fbpx

John från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 39 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Varje år så sker en rad ändringar, förbättringar och uppdatering från valutamäklare och online trading mäklare som vi recenserar här på Valutahandel.se.

Men vad har hänt hittills under 2021? Här går Valutahandel igenom några av de mest spännande ändringarna och nya produkterna som valutamäklare lagts till för trading. Trenden som inledde året tycks hålla i sig: Det erbjuds bra mycket mer än “bara” valutahandel numera. Först ut är CMC Markets (recension), som lagt till årets hetaste aktier inom olika kategorier – vilket kallas aktiekorgar och handlas som mini CFD portföljer av populära aktier i specifika sektorer. Samtidigt så har andra framstående alternativ, som eToro, sänkt sina insättningsgränser för att attrahera fler kunder.

Häng med och se alla 8 ändringar inför hösten, som kan hjälpa till att göra din trading mer spännande.. Som alltid: Ifall det är någon tjänst du saknar eller inte kan hitta, så kan du alltid fråga oss på live chatten eller via kontaktformuläret.

CMC Markets släpper fler aktiekorgar

En av årets mest spännande nyheter kommer från CMC Markets, som utökat sitt utbud av aktiekorgar som bygger på CFD.

Aktiekorgar från CMC markets svenska sida
Klicka för större bild på aktiekorgarna
Det finns ett riktigt brett urval, där du enkelt kan komplettera innehav som du saknar idag.

Nedan följer några av aktiekorgarna som vi tycker är mest intressant*:
Automation & Robotics (+5% på en månad och 46% på 1 år).
Cannabis (-12% på en månad, +17% på ett år).
Cyper Security (+1% på en månad, +34% på ett år).
Driverless cars (-1% på en månad och +55% på 1 år).
Europeiska banker (+5% på en månad, +66% på ett år).
Förnyelsebar energi (-2% på en månad, +50% på ett år).
Gaming (+3% på en månad, +30% på ett år).
Mobila betalningar (-4% på en månad, +27% på ett år).
Olja och gas (-6% på en månad, +27% på ett år).
USA Guld (-8% på en månad, -28% på ett år).

*Tidigare resultat är ingen garanti för att det kommer att gå bra framöver.

Vad bygger en aktiekorg på?
CMC Markets är den enda aktören som finns på svenska där du exklusivt kan handla mini CFD portföljer som bygger på ett speciellt tema. CMC Markets traders och analytiker går igenom data för att hitta populära teman inom sektorer som trendar. Några av årets mest omtalande aktiekorg teman inkluderar automation och robotics, datasäkerhet, europeiska banker, förnyelsebar energi och online gaming – men det finns också många andra spännande teman att välja bland. I slutändan så är många ute efter att få en diversifierad portfölj och detta kan vara ett sätta att lyckas med det. Ytterligare ett sätt att lyckas är genom bättre nyheter. Hos CMC Markets så får man Reuters nyheter på svenska, vilket är unikt bland online trading sajterna i Sverige. Prova själv att signa upp med CMC Markets idag.


Betyg: 9/10
Minsta insättning: Obegränsat
Beskrivning: Schyssta villkor för nya traders. Få Reuters nyheter & mini CFD korgar med populära aktier hos CMC Markets!

Riskvarning: 73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos denna valutamäklare.


eToro: Sänker insättningsnivån för att attrahera fler

Sedan i somras så går det att komma igång med eToro från endast 500 kr.

En låg gräns som första insättning gör att avsevärt fler nya traders provar på valutahandel eller online trading, något sm eToro är väl medvetna om. Med hela 20 miljoner registrerade kunder, så är nästa mål att nå 30 miljoner och för att nå detta mål så krävs en avsevärt sänkt insättningsgräns, vilket nu är ett faktum. Den tidigare nivån låg på 3000 kr, så det är en betydande förenkling för alla som vill komma igång med en internationell valutamäklare som finns på svenska och har förbättrats under drygt 15 år.

Inom kort så kommer eToro även lanseras på Nasdaq, vilket vi skrev om i våras. Men ifall du vill handla med maximal flexibilitet där hävstången kan justeras, så bör du registrera dig hos eToro nu!


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Börja med eToro från 500 kr. Alla kan vara med. Prova eToro i fred.

Riskvarning: 79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Skilling: Nya instrument & copy plattform..

Några av de senaste instrumenten att läggas till är aktie-CFDer för Synopsys, First Majestics Silver, Applied Materials, Estee Lauder, Target Corp och NVIDIA.

I somras så släpptes Skilling Copy, den egna copy trading plattformen. Den ger dig möjlighet att kopiera andra framgångsrika traders. Det är möjligt att använda MT4 eller cTrader för att komma igång med Skilling Copy. Du kan snabbt och enkelt kopiera framgångsrika strategier från erfarna traders över hela världen. Prova själv Skilling Copy idag!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Gör det enkelt för dig själv. Kopiera de marknadens bästa traders och nå proffs trader nivå, du också!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


Ytterligare hjälp från AI – Capital imponerar

Vi gör alla misstag i vår valutahandel och trading. Men detta är ett område där artificiell intelligens kan hjälpa till att förbättra din trading. Dra nytta av Capitals högklassiga AI-teknik som analyserar ditt handelsbeteende för att hjälpa dig att ta smartare och mer lönsamma tradingbeslut. Varje vecka så kan du kolla in AI tips från Capital, som kanske berättar att du borde satsa mindre på volatila teknologiaktier och mer på förnyelsebar energi och valutor som är på gång.

En ännu enklare och snabbare registreringsprocess är på gång att implementeras, även om nuvarande också är väldigt bra. Passa på att få AI tips, helt gratis, från Capital idag!

Plus500 SMS varningar vid kursändring

Varningar vid prisrörelser: Plus500

Pålitliga, enkel och innovativa Plus500 har släppt tre typer av varningsmeddelande som kan erhållas genom email, push notifikationer eller SMS till bolagets kunder.

Det går att sätta obegränsat antal varningar, när t. ex priset för en valuta eller aktie rör sig rejält och det kan vara en bra möjlighet för dig att gå in. Det går att ställa in varningsmeddelanden för prisrörelser, ändringar i traders köp- och säljlust eller baserat på procentuella ändringar. Man kan välja mellan att få varningar maximalt en gång per timme, eller en gång per dag.

En spännande varning att följa är när tendenser för antalet köpare (%) vs säljare (%) skiftar. Kanske du vill gå ur ett visst valutapar eller aktie, när majoriteten som varit köpare väljer att blanka istället? Handlares åsikter är ett unikt aviseringsverktyg från Plus500, som utlöses automatiskt när procenten av köpare eller säljare (bland kunderna hos Plus500) når en viss nivå.

Exempel:
Den aktuella marknadstrenden för EUR/USD är 30 % köpare, 70 % säljare. Du vill veta när köparnas % når eller överstiger 55 %, så följaktligen placerar du en varning för handlares åsikter. Prova själv att handla med hjälp av varningssignaler från Plus500 idag!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: EUR100
Beskrivning: Dra nytta av varningssignaler när du handlar. Upptäck Plus500 idag!

Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.


NS Broker: Släpper 4 spännande webinars per månad

Varje månad så har NS Broker ett flertal webinars, som utbildar dig att bli en bättre trader. På sistone har följande webblektioner kunnat följas:

11.08.2021, 13:00 – Scalping trading strategy med Sophie Johnson.

18.08.2021, 13:00 – Trading med aktieindex utifrån en strategi som följer Commodity Index Channel med Sophie Johnson.

Redan nästa vecka så kommer ytterligare ett avsnitt:
25.08.2021, 13:00 – Trading med kryptovalutor där Sophie Johnson håller i lektionen.

För september så väntar vi oss också 4 stycken spännande webinars för registrerade NS Broker kunder.

AvaTrade blir partner med Usain Bolt

Vill du tävla i 100 meter mot Usain Bolt? Med 20-25 meters försprång så kanske det vore möjligt att ha en “chans”?

AvaTrade berättar att deras samarbete med Usain Bolt bygger på kärnvärden som potentiellt gör en framgångsrik trader såväl som en idrottsman i världsklass: “att vara målinriktad, självmedveten, engagerad, tränar för framgång och framför allt kompromisslös professionalism”.

Sugen på att handla med en av de mest erfarna valutamäklarna på marknaden? Prova då AvaTrade idag!

Degiro: Sanslöst låga avgifter + spännande rapporter

Det finns flera uppdateringar från Degiro som du inte vill missa. Avgifterna har alltid varit sanslöst låga för handel med internationella aktier och det är egentligen inget nytt. På NYSE betalar du 0.5 eur + 0.004 usd per aktie med Degiro, medan tyska XETRA tar ut 0.04% i kommission och du har dessutom 0 kronor provision när det kommer till ETF'er. Prova själv Degiro idag!

Men för dig som inte registrerat dig för Degiro och upplevt månadsrapporter, där du kan se “de mest handlade aktierna”, så rekommenderar vi dig att komma igång nu.

Dessutom kan man numera även byta språk till antingen svenska eller engelska hos Degiro. Insättningsgarantin är för övrigt drygt 1 miljon kronor och du handlar ETF utan avgifter.


Betyg: 9.14/10
Minsta insättning: SEK 1
Beskrivning: Upptäck den ledande global valutamäklaren för Android användare. Registrera dig hos Capital du med!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.