fbpx

Kennet från Östersund

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 40 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Är du motiverad att tjäna lite extra pengar hemifrån, vid sidan av ditt vardagliga jobb? Kanske du jobbar hemifrån för närvarande och har lite mer tid över än vanligt? Låt oss då ta 5 minuter av din tid att upptäcka möjligheterna med valutahandel hemifrån. Här är de enkla stegen du följer för att komma igång, snabbt och enkelt i 4 steg.

Skapa demokonto

Det första du kan göra är att skapa ett demokonto (översikt, 7 olika). På så vis kan du riskfritt prova handla med valuta hemifrån, med fiktiva pengar. Det finns ett antal olika företag som erbjuder demokonton. Vår favorit är svenska Skilling, där registreringsprocessen går snabbast och du alltid får svensk support. Prova själv ett demokonto hos Skilling! Direkt efter du skrivit in namn och e-post, så får du tillgång till systemet. Där går det att se aktuella nyheter och kurser för trading med någon sekunds fördröjning på sin höjd. För ett garanterat få allt i realtid så får du sätta in en slant (normalt 1000 kr), vilket ger dig tillgång till realtidskurser och möjlighet att handla med riktiga pengar. Alternativ till demokonto från Skilling inkluderar 1-klicks trading från Capital eller en av Europas största aktörer, IG Markets (IG).

Demokonto hos Skilling

Lägg upp din första trade

Du får direkt in €10 000 på kontot eller 100 000 SEK om du väljer svenska kronor som basvaluta. Idag så har dollarn rört sig kraftigt mot nästan alla valutor. Den svenska kronan har fallit pladask. Låt oss testa din första affär med fiktiga pengar på demokontot. Så här gör Du för att lägga in första ordern.
USD-SEK hos Skilling
1. Klicka på köp eller sälj. Ifall du tror svenska kronan ska stärkas, klicka på sälj. Ifall du istället tror att dollarn ska stärkas, tryck på köp.

Så fungerar prissättningen: Alla valutor har en kort kod som består av tre bokstäver. Denna så kallade ISO-koden används av alla parter i en valutatransaktion. Exempelvis så är koden för Sveriges krona (SEK), Norges krona (NOK), medan Euron har koden EUR och den amerikanska dollarn skrivs ut som USD. Man brukar tala basvaluta och sekundärvaluta. I exemplet med USD/SEK, så är USD basvalutan – den starkaste av dem två och den som står på vänstra sidan. Du som tror att basvalutan (USD i exemplet) kommer öka i värde mot sekundärvalutan (SEK), väljer KÖP. Därefter kan du sätta en vinsthämtningsnivå på vad du tycker är lämpligt, samt en stop-loss.

Slutligen så väljer du belopp. I detta exempel så får du en hävstång på 20x. Även om position är värd €4262, så behövs ett belopp på €212 för att öppna positionen på grund av hävstången. Men tänk på att hävstång kan vara ett tveeggat svärd och var alltid försiktig så du har tillräckligt med backup på kontot. Läs mer om risker och möjligheter med hävstång här.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Störst utbud för valutahandel. Ingen kommission. Nu på svenska. Prova Capital nu!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


Vänta på rörelser

Det roliga och spännande med valutahandel är att valutor normalt rör på sig en hel del, varje dag. Även om de procentuellt inte rör sig lika mycket som de flesta aktier, så går det ändå att få bra resultat tack vare hävstång och att valutor följer teknisk analys bättre än många aktier. Det är också en kul möjlighet att tjäna extra pengar på valutahandel hemifrån, vid sidan av ditt hel- eller halvtidsjobb. Vi ser det som en av Covid-19's största fördelar, att kunna bekanta sig med spännande möjligheter när du ändå har lite mer tid hemifrån som du spar in från pendling till jobbet.

Har du tid över? Prova valutahandel

Jobba hemifrån har sina fördelar. En av dem är att det går utmärkt att kombinera med valutahandel. Ifall du inte provat, så rekommenderas att du registrerar dig för ett demokonto hos Skilling eller Capital idag!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Kom igång med demokonto hos en svenska Skilling nu!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.