fbpx

Marie från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Finmax Fx för 8 minuter sedan.

» Prova Finmax Fx du med.
Strax över hälften av alla investerare förlorar pengar hos Finmax Fx.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Valutahandel har testat och recenserat den populära kryptoplattformen KuCoin – på vilken hela 25% av alla som har tillgångar i krypto finns registrerade. Resultatet? Marknadsplatsen lever definitivt upp till förväntningarna. Här är 8 bra anledningar till varför du också bör överväga att ge KuCoin en chans.

KuCoin grundades av ett gäng unga tech- och tradingentreprenörer i Singapore år 2017. De fick in rejält med riskkapital och hade en tydlig plan. KuCoin's vision var att starta en komplett marknadsplats för såväl köp och trading med krypto, som P2P-lån, växling mellan tokens samt förvaring av tillgångar till förmånlig ränta. På knappt fyra år har sajten gjort succé världen över och snabbt blivit en av de mest betrodda och populära plattformarna för kryptorelaterade tjänster. Så pass att 1 av 4 som äger krypto faktiskt aktivt använder KuCoin. Kanske är du nästa person att ansluta dig till gemenskapen? Registrering tar endast 10 sekunder enligt KuCoin själva!

8 anledningar att testa KuCoin

Nedan visar vi 8 stycken anledningar till att prova KuCoin.

Stöd för hundratals kryptovalutor

KuCoin lockar med ett av marknadens mest generösa utbud av kryptotillgångar – här kan du trada, köpa, låna, växla och låna ut samt få ränteutdelning – med stöd för omkring 200 olika valutor. Såväl små som stora och välkända tokens kan handlas mot BTC, ETH, den egna KCS, ALT-coins och mycket mer. Få andra kryptomarknadsplatser av de Valutahandel.se har testat kan stoltsera med ett utbud i samma kaliber som KuCoins. Prova själv en proffsigare kryptosajt idag!

Betyg: 8.88/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Rejält utbud av kryptovalutor. En av få som har alla Polkadot's DeFi. Testa KuCoin idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna kryptomäklare.


Riktigt låga avgifter

Alla gillar väl låga avgifter vid trading, ett området som vi undersökt tidigare för valutamäklare. Avgiften för trading varierar beroende på vilka tillgångar du tradar och vilken level du har på ditt konto, men du betalar aldrig mer än 0,1% i makers fee och takers fee. Det är den maxilmala nivån – vilket får anses vara riktigt bra. Ju större volym du handlar med och ju högre level du har i ditt konto, desto billigare blir också din trading. Varför betala mer om du inte måste? Börja använda KuCoin för krypto du också.

Kucoin futures

Unika instrument gör handeln mer spännande

Flertalet DeFi-coins, NFT, olika typer av krypto futures (Lite, Pro samt Futures Brawl, där du kan tävla om priser) finns att trada med hos KuCoin. Unika instrument som inte hittas hos många andra kryptomäklare, men som tillför något nytt och fräscht till din handel och gör den mer intressant. Bland DeFi-coins hittas bland anta Aave, DAI, Luna, Sushi och Ren och i NFT-kategorin finns DEGO, Revv, Senso och Soul att trada mot USDT, BTC och ETH.

Köp krypto i SEK med ditt kreditkort eller ApplePay

KuCoin är en renodlad kryptosajt på vilken du endast kan trada krypto/krypto. Är man nybörjare eller om man vill ha möjligheten att även handla fiat/krypto kan detta vara ett litet minus – men det ryktas att fiat/krypto-trading är på gång att lanseras. Köp av krypto kan däremot göras mycket smidigt redan nu, antingen med hjälp av ett vanligt VISA eller Mastercard, SEPA eller ApplePay. Ett stort antal fiatvalutor kan användas för att handla – däribland SEK. Testa handla med KuCoin idag!

KuCoin växling

Generösa bonusar och roliga tävlingar

En möjlighet att tjäna eller vinna lite extra pengar är alltid välkommen, inte sant? KuCoin erbjuder en riktigt bra “Referral Bonus” när man som registrerad användare värvar nya kunder, och håller med jämna mellanrum spännande tävlingar i vilka man kan få en betydande påfyllning på kontot om man vinner. Tävlingar annonseras regelbundet på hemsidan, och information om bonusar hittas under fliken “Earn”.

Möjlighet att skippa KYC-process och registrera dig på bara 10 sekunder

KuCoin hade fram till 2018 helt KYC-fria registreringar, men numera tillämpas processen i syfte att garantera användare bästa möjliga säkerhet. Vill man trada på ett baskonto och bli medlem riktigt snabbt går det dock att hoppa över KYC-processen. Förmånerna är något färre och flexibiliteten likaså, men för hobbyhandlare som endast är sporadiskt aktiva kan det passa perfekt.

Tips: KuCoin erbjuder även gratiskonto som låter dig testa plattformen med fiktiva pengar helt utan risk. Signa upp dig för KuCoin demokonto här!

Snyggg plattform i dator och mobil

Plattformen i egen regi är både snygg, intuitiv och enkel att använda – vilket gör KuCoin lika lämplig för nybörjare som för mer erfarna traders. Plattformen för dator är webbaserad, varför nedladdning av mjukvara inte är nödvändigt. Den finns även som app, men vi föredrar själv datorversionen som har fler funktioner och inställningsmöjligheter.

Proffsig support dygnet runt

En del plattformar erbjuder support 24/5, andra under kontorstider – och så finns det de som satsar fullt ut och har sin support öppen dygnet runt alla dagar i veckan. KuCoin är en avta dem. Via livechatten kan du få svar på allt som rör teknisk support, villkor, förmåner och liknande, och vill du finns även möjlighet att maila in din fråga. Väntetiden är kort, man får ett trevligt och proffsigt bemötande och adekvata, hjälpsamma svar.
Kucoin logo
Utöver den förstklassiga kundtjänsten förtjänar även FAQ-sektionen och KuCoins Help Center lite beröm. Här finner du mängder av bra artiklar och svar på alla de vanligaste frågorna om KuCoin och handel med krypto.

Sammantaget finns inte mycket övrigt att önska hos KuCoin – här finns ett riktigt bra utbud, flera unika instrument, låga avgifter, bra tjänster och förmånliga villkor överlag. Läggs svenska till som språkval på plattformen blir det full pott.

Vill du veta mer innan du signar upp dig? Läs då vår recension av KuCoin här.

Betyg: 9.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Vill Du hellre ha högre hävstång? Prova då Stormgain istället!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.