fbpx

Krister från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 18 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Letar du efter den bästa möjliga sajten för valutahandel eller online trading med MT4? Då har vi goda nyheter till dig. Idag så lanserade nämligen Skilling MetaTrader 4. Ifall du är osäker på vilka MetaTrader är och vad de erbjuder så förklaras detta också i artikeln nedan.

Ifall Du liksom majoriteten av alla valutahandlare föredrar MT4 eller MT5, så läs vidare och se hur du kan komma igång med Skilling's MT4 integration.

Äntligen. Skilling får MT4

Världens mest använda online trading plattform för privatpersoner har precis släppts på Skilling. MetaTrader 4, vanligtvis känd som MT4, skapades av MetaQuotes Software redan 2005.

Skilling meddelade idag att de är “mycket glada över att ha nått ytterligare en viktig milstolpe i år med integrationen av handelsplattformen MetaTrader 4 (MT4)”. Nu så har Skilling därför både cTrader, MetaTrader och deras egen Skilling Trader. Alla tre plattformar hos Skilling bjuder på transparent prissättning, tydliga nivåer hur mycket du kan tjäna eller förlora för varje trade utifrån din stopp-loss och take-profit, samt extremt snabba avslut. Med en aktiv kundtjänst och flera olika språk att välja bland, så kan Skilling's MT4 stöd uppskattas av nästan alla traders, världen över. Låt oss gå vidare till hur MT4 faktiskt ser ut och hur den fungerar.

metatrader4 olika enheter

Hur ser MT4 ut?

Utseendet och känslan för MT4 varierar från vilken enhet du använder. Enligt vår erfarenhet så fungerar den fantastiskt bra för både Android och iOS mobiler, men kunde varit lite vassare på desktop. För vanlig PC så är MT4 superbra, men det speciella gränssnittet för Mac datorer gör att man hellre handlar från Skillings vanliga trading plattform.

Hur får jag MT4 genom Skilling?

Nu när Skilling faktiskt har det du vill handla med, så är det rätt smidigt att komma igång.

 

1.
Öppna konto hos Skilling

Det är snabbt, enkelt och bara att fylla i din epost, välja lösenord samt “SEK” som valuta för att öppna konto hos Skilling.

2.
– Gå igenom KYC-processen

KYC står för “Know Your Client” och är ett krav från myndigheterna på att de måste veta vem som hanterar pengar hos dem. Just hos Skilling kan man som svensk enkelt och säkert slutföra kontoregistreringen med hjälp av BankID. Tack vare detta är processen lika enkel som när du loggar in hos vilken svensk bank som helst.

3.
– Gör en insättning

Klart! Nu kan du börja handla. Gå till: Mitt konto → Konton → MT4 (Öppna konto). Välj “Insättning” och sätt in pengar. Så har du pengarna på MT4. Prova enastående valutahandel genom en proffsig plattform, du också. Valutahandel blir roligare med en seriös och flexibel plattform.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla som ett proffs med MT4. Snabbt, enkelt, roligt och förhoppningsvis lönsamt. Prova MT4 med Skilling nu!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Hur handlar man bäst med MT4?

MT4 handlas enklast från en nedladdningsbar plattform, såsom en app. Vi föredrar personligen att handla från mobil, oavsett om du använder Android eller iOS. Metatrader 4 webbplattform Men smaken är som baken. Ibland tycker vi att det är smidigt att sitta framför datorn att handla, med en rejält stor skärm. En av de många bra sakerna med MT4 är att du kan utöva valutahandel från alla enheter och nedan så går vi igenom både likheter och skillnader mellan några olika alternativ.

MT4 för desktop trading

Så vad står MT4 för då? Enkel och snabb webbtrading hos Skilling, vågar vi påstå. MT4 är trots allt den mest använda handelsapplikationen som finns. Den har funnits väldigt länge och många har vant sig, vilket kanske gör att ännu fler håller sig kvar vid MetaTrader 4, trots att MT5 också kommit ut. Framför allt är det folk som ser lite sämre, eller som bara föredrar en riktigt stor skärm framför datorn, som använder MT4 för trading på datorn. Med över 1700 trading robotar och 2100 tekniska indikatorer, så finns det inga andra verktyg för trading som kommer i närheten. Hos Skilling's MT4 så finns oanade möjligheter, varje dag. Handla allt från guld till oljetrading på nätet. Eller om du hellre kör ren valutahandel, så kanske den norska kronans oljekorrelation eller varför inte gå kort i pundet kanske kan vara något?

Valutahandel på hög nivå med MT4

MT4 för din PC

Med hög prestanda, snabba avslut och en komplett serie funktioner så står MT4 för PC i en klass för sig gentemot resten av trading plattformarna. Upplev online trading som det var tänkt att vara med MT4 från ditt skrivbord, eller var du nu vill handla. Det går riktigt snabbt och enkelt att komma igång. Vad väntar du på? Registrera dig för MT4 med Skilling idag!

MT4 för din Mac-dator

Roa dig med de bästa funktionerna i desktop-versionen av MT4, anpassad för ditt Mac-operativsystem. Du kör inte med en nedladdningsbar version här, utan direkt från webben. Det fungerar, men kunde varit bättre. Vi föreslår istället att du som Mac-användare kör via iPhone om du har en.

MT4 – En enormt bra plattform för mobilen

Ingen annan nedladdningsbar plattform för valutahandel håller samma höga nivå. Det går inte heller lika snabbt när du kör genom andra alternativa valutahandelsplattformar. Så varför välja något annat än den bästa?

MT4 for Android

Använd världens mest populära handelsplattform på världens populäraste operativsystem för smarta mobiler, när du laddar ner MT4 för Android. Men från din Android mobil så kan du enkelt göra teknisk analys med hjälp av MT4 och Skilling, vilket känns som något av ett dreamteam.
Teknisk analys från mobilen

MT4 for iPhone

Eftersom MT4 är rejält anpassad för iOS och iPhones så passar det perfekt med Skilling's nya alternativ. Oavsett om du har en äldre iPhone 7 eller iPhone 8, eller en nyare variant som iPhone X, XPlus eller iPhone 11, så kommer det fungera klockrent för dig här. Inget är smidigare än mobil trading och valutahandel på språng är något som passar det flesta. Vår förutsägelse är att mer än 80% av alla traders hos Skilling som vill köra MT4 kommer göra det genom mobil så snart som i mitten av 2021. Aldrig förr har det nämligen varit enklare och aldrig tidigare har det funnits så snabb uppkopplingshastighet. Men om vi bortser från hur den fantastiska MT4 fungerar på mobil, vad är de största nackdelarna? Jo, det ska vi gå igenom i sektionen nedan, tillnamns med en rad fördelar.

För- och nackdelar med MT4 hos Skilling

Som med alla plattformar så finns det vissa för- och nackdelar med att välja en ny plattform. Här är våra iakttagelser för MT4 på Skilling's plattform:

Är du redan kund hos Skilling? Ifall du idag har pengar på cTrader eller Skilling Trader, så måste du först ta ut pengarna och sätta in dem på MT4 kontot hos Skilling innan du kan handla. Om du kör med kort så går det direkt, men vid banköverföring och vissa andra metoder så går det långsammare. Fördelen är som ny trader så kan du direkt sätta in på MT4 kontot och på så sätt undvika extra ansträngningar för att komma igång.Öppna MT4 konto hos Skilling
– Vissa större uppdateringar rullas endast ut på MT5, eftersom de försöker minimera ändringarna på den 15 år gamla mjukvaran från MetaTrader 4.
+ Det går riktigt snabbt att komma igång.
+ Allt är så intuitivt med trading genom MT4 hos Skilling. Du behöver inte tänka, vilket är skönt.
+ Den bästa valutamäklaren, med den bästa plattformen. Kan det bli bättre? Kom igång med MetaTrader 4 på Skilling nu!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.