fbpx

Niklas från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 36 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Valutahandel har recenserat australienska ECN-mäklaren Vantage FX och kan konstatera att sajten både levererar och imponerar på flera plan. Nedan listas flera tunga anledningar till varför Vantage FX bör testas om man är ute efter en riktigt kvalitativ mäklare med bra transparens, bra villkor och en vass plattform.

Förstklassig ECN-teknik eliminerar risk för intressekonflikt

Less på att handla genom en market maker som faktiskt tjänar pengar på att du förlorar? Vantage FX är en reglerad och välbetryktad valutamäklare som uteslutande använder sig av ECN- och STP-teknik. Det innebär att ordrarna som läggs omedelbart skickas direkt till de likviditetsleverantörerna Vantage FX samarbetar med, vilka ger dig oberoende och marknadsmässiga priser. Transparensen är betydligt bättre, du slipper oroa dig för att din mäklare kör foul play för att själv tjäna pengar och du får en schysstare, mer ärlig och pålitlig handel.

Vantage FX Raw ECN

Tre kontotyper möter alla nivåer, erfarenheter och behov

Somliga mäklare erbjuder en enda typ av livekonto, andra har en arsenal av 7-8 stycken olika med finstilta villkor som mest tycks går in i varandra. Vantage FX har satsat på en gyllene medelväg och erbjuder tre olika livekonton anpassade för att fungera för olika nivåer och för traders med olika erfarenhet.

Är du nybörjare eller har måttligt med erfarenhet passar Standard STP-kontot bäst, på vilket du handlar helt utan kommission och med en lägsta fast spread på 1.4 pips. Kontot ger dig tillgång till både MT4 och MT5, samt en hel del fina bonusar och erbjudanden som till exempel 50% bonus på första insättningen och en reward om du värvar en vän att signa upp sig.

Har du några år av trading på nacken och vill köra mer avancerat med raw spreads från 0.0 pips, en låg kommission om endast $3 åt varje håll samt ännu djupare likviditet och bättre orderfyllnad är Raw ECN kontot för dig.

Testa ett Raw ECN-konto hos Vantage FX redan idag!

Slutligen finns också Pro ECN – för professionella traders, finansförvaltare och algotraders. Pro ECN har en hög lägsta insättningsnivå ($20 000) men kontot ger dig möjlighet att handla med spreads på 0.0 pips, extra djup likviditet och ultrasnabba exekveringar med Vantage FX's mest avancerade teknik.

Betyg: 6.89/10
Minsta insättning: 1300 kr
Beskrivning: Upplev en bättra valutamäklare. Lägst spread i branschen. Prova Vantage Fx idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar vid handel med CFD'er hos denna mäklare.


Nio olika basvalutor – många valmöjligheter och bra flexibilitet

AUD, EUR, USD, SGD, CAD, JPY, GBP, HKD och NZD. Utbudet av möjliga basvalutor får sägas vara synnerligen generöst. Många mäklare tillåter endast de tre-fyra största valutorna som basvalutor, men hos Vantage FX finns betydligt fler valmöjligheter än så.

Litet minus för att svenska kronan inte finns med på listan, men med övriga nio att välja mellan känns det som en brist man kan leva med.

Tradingsignaler via mail minskar risken att missa viktiga handelstillfällen

Det finns mycket som är bra med Vantage FX – och just den här punkten är kanske lite extra bra. Alla registrerade användare som gör en deposition på motsvarande 500 USD eller mer får möjlighet att signa upp sig för tjänsten med automatiska tradingssignaler.

Gör man det mottager man sedan tradingsignaler baserade på tekniska analyser direkt i mailen. En utmärkt funktion som ser till att man inte går miste om några potentiellt lönsamma handelstillfällen – även om man inte är online på plattformen 24/7.

Registrera dig hos Vantage FX idag och få hjälp att fånga alla tradingtillfällen med smarta signaler.

Islamiskt konto och 30 dagars fritt demokonto till förfogande

Utöver tre olika livekonton finns också två specialkonton – islamiskt konto för dig som vill kunna trada utan att göra avkall på vissa principer och övertygelser, samt ett demokonto för dig som vill testa på Vantage FX med fiktiv handel innan du kör skarpt läge.

Med Vantage FX's islamiska konto handlar du swapfritt utan räntor, och med ett demokontot får du under 30 dagar chans att testa på handel med valutor, aktier, index och råvaror helt utan risk och med fiktiva pengar. Gratis att signa upp sig på och en utmärkt möjlighet att känna på såväl Vantage FX som mäklare och sajt, MT4 och MT5 som plattformar för tradig samt dina egna skills som handlare.

Vantage FX MT5

Slipp välja mellan MT4 och MT5 – Vantage FX har båda

Vantage FX har valt att inte satsa på någon plattform i egen regi (åtminstone inte än så länge). Egna plattformar är alltid spännande och visst finns det exempel på ett antal riktigt vassa sådana där ute – men med både MetaTrader 4 och MetaTrader 5 tillgängliga känns det inte som att Vantage FX saknar något. Tvärtom.

MT4 och MT5 täcker gott och väl upp alla de behov traders kan tänkas ha i fråga om diagram, indikatorer, verktyg för teknisk analys, tidsramar, möjlighet till robotrading och mycket mer. Med MetaTrader 4's kompletta infrastruktur och många funktioner och MetaTrader 5's kraftfulla och snabba teknik finns allt som behövs för riktigt kvalitativa tradingupplevelser med alla slags tillgångar.

Bra utbud av forex, aktier, råvaror och index

Man ska inte sticka under stol med att det är bekvämt att ha allt på samma ställe, och att kunna sköta all trading genom samma mäklare. Vantage FX levererar bra på punkten tillgångar – med 44 valutapar (både majors, minors och exotiska), 226 aktier med CFD'er, 19 råvaror och 16 stora index. Hela utbudet finns tillgängligt för alla kontotyper, och bland sortimentet finns bland annat SEK-par, hårda och mjuka råvaror samt aktier som Apple, Alphabet (Google), Microsoft, Facebook och Alibaba.

Avsaknaden av krypto som tillgångskategori drar dessvärre ned betyget något. Handel med kryptovalutor ökar i popularitet och många traders föredrar mäklare som även erbjuder krypto utöver de vanliga tillgångskategorierna. Förhoppningsvis är det på gång även hos Vantage FX inom kort.

Fokus på transparens, ansvar, trygghet, pålitligt och integritet

Sist men inte minst – en punkt som går som en röd tråd genom hela Vantage FX plattform. Mäklaren uttrycker tydligt att högsta prioritet är att bygga kvalitativa kundrelationer genom att satsa på transparens, en trygg och pålitlig tradingmiljö, ansvarstagande och värnande om integritet.

Sajten är reglerad på Cayman Island genom CIMA, men moderbolaget bakom Vantage FX – Vantage International Group Limited – har också systerplattformar med licens i Australien och Storbritannien. Alla klientmedel förvaras på segregerade konton hos National Australia Bank, tvåstegsautentisering tillämpas vid KYC-registreringen och genomlysningen är god. Legala villkor, regler samt information om samarbetspartners är enkelt att hitta och förstå och känslan man får är genomgående seriös och säker.

Vill du djupdyka ytterligare i detaljer om Vantage FX innan du bestämmer dig? Läs vår recension om sajten – eller öppna ett demokonto och bilda dig din egen uppfattning på en gång.

Betyg: 6.89/10
Minsta insättning: 1300 kr
Beskrivning: Upplev en bättra online trading mäklare. Lägst spread i branschen. Prova Vantage Fx idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar vid handel med CFD'er hos denna mäklare.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.