fbpx

Magnus från Huddinge

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 34 minuter sedan.

» Prova IG du med.
74% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Efter ett händelserikt 2020, så inleder Valutahandel.se året med direktsändning, så kallad live streaming, från en hemma trader som sysslar med amerikanska aktie CFD'er, valutahandel, råvaror och aktieindex.

På kontot har han 200 000 kr för investeringar. Igår så skedde några demo trades, där besökare fick möjlighet att bekanta sig med tradern. Det är fritt fram att fråga eller kommentera ifall du har något du vill veta mer om.

Med live streaming på Instagram (@valutahandel.se) från en erfaren hemma trader så kan alla som vill ställa frågor, tipsa om positioner eller helt enkelt fråga tradern ifall han kan undersöka specifika valutapar, aktier, aktieindex eller råvaror“.

Live stream från en traders hem

Allt visas: Både vinster och förluster

Det är transparent trading som visas, med riktiga pengar. Målet är att folk ska förstå hur trading på nätet går till. Hur placerar man en trade i verkligheten? Allt sker på en smidig och tydlig plattform där det är enkelt att känna igen sig. Ja, vi använder Skilling (se recension) den första veckan och kommer framöver prova på andra trading plattformar också. Testa själv att kolla in Skilling för att själv kunna registrera dig och handla samtidigt som gäst tradern.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Prova trading i form av aktie- eller valutahandel med CFD'er. Köp eller blanka. Kolla direktsändningen för att ställa frågor till tradern.

Riskvarning: 89% av retail kunder förlorar pengar.


Valutahandel live stream från igår - Titta från mobilen
Klicka för att se en större bild.

200 000 kr på kontot visas: Vad ska handlas?

Tradern sitter redo med 200 000 kronor på kontot för trading. Men vad ska han handla? Ge gärna förslag i kommentarerna på live streamen, eller ställ frågor om olika instrument eller funktioner på en av de bästa trading plattformarna. Kolla in lite mer om nya funktioner på Skilling's trading plattform efter förbättringarna (uppdateringar), så kommer du troligen kunna hänga med enklare. Ifall du hänger med priserna på oljemarknaden och gärna ser någon trade inom detta område, så passa på att fråga. För övrigt: Du vet väl att ekonomins utveckling styr valet av olja?

Kanske du studerar guld-silver ration och undrar hur graferna och de tekniska indikationerna ser ut för att handla med guld respektive silver. Ryssland har nyligen ökat sina guldreserver, medan vissa talar om all time high inom räckhåll för guldet.

Hur fungerar trading hos Skilling?

Den enklaste, tydligaste och säkraste plattformen för svenskar är troligen Skilling, som tradern valt. Eftersom han har ett premium konto, så är spreaden lägre, vilket gör det enklare att få vinst på kontot jämfört med standard konto.

Med hjälp av live streamen går det att visa folk hur trading på nätet går till och hur det ser ut när man placerar trades i verkligheten. Allt sker på en plattform där de flesta kan känna sig hemma, på Instagram. Eftersom det är en direktsändning, så kan både betydande misstag, samt både förluster och vinster förekomma – inte minst för att tanken är att visa upp flera olika typer av instrument. Besökare uppmanas att vara med och påverka, ge förslag på positioner samt ställa frågor. Dagens trading live stream kommer ske idag, torsdag den 21/10 klockan 20:00. Allt du behöver göra för att vara med är att lägga till @valutahandel.se på Instagram.

När kommer live streamen igång?

Tid? 20:00, svensk tid.
Instagram? Du når streamen som följare till @valutahandel.se.
Hur länge? Ungefär 45 minuter är planerat. Men ifall intresset är stort och många frågor kommer, så kan det bli en förlängning lovar tradern.

Vad visas i direktsändning med tradern?

+Genomgång av olika instrument som tradern handlar för närvarande.
+Vi besöker kontoöversikten, där dagens och månadens vinst och förlust visas. Vilka instrument sysslar tradern mest med? Vilka dagar tjänar han bäst? Hur är den handlade volymen? Vilka är de 3 bästa respektiva 3 sämsta instrumenten som handlats under januari, 2020.
+Vid frågor, så försöker vi ta upp dessa så snabbt som möjligt. Bara skicka in ifall du har några.

Något speciellt du vill se?

Kommentera gärna på Instagram ifall du har något som du föredrar att se under direktsändningen. Kanske du vill veta mer om trading spannet för Uber aktien? Eller så vill du möjligtvis ha mer koll på hur teknisk analys fungerar och hur det kan användas?

Riskvarning

All handel med finansiella instrument innebär en risk. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen i denna press release och på Valutahandel.se, presenteras i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. För rådgivning så bör en lämplig bank eller online trading mäklare konsulteras.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.