fbpx

Albert från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 11 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Intresset för kryptovalutor växer sig allt större i takt med att ETH och BTC ständigt når nya rekordnivåer och med det trycket på seriösa plattformar att handla via. Populära Stormgain lockar med marknadens mest generösa hävstång, flera kryptoindex att handla, stöd för mining, lägst kommission av alla kryptomäklare – och mycket mer. Valutahandel ger dig 12 starka anledningar att testa Stormgain som din primära kryptomäklare.

Valutahandel påminner ofta om vikten av att välja en valutamäklare med sjyssta villkor, 100% transparens och som tydligt har kundernas bästa intresse i åtanke. Detta är inte minst viktigt när det kommer till olika plattformar för kryptohandel då dessa inte alls är reglerade i samma utsträckning som mäklare för valutahandel, aktiehandel, råvaror och index.

Ett av de säkraste – och bästa – valen av kryptoplattform du kan göra är Stormgain. Sajten som började så sent som 2019, men som på knappt två år tagit marknaden med storm och vuxit till en av de ledande globala aktörerna. Detta trots stenhård konkurrens. Önskar du djupdyka ned i fulla detaljer om sajten och vilka tjänster som erbjuds hittar du vår fullmatade recension av Stormgain här. Vill du direkt hoppa till de många fördelarna listas nedan de 12 främsta skälen till varför alla kryptofantaster bör välja Stormgain som plattform.

Kryptoindex korg: 3, 5 eller 10 stycken

En av få som erbjuder handla med kryptoindex

Intresset för att handla med kryptoinstrument och kryptoindex ökar mer och mer – men antalet plattformar som erbjuder index i sitt utbud av tillgångar är fortfarande få. Hos Stormgain finns tre olika kryptoindex att handla – Crypto Index 3.0, Crypto Index 5.0 samt Crypto Index 10.0. Ett kryptoindex kan vara ett intressant komplement till vanlig kryptohandel, men också ett bra instrument att börja med om du vill ha exponering mot många olika valutor samtidigt. I den största korgen så får du 10% i vardera av: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Eos, Cardano, Monero och Bitcoin SV. Detta är kryptovalutorna med högst likviditet (omsättning) i världen. Gör det enkelt för dig själv. Få snabbt exponering mot de viktigaste kryptovalutorna. Prova själv att handla kryptoindex 10 hos Stormgain idag!

I den lite mindre korgen, kryptoindex 5, så får du 20% i var och en av de fem största kryptovalutorna: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin och Bitcoin Cash. Ifall man ändå ska få spridning och exponering, så tycker vi på Valutahandel.se att det normalt är bättre att välja krypotindexet med 10 par, istället för dem med 3 eller 5. Det är nämligen så att vid dagar med nedgångar för några av de största, så brukar det ofta jämna ut sig när man har hela 10 olika kryptovalutor i korgen. Prova själv en kryptokorg idag!

Marknadens största utbud av kryptovalutor

Måhända den bästa anledningen av alla – för vem gillar inte mängder av valmöjligheter och mycket flexibilitet? Vill du trada med kryptovalutor är Stormgain den enda sajten du behöver använda dig av. Här finns marknadens mest generösa utbud av kryptovalutor att trada, investera i och växla. Satsa på stora par som ETH/BTC och LTC/BTC – eller testa mindre vanliga par som EOS/USDT, QTM/USDT och XRP/USDT. Allt på en och samma plattform och till låga avgifter. Upptäck Stormgains kryptoutbud du med.

Betyg: 5.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Upptäck en ledanda kryptomäklare och exchangeplattform med bra spreads och konkurrenskraftig kommission. Testa Stormgain du med!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.


Flexibel hävstång – du bestämmer din egen belåning

Är du less på att vara bunden till de fasta hävstångsnivåer som erbjuds hos merparten av alla mäklare? Hos Stormgain slipper du det problemet. Här handlar du med marknadens mest flexibla hävstång – vilket innebär att du själv kan bestämma om du vill belåna dig med x1, x15, x100 eller kanske maxnivån på x300. Hävstången anpassar du smidigt med hjälp av de enkla inställningarna på Stormgains hemsida. Observera att en högre hävstång också medför en högre risknivå. Handla alltid med förnuft och en belåning som passar din riskprofil och dina förutsättningar. Vårt tips att är köra en relativt låg hävstång, då detta är säkrast ur ett investeringsperspektiv på en volatil marknad. Prova Stormgain med flexibel hävstång idag!

Stöd för mining

För dig som är intresserad av Bitcoin mining finns all anledning att ge Stormgain en chans. På Stormgain kan miners erhålla bonusar genom att trada större volymer och öka på sin mining speed. Miningen sköts enkelt och smidigt genom Stormgains kostnadsfria Bitcoin Mining App, bonusarna betalas ut i form av Bitcoin och möjlighet finns att få den första belöningen redan efter bara fyra timmar. Ingen speciell utrustning för mining krävs och tjänsten är snabb och riskfri. Prova själv krypto mining idag!

Krypto brytning med Stormgains plattform

KYC-fri registrering

Givetvis finns fördelar med KYC-processer i samband med en registrering – men ibland vill man bara komma igång riktigt snabbt. Hos Stormgain finns den möjligheten. Här finns inget krav på att genomgå en KYC-process vind första registrering, vilket innebär att du i princip kan vara igång och trada inom loppet av bara några minuter. Ingen tid att spilla – bara mer pengar att tjäna.

Riktigt låg kommission

De låga kostnaderna är tillsammans med den flexibla hävstången och det generösa utbudet ett av Stormgains främsta signum. Sajten erbjuder marknadens lägsta kommission för alla användare – och är du en lojal kund med flitig aktivitet på plattformen blir den ännu bättre. Kommissionen för växling mellan olika valutapar startar på 0,095% – vilket redan är bra. Blir du VIP-kund och kvalificerar dig för lojalitetsbonus får du istället bara betala 0,07%, och får dessutom en årlig ränta om 10% på allt insatt kapital. Kom igång hos kryptomäklaren med lägst avgifter idag!

Bra årsränta

Sätter du in 1499 USD eller mer på ditt Stormgainkonto, alternativt motsvarande i en annan valuta, erhåller du 4% årlig ränta på ditt kapital. En nivå som får anses vara mycket generös. Många kryptoplattformar erbjuder ränta på insatt kapital, men då till betydligt mer strikta villkor med högre insättningsgränser och ofta lägre ränta.

Kom igång hos Stormgain du också och låt din pengar jobba för dig.

Komplett utbud av tjänster med trading, exchange, mining och staking

Föredrar du att kunna samla all hantering av dina kryptotillgångar på ett och samma ställe snarare än flera olika? Då passar Stormgain perfekt. Som medlem på plattformen kan du handla och växla mängder av olika kryptopar, men också förvara dina tillgångar i den inbygga multi currency-wallet, tjäna pengar på staking och som nämnts ovan, få BTC-bonusar på mining.

Köp krypto med kreditkort

Många renodlade kryptoplattformar på högre nivå godtar endast insättningar i kryptovalutor – vilket stänger ute intressenter och potentiella kunder som inte redan har tillgångar i BTC, ETH eller någon annan kryptovaluta. På Stormgain kan du göra insättningar i fiat (till och med SEK!) och dessutom köpa krypto med ditt vanliga bank- eller kreditkort. Extremt smidigt och inkluderande för alla – både de som redan är rutinerade kryptohandlare och de som vill bli. För alla som sitter på Fiat-valuta, ja, vi syftar på kronor, dollar eller euro då, så går det enkelt att köpa krypto med fiat hos Stormgain.

Gratis tradingsignaler

Som registrerad användare kan du signa upp dig för kostnadsfria tradingsignaler från Stormgain. Signalerna finns tillgängliga för såväl de med standardkonto som med VIP-konto och innehåller dessutom tips och råd för riskhantering. Bland annat finns färdiga inställningar för Take Profit och Stop Loss i syfet att hjälpa dig att maximera vinsterna och minimera förlusterna.

Prova riskfritt med ett demokonto

Ett demokonto ger dig möjlighet att testa såväl plattformen som olika verktyg och dina egna färdigheter innan du öppnar ett livekonto och börjar handla i skarpt läge. Med ett demokonto hos Stormgain handlar du 100% riskfritt med fiktiva pengar – men i en tradingmiljö som känns helt autentisk. Demokontot är givetvis gratis att öppna och det tar endast någon minut att komma igång. Öppna ett demokonto hos Stormgain du med.

Mobil kryptohandel i en klass för sig

Sist men inte minst förtjänar Stormgains intuitiva app att lyftas fram. Appen finns att ladda ned för både iOS och Android och möjliggör handel, växling och hantering av kryptotillgångar lika smidigt som i webbplattformen. Enkel att komma igång med, lika sjyssta charts och bra indikatorer som på webben och med ett modernt gränssnitt som känns både proffsigt och genomtänkt.

Betyg: 5.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Hos Stormgain tradar du kryptovalutor med snäva spreads och marknadens mest flexibla hävstång. Kom igång med krypto du med – registrera dig hos Stormgain!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.