inkomst i den formen. Du kan läsa mer på denna artikel varför vi tänker så.

Att kalla Schweiz för ett skatteparadis är inte heller helt rättvist. Man betalar skatt i Schweiz men reglerna är lite annorlunda. Först och främst så betalar du ingen skatt på kapitalinkomst, vilket kan vara perfekt för dig som följer reglerna för lyckad valutahandel. Sen så har inte heller landets banker någon plikt att rapportera till regeringen om hur mycket pengar du tjänar, därför kan du bevara dina pengar i hemlighet utan att folk skall snoka runt.

Vilka sajter är bra för internationell day trading?

FP Markets logoFP Markets (omdöme) – Ett stort utbud av olika finansiella instrument du kan göra affärer med, denna australienska mäklaren är en mycket bra och stabil mäklare då den bland annat är CySEC reglerad inom EU, däremot erbjuder den mycket mer attraktiva hävstånger utanför EU vilket kan vara bra för dig som vill bo i ett land som kanske Schweiz eller dylikt utanför Europa. Klicka här för att börja handla på FP Markets idag!

FTX ikonFTX (omdöme) – Den ledande plattformen för krypto och derivatinstrument, genom att ha samarbeten med stora aktörer som Binance och BitFinex får FTX tillgång till mycket bra data för att utföra hög kvalitativa trades. Vilken typ av krypto gillar du att handla mest? FTX erbjuder även kryptoindex terminer vilket är rätt unikt då inte många erbjuder det. Sugen att testa? Registrera dig på FTX idag för göra grymma trades!

Capital Trader
Capital (omdöme) – En av de mest trovärdiga valutamäklarna som erbjuder enastående utbud, med flexibel hävstång och många väldigt låga pips och annan form av kommissionfri handel. Bolaget har ett stort utbud och verkar på flera marknader, perfekt för dig som vill leva mer internationellt! Klicka här för att registrera dig på Capital idag.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Fler än 50 råvaror att handla med CFD. Störst utbud på marknaden. Prova Capital nu!

Riskvarning: 79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.