fbpx

Martin från Östermalm

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 45 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo

Här på valutahandel.se finns som du säkert redan sett allt från nyheter, valutakurser live till artiklar om crypto och recensioner av valutamäklare. Här nedan kan du även prova vår guide där vi hjälper dig navigera till rätt handelsplattform. Vi frågar efter dina kontaktuppgifter för att kunna personifiera innehållet baserat på hur du svarar.

Vill du ha hjälp att hitta rätt trading-mäklare?

Det är inte alltid så lätt att veta vilken tradingmäklare som är bäst. Till stor del handlar det om vilket eller vilka specifika instrument man vill handla och var man är baserad. Vissa mäklare är t.ex. bättre för svenskar tack vare nära integration med andra svenska tjänster som t.ex. BankID och liknande, medans andra är bättre för utländska traders.

Med detta som utgångspunkt hjälper vi dig hitta rätt utifrån ett antal frågor som vi ställer dig.

Prova guiden nedan så hoppas vi kunna hjälpa dig hitta rätt.


Fyll i ditt namn och email nedan för att påbörja guiden. *

Namn:
Email:* Samtliga fält är obligatoriska för att du ska kunna nyttja guiden.
Dessa villkor gäller och accepteras när du använder denna guide.

Ett fel har tyvärr inträffat, vänligen försök igen eller kontakta oss om du har några specifika frågor så kan vi hjälpa dig.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.