fbpx

Bert från Huddinge

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 43 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
69% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
featured image

Det kan vara svårt att hitta rätt i en gammeldags bransch, där uråldriga varumärken fortfarande är erkända som de “vanliga aktiemäklarna”. Men här är vi inte ute efter något vanligt eller genomsnittligt. Istället så listas de absolut bästa aktiemäklarna, som bland annat erbjuder högre hävstång vid belåning (5x istället för 2x), klart enklare möjlighet till blankning och tillgång till aktier över hela världen. Varför hålla fast vid de sämre svenska aktiemäklarna som Avanza och Nordnet, när det finns mångfaldigt bättre nytänkande aktörer. Marknaden för aktiehandel online håller nämligen på att expandera och här finns möjligheter att handla med en riktigt bra partner.

Här testas, betygsätts och tipsas om passande sajter för aktiehandel från hemmet. Recensionerna betygsätts utifrån courtage, belåningsmöjligheter, avgifter, support, mjukvaror, licenser, samt utbud av utländska aktier och valutapar. Givetvis så går vår sajt igenom användarvänlighet, utseende och finansiell stabilitet hos alla aktiemäklare. Detta sammantaget ger ett genomsnittligt och tydligt betyg för aktiemäklaren och deras plattform. Vi rangordnar därefter aktörer i nedanstående topplista, vilken visar de absolut bästa aktiemäklarna för svenskar som vill ha möjlighet att handla internationellt.

9.78/10
9.67/10
9.56/10
9.56/10
9.56/10
9.3/10
9.57/10
9.14/10
9.43/10
9.43/10
9.57/10
9.43/10
9.33/10
9.33/10
9/10
8.57/10
9.43/10
8.43/10
9.14/10
9.14/10
6.43/10
6.57/10
8.57/10
7.29/10
7.67/10
9.14/10
7.29/10
7/10
9.22/10
8.7/10
8.44/10
7.22/10
9.14/10
7.44/10
7.57/10
8.14/10
7.14/10
5.7/10
4.57/10
6.9/10
9.29/10
9.43/10
9.29/10

+ Skilling: Snabbt, enkelt. För alla! Marknadens mest nytänkande aktör tillåter dig handla aktier med hävstång på upp till 5x för privata investerare, eller 20x för professionella. Kom igång med Skilling nu!
+ Plus500: En aktiemäklare som är noterad på Londonbörsen och har gott internationellt anseende. Ger dig även möjlighet att handla valutor och råvaror på CFD. Prova Plus500 idag!

Vad grundar sig poängen och betygsättningen på?

Nedan tar vi upp 9 viktiga punkter som undersöks, kontrolleras samt verifieras för olika aktiemäklare i topp 9 listan som är tillgängliga i Sverige.

Vilka äger aktieförmedlaren?
Grundarna bakom Valutahandel.se har samlat över 20 års erfarenhet av att jobba med finans, mjukvara och aktiemäklare på nätet och undersöker gärna diverse sajter som sysslar med aktier.

Men vilka står bakom en viss aktiemäklare? Det kan vara avsevärda olikheter mellan ägare och vi försöker alltid komma in på djupet och ge mer detaljer om bolagen och dess ägare, hur de startades och vad de verkligen står för. På så vis får vi själv mer förtroende och tillit till vissa aktörer och hoppas att ni som besökare kanske ser det på samma vis. Genom våra kontakter med investerare och djupgrävningar om olika bolag, så hoppas vi i alla fall att ni ska känna Er trygga i den aktiemäklaren som slutligen väljs. Vi avslutar alltid med en bakgrundskontroll för att säkerställa att ägarna är seriösa och inte har några rättsfall emot sig.

Courtage
En viktig faktor vid handel med aktier är courtage, oavsett hur mycket du handlar. För mindre affärer så är courtaget mycket högre (från 0.25%), medan större aktiehandlare kan få ner det till en fast avgift per affär. Man ska inte stirra sig blind på minimicourtage, då många firmor marknadsför sig vilseledande och säger “från 1 krona”, men i själva verket så kostar det oftast minst 25 kr för en liten affär på 10 000 kr. De aktiemäklarna som kan erbjuda lägst procentuellt courtage och snabba avslut får givetvis högre betyg. Alla funktioner testas från mobiltelefon, laptop och surfplatta.

Hur snabbt kommer man igång?
Medan det endast tar några sekunder att registrera sig på några av de mest användarvänliga sajterna, så kan det ta flera minuter på några av de mer traditionella aktiemäklarna som inte är så angelägna att göra det bästa för besökarna, hela tiden.

Vad finns det för avgifter
Det finns ofta en rad dålda eller otydliga avgifter, som kan irritera dig som investerar mindre frekvent. Givetvis så får mäklare med låga avgifter högre betyg än de som lurar med många dålda avgifter.

Vilka licens är mäklaren reglerad under?
När vi recenserar så premieras aktiemäklare med lokala kontor i Sverige samt de som har licens inom EU.

Vad används för mjukvaror?
Har börsmäklaren utvecklat en egen plattform där man kan handla med aktier? Eller är det någon generell typ av mjukvara som används, som inte är unik? Vi undersöker givetvis alla mjukvaror från varierade enheter och tar skärmdumpar.

Erbjuds en vettig hävstång?
Hur mycket kan man belåna för aktier? Medan de mindre avancerade aktiemäklarna endast ger 2x belåning så kan de bättre ge hela 5-20x belåning.

Finns svensk support?
Hur snabbt svarar supporten och hur kunniga är de? En rad olika frågor ställs för att kunna utvärdera kvalitén hos supporten. Givetvis så kontrolleras även om det finns svensk support tillgänglig hos fondkommissionären.

Vad kan man handla hos aktiemäklaren?
Antal svenska, nordiska, europeiska, asiatiska och amerikanska aktier är en viktig faktor. Men även andra tillgängliga instrument avgör hur högt betyg en aktiemäklare får.

Ifall du fortfarande har frågor, tveka då inte att kontakta oss på en gång. Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved