fbpx

Albert från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 37 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Letar du efter den rätta partnern för din valutahandel? Vill du ha en wizard som leder dig rätt? Då har du kommit rätt. Målet för oss på Valutahandel.se är att hitta rätt valutamäklare för just dig.

Medan vissa traders är helt inne på att STP-valutamäklare är det enda rätta, så föredrar andra hybrid-valutamäklare eller ECN-mäklare för att få riktigt snabba avslut. Vad är din favorit?

Vad är du ute efter?

Vi på valutahandel gör allt vi kan för att hjälpa dig besvara mer vanliga eller ovanliga frågor om valutahandel. Oavsett om det är mer enkla nybörjarfrågor, någon form av medelnivå, eller avsevärt mer avancerade frågor som är lämpade för valutaproffs.

I ett försök att hjälpa blivande traders hitta rätt, så släpper Valutahandel.se en egen Wizard för att hitta rätt i djungeln av alternativ. Efter att fyra korta frågor besvarats, så ges förslag på två alternativ att välja.

Många nya valutahandlare, men även mer etablerade personer, är osäkra på vad de ska välja. Därför finns vi här. För närvarande så finns drygt 43 valutamäklare för mobilen, 41 mäklare för cryptovaluta samt 35 stycken för vanlig hederlig valutahandel.

Snabba avslut, användarvänlig eller låga avgifter?

Medan vissa traders letar efter snabba avslut och användarvänliga plattformar, så söker andra efter låga avgifter, rejäl hävstång eller speciella handelsplattformar som lämpar sig för valutahandel. Bland de speciella handelsplattformarna som är populära bland valutahandlare så finns bland annat cTrader, MetaTrader4 och MetaTrader5. Alla de ledande alternativen för svenskar finns med och genom wizarden från Valutahandel så tas faktorer som handelsplattform, instrumentpreferens och budget med innan förslagen delas ut. De flesta av alternativen för valutahandel erbjuder även ett brett utbud av andra instrument, förutom för kryptovalutor som normalt har egna plattformar för trading på nätet. I många av alternativen som ges ut så går det att välja olika nivåer på hävstång och även om Valutahandel.se normalt föreslår begränsad hävstång så är det EU-reglerna och kundernas preferenser som sätter nivån.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Snabba avslut för valutahandel genom en proffsig och snabb valutamäklare. Prova själv Skilling nu!

Riskvarning: 89% av retail kunder förlorar pengar.


Betyder handelsplattform någonting?

Oavsett om handelsplattformen är viktig eller inte, så kan Valutahandel hjälpa dig hitta rätt. Medan en rad olika alternativ jobbar med cTrader, så har andra av våra traders preferenser för antingen MT4 eller MT5 plattformen istället. Vi gör recensioner av alla handelsplattformar för att du själv ska kunna göra ett oberoende val utifrån vilka preferenser som är viktiga för just dig. Kanske inte handelsplattformen är det avgörande, utan utbudet? Är guld trading viktigare än att kunna handla valuta såsom EUR/USD eller mer exotiska par?

Valutahandel's egen wizard som släpps nu kan hjälpa även den mest förvirrade valutahandlaren att hitta rätt.

Välja handelsplattform

Hur fungerar guiden?

Det behövs endast att du väljer några få alternativ för att hitta en lämplig valutamäklare som passar dina önskemål. Vi ber dig att skriva in namnet och e-post adressen för att kunna skicka ut förslagen. Förutom detta så är det även passande att skriva in din trading nivå, så vi vet ifall en mer avancerad valutamäklare eller en mer anpassad för nybörjare kan vara på sin plats. Kanske har du speciella instrument som är viktiga eller helt oviktiga – då kan vi definitivt hjälpa dig. Kanske så är råvarutrading din favorit, eller så kanske cryptotrading är mer passande? Vi har givetvis störst utbud för just valutahandel, men det finns något för alla. Genom vår valutahandel quiz så får du enklare att hitta rätt. Svara bara på frågorna här!

Lanseringen av Valutahandel’s Wizard är en första version. Den kommer givetvis att utvecklas över tid och förbättras utifrån preferenser från våra besökare. Så har du några förslag så tveka inte att kontakta oss här. Ifall du bara vill hitta det bästa alternativet just nu på valutamarknaden, så rekommenderas detta alternativ – som du kan registrera dig på snabbt och enkelt!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Smidig valutahandel genom en skandinavisk valutamäklare med BankID. Prova själv Skilling nu!

Riskvarning: 89% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.