fbpx

Andre från Östersund

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 27 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Ny inom valutahandel och nyfiken på hur du kan komma igång och lyckas med trading från en svensk sajt? Det har aldrig varit lättare och smidigare att snabbt och enkelt göra din första trade.

Du kan börja med valutahandel och aktiehandel med CFD'er från endast 1000 kr hos Skilling efter en blixtsnabb registrering. Allt som behövs är ditt namn, epost och telefon för att komma igång.

Därefter får du ett gratis demokonto att prova på hur det är att handla. Ifall du gillar upplevelsen och vill blanka med CFD'er under börsens nedgångar, eller köpa säkra valutor, så kan bankID användas för att bli verifierad, följt av en lätt insättning med Swish.

Här lär vi dig hur du kan komma igång med rolig trading som även kan bli riktigt lönsam. Vårt främst val för oerfarna valutahandlare är tradingplattformen Skilling som är skapad av skandinaver, för skandinaver.

Snabbguide – Börja investera i valutor på 5 minuter

Registrera dig hos Skilling

Verifiera dig genom BankID.
Välj en betalningsmetod och ett insättningsbelopp på minst 1000 kronor.
Placera en order för utvald kryptovaluta CFD eller valutapar.
Nu kan du slappna av och glöm inte att förvara dina kontouppgifter säkert. Registrera dig nu!

Skillings favoriter

Vilka valutor och handelsavgifter har Skilling?

Idag bjuder Skilling på ett 70-tal valutor för CFD-handel, varav de mest intressanta för svenskar troligen är:

SEK – 4 valutapar (EUR/SEK, NOK/SEK, GBP/SEK, USD/SEK).

NOK – 9 valutapar (EUR/NOK, GBP/NOK, CHF/NOK, CAD/NOK, NOK/JPY, NOK/DKK, NOK/SEK, AUD/NOK, USD/NOK).

EUR – 19 valutapar (EUR/USD, GBP/EUR, EUR/CAD, EUR/JPY, EUR/CHF, EUR/SEK, EUR/NOK, EUR/AUD, EUR/DKK, EUR/NZD, EUR/ZAR, EUR/CZK, EUR/SGD, EUR/TRY, EUR/HKD, EUR/MXN, EUR/PLN, EUR/HUF, EUR/RUB).

USD – 20 valutapar (EUR/USD, GBP/USD, USD/CAD, USD/JPY, USD/CHF, USD/SEK, USD/NOK, USD/AUD, USD/DKK, USD/NZD, USD/ZAR, USD/CZK, USD/SGD, USD/TRY, USD/HKD, USD/MXN, USD/PLN, USD/HUF, USD/RUB, ILS/USD).


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading på ett enkelt vis. Prova Skilling nu!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Alla ovanstående valutor kan antingen köpas eller blankas, beroende på vad du tror om framtiden. Det roliga är att valutahandel är öppet dygnet runt, från måndag morgon till fredag kväll, vilket gör det extra tillgängligt och spännande. Förutom valutor, så kan även index och ETF'er handlas, såsom silver miners ETF.

Handelsavgifter beror på vilket konto du har. För mindre traders som vill sätta in mindre än 50 000 kr första gången, så är standardkonto en utmärkt start. Allt som behövs är 2000 kr för att börja med riktiga pengar. Men du kan givetvis köra ett demokonto först.

Standardkonto
Spread på från 0.7 pips och inget courtage överhuvudtaget. Riktigt enkelt och smidigt med andra ord. Kom igång med ett standard-konto nu!

Premium konto
Spread på från 0.1 pips. Courtage beroende på storlek av affären. Exempel: För en 1000 EUR/USD affär, så betalar du 0.04 EUR i kommission. Kom igång med ett premium-konto nu!

Kan man handla krypto hos Skilling?

Ja, det finns flera olika kryptovalutor att handla hos Skilling. Några exempel är: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dash, NEO, IOTA (MIOTA), Ripple (XRP), Monero (XMR) och EOS. Prova själv handla krypto nu!

Alltid svensk support

En annan stor fördel med Skilling är att de erbjuder svensk support via epost eller livechat. Ifall du har någon fråga, så är det bara att kontakta dem och du har hjälp tillgängligt inom några sekunder. Kom själv igång med första steget för valutahandel på några minuter.

Betalmetoden Swish

Sätt in pengar med Swish, kort eller Trustly

De olika insättningsalternativen är nästan oändliga genom Skilling. I dagsläget så fungerar banköverföring för större insättningar. Många svenskar föredrar dock Swish, vilket går sekundsnabbt och är säkert på samma gång. Vissa andra tycker fakturabetalning är trevligt eller att vänta med att betala för insättningen några veckor. Då kan Klara vara ett alternativ. Andra plockar istället fram sitt kredit- eller betalkort och överför pengar genom VISA, alternativt Mastercard. Andra uppskattar istället Trustly som är en svenskt, snabb betalmetod. Men för att komma igång så kan du skapa ett demokonto och prova på med fiktiva pengar innan du sätter in riktiga pengar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.