fbpx

Bert från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 4 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Knappt tre år efter lanseringen har AscendEX kommit att bli en av de mest populära sajterna för kryptohandel, staking, terminer, cash trading och hävstångstrading. AscendEX är en viktigt uppstickare att hålla koll på. Valutahandel har testat plattformen och funnit sju riktigt bra skäl till varför den är ett utmärkt val för trading med krypto eller som kryptoexchange.

Konkurrensen på tradingmarknaden är stenhård rent generellt med nya aktörer som dyker upp titt som tätt. Detsamma gäller på den renodlade kryptomarknaden, där den ena mer innovativa plattformen lanseras efter den andra. Med hög nivå på säkerhet, sjyssta villkor och en bra transparens kan AscendEX sålla sig till de mest seriösa aktörerna – bland vilka sajten också imponerar med ett generöst utbud, låga avgifter och en komplett meny av kryptorelaterade tjänster. Här är varför AscendEX är värd att testa:

Cash trading, margin trading och futures trading

AscendEX erbjuder såväl klassisk cash trading som margin trading och futures trading med ett stort antal kryptopar. Över 100 olika virtuella valutapar finns att välja och vraka bland – vilket förstås innebär utmärkta valmöjligheter för dig som användare. BTC, ETH, USDT och den egna BTMX är några av de valutor som givetvis finns tillgängliga, i sällskap med många andra både mindre och större coins.

Betyg: 9.38/10
Minsta insättning: 0 BTC
Beskrivning: En favorit för cashtrading och hävstångstrading med kryptovalutor. Prova AscendEX nu!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna kryptomäklare.


Konkurrenskraftiga avgifter

Låga avgifter är som bekant av största vikt om du vill lyckas med din trading, oavsett vilket tillgångsslag det handlar om. Hos AscendEX ligger nivåerna för makers fee och takers fee strax under de genomsnittliga på marknaden. Ju högre VIP-medlemsskap du har desto mer förmånliga blir också avgifterna. Som exempel kan nämnas att maximal avgift är 0,10% för både makers och takers på de största valutorna, medan 0,20% är max för altcoins.

Handel med generös hävstång

Trading med hög hävstång bör alltid utföras med stor försiktighet eftersom de större möjligheterna också innebär större risker. Är du intresserad av kryptotrading med en högre belåning än vad som är möjligt på en EU-reglerad plattform – och givet att du har utrymme i din ekonomi för det risktagandet – kan AscendEX vara ett utmärkt alternativ. Här kan du ägna dig åt margin trading med en hävstång på upp till 1:10, och futures trading med en maximal hävstång på hela 1:100.

Ingen digital plånbok krävs för att komma igång

Är det första gången du ska testa på krypto har du ingen digital plånbok med ett färdigt saldo redan från början. Detta kan vara ett problem på vissa sajter som endast accepterar krypto som betalmedel. Hos AscendEX, eller Ascendex som de snart byter namn till, så erbjuds dock möjligheten att göra köp med hjälp av ett vanligt kredit-/debetkort – vilket naturligtvis gör sajten betydligt mer inkluderande även för nybörjare.

DeFi Yield Farming

Som den moderna, innovativa kryptomäklare AscendEX är erbjuder man förstås också möjligheten till DeFi Yield Farming – en tjänst som väldigt enkelt förklarat ger användare möjlighet att skapa maximal avkastning på sina kryptoinvesteringar med hjälp av olika decentraliserade DeFi-protokoll. DeFi har det senaste året utan tvekan varit en av de största snackisarna inom kryptovärlden och är vidare något som många experter tror bara kommer växa sig ännu större kommande tid. Här kan du läsa mer om DeFi hos oss på Valutahandel. Vill du komma igång redan nu? Registrera dig hos AscendEX!

Betyg: 9.38/10
Minsta insättning: 0 BTC
Beskrivning: Yield farming kan ge dig löpande ränteintäkter vid kryptoinvesteringar. Prova med AscendEX idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna kryptomäklare.


Inspireras av andra med copy trading

Eller varför inte inspirera andra med dina strategier? AscendEX tjänst för copy trading ger dig möjlighet att ta del av andras handel och även dela med dig av hur du själv gör för att lyckas och nå framgång. Copy trading kan vara särskilt användbart om du är nybörjare och behöver inspiration för att komma igång – men det fungerar även utmärkt för dig som är en mer erfaren kryptohandlare och som önskar nya inputs i din handel. Kolla in vår tidigare artikel om eToro och grymma copy traders ifall du vill få ytterligare inspiration.

Bra ränta på staking

Vill du inte trada eller investera i krypto kan du hos AscendEX också tjäna pengar på förvaring av kryptovaluta. Genom staking har du möjlighet att räkna hem riktigt bra intäkter i form av ränta. Staking är ett perfekt sätt att erhålla en passiv inkomst utan att du för den sakens skull binda upp dina tillgångar alltför mycket. Hos AscendEX kan du enkelt låsa upp tillgångar om suget att trada plötsligt skulle falla på.

Förbättringspotential?

Ovanstående sju anledningar till varför AscendEX är ett bra val av kryptoplattform är bara ett urval – plattformen imponerar på fler plan än så. Precis som hos alla andra mäklare finns förstås även en del förbättringspotential – ingen plattform är trots allt fulländad. AscendEX är en internationell marknadsplats tillgänglig i stora delar av världen, men språkvalen på hemsidan är något få. Svenska finns till exempel inte tillgängligt. Inte heller supporttjänsten når riktigt ända fram – en livechatt saknas liksom ett kvalitativt utbildningsmaterial.

Summa summarum är dock AscendEX en kryptosajt som håller hög kvalitet och som har mycket positivt att erbjuda dig som användare. Vill du veta mer om plattformen finner du detaljer i vår recension. Vill du komma igång och testa själv registrerar du dig här.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.