fbpx

Lars från Bromma

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 7 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Bolaget IG Markets Ltd som finns på svenska kan skryta med något som få andra aktörer i branschen kan: de har varit både verksamma och marknadsledande inom trading i snart 50 år. Ja, du läste rätt.

Onlinemäklaren IG utmärker sig på flera sätt som en av de ledande plattformarna för aktiva traders som önskar såväl ett enormt stort utbud av produkter och spännande instrument. Över 12 000 olika aktier med CFD'er, drygt 80 råvaror och 100 valutapar med turbo-warranter finns tillgängligt. Lägg därefter på förstklassig grafik, användarvänlig design, riktigt bra verktyg samt intuitiva plattformar att trada på. Här är 8 anledningar till varför IG är det självklara valet för såväl oerfarna som professionella traders!

IG VIX index

Världens största CFD-leverantör

För handel med derivatinstrument är IG utan tvekan sajten att vända sig till. Inte bara är plattformen världens största leverantör av CFD-produkter – de erbjuder dessutom trading med en mängd andra spännande instrument så som Vanilla-optioner, turbowarranter, barriers och mycket mer. Här kan du spekulera i underliggande tillgångar på över 17 000 marknader, med bra hävstänger och några av marknadens lägsta spreads.

Prenumerera på morgonrapporter

Signa upp dig för en prenumeration av dagliga morgonrapporter från IG's professionella marknadsanalytiker –  du får dem direkt till din mail, varje morgon före börsöppning. Genom morgonrapporten får du bl a ta del av dagsfärska analyser och marknadsobservationer, prognoser samt kommentarer kring de viktigaste marknadsnyheterna. Ett perfekt sätt att börja dagen och starta med ett försprång.

Handla med världens första marknadsnoterade, dygnet runt-tradade turbowarrant

Med IG's helt unika turbo24 kan du genom ett ISK-konto endast avsett för just turbowarranter, utnyttja många potentiellt lönsamma möjligheter – dygnet runt, fem dagar i veckan. Turbowarranter är en typ av derivatinstrument till vilket du väljer en förutbestämd s k knock out-nivå i samband med att du öppnar positionen. Stiger marknadspriset för din underliggande tillgång till din valda knock out-nivå, stängs positionen automatiskt. IG's turbo24är listade på MTF'en Spectrum – och hela basprospektet för turbo24 är 100% godkänt av tyska tillsynsmyndigheten BaFin och svenska finansinspektionen.

Närmare 100 valutapar, över 12 000 aktier och mer därtill

För kräsna traders med höga krav på såväl gränssnitt som tekniska verktyg och inte minst produktutbud, står IG helt i en klass för sig. Vad sägs t ex om 95 olika valutapar – däribland majors som EUR/USD, USD/JPY och GBP/USD men också mindre och mer exotiska par som TRY/JPY och CHF/HUF. Sajten erbjuder också över 12 000 aktier, en mängd olika globala index och råvaror som Brent, WTI och silver, samt ett gäng olika kryptovalutor för dig som tror på cybertillgångarnas framfart.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 2500 kr
Beskrivning: Upptäck en bättre trading partner. Både först och störst. Så släck din trading törst! Prova turbo warranter nu!

Riskvarning: 70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.


Enastående plattformar

Intuitiv mobil plattform för iOS och Android, mycket användarvänlig webbplattform i IG's egna, unika design samt legenden i tradingsammanhang – MT4. I IG's egna plattform finns tillgång till avancerade handelsapplikationer och verktyg som L2 Dealer och ProRealTime, möjlighet att anpassa gränssnitt och grafer efter eget tycke, flera olika tidsramar  samt ett stort antal träffsäkra riskhanteringsverktyg, ritverktyg och tekniska indikatorer.

Även mobilappen för iOS respektive Android är mycket uppskattade bland kunder, med samma möjligheter och samma prestanda för din trading även när du är på språng.

Avslutningsvis erbjuder IG också nedladdning av MetaTrader 4 fr desktopbruk, med hela 18 tilläggsprogram och indikatorer – helt kostnadsfritt. Vässa din trading med autotrading på MT4, mikrokontrakt från 0,01, spreads från 0,6 pips – och noll tredjepartsanslutning.

Kom igång på endast några minuter

Oavsett om du är en novis inom online trading eller erfaren proffshandlare med många aktiva år i branschen, rekommenderar vi på Valutahandel alltid ett demokonto som start. Dels för att testa på hur det fungerar, men också för att känna huruvida plattformen lever upp till dina förväntningar. Hos IG är du igång med ett demokonto på endast 10 sekunder – och kan snabbt testa valutahandel, aktietrading, råvaruspekulation eller vad du än lockas av. Upplevelsen på IG's demokonto är 100% autentisk – men utan någon som helst risk, och helt utan kostnader.

Konkurrenskraftiga spreads och prisförsäkringspolicy

Hos IG slipper du se stora delar av din vinst försvinna i tråkiga kostnader – här hittas några av marknadens lägsta avgifter. Ett avancerat orderhanteringssystem garanterar snabba exekveringar för att parera marknadens millisekundsrörelser. Dessutom har IG en prisförsäkringspolicy som tillsammans med de toleransnivåer du själv ställer in för en order garanterar exekvering om priset stannar inom din valda nivå – men också ger dig ett bättre pris om marknaden rör sig positivt utanför din övre toleransnivå, alternativt avvisar ordern om kursen går negativt utanför din nedre toleransnivå. Ett utmärkt sätt att optimera din riskhantering.

Handla med partiell order eller toleranspunkter

Som första aktör i branschen erbjuder IG onlinehandel med partiellt fyllda ordrar. Som användare kan du själv ange huruvida du tillåter partiellt fyllda ordrar (handlar du med stora positioner kan det vara en fördel), vilket sedan blir en standardinställning i ditt användarkonto. IG strävar naturligtvis efter att fylla hela positionen, men har du godkänt partiella ordrar slipper du upprepade problem med avvisade ordrar, vilket annars kan vara ett gissel vid större volymer.

Toleranspunkter är en av IG's senaste funktioner, och ytterligare ett sätt för dig att få bättre kontroll över dina exekveringar. Funktionen är framtagen för att minimera risken för avvisade ordrar – framförallt när det råder hög volatilitet på marknaden – och tillåter dig att handla genom det aktuella IG-priset parallellt med att ordern fylls till bästa möjliga pris.

Avslutningsvis kan nämnas att trots IG's framgångar som en av världens främsta valutamäklare, finns det förstås också några nackdelar. Bl a kan utbudet av kryptovalutor anses vara något skralt i jämförelse med andra tillgångar, den mycket informationsrika sajten kan vara lite svår att navigera på och insättningsalterntiven är något få i jämförelse med andra.

I vår utförliga recension hittar du mer information om IG's supervassa plattform. Är du redan redo att börja trada? Signa upp dig för ett IG-konto, och börja avancera inom din handel på en gång.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 2500 kr
Beskrivning: Upptäck en bättre trading partner. Både först och störst. Så släck din trading törst! Prova turbo warranter nu!

Riskvarning: 70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.