fbpx

Kennet från Huddinge

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 26 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Den snabbt växande skanadinaviska toppmäklaren Skilling har hittills inlett det nya året på bästa möjliga sätt. Efter den otroligt bra nyheten om kraftigt sänkt spread på plattformen, så kommer nu nästa stora överraskning, rapporterar Valutahandel.se.

“Crypto-handel utan hävstång är något Valutahandel å våra läsares vägnar efterfrågat i drygt ett års tid”, berättar en av grundarna. Möjligheterna är dessvärre – eller har åtminstone hittills varit – försvinnande små, trots att många kunder uttryckt önskemål om det. Givet bakgrunden är det förstås en synnerligen trevlig nyhet att Skilling nu ändrar på det. Att det är just en norsk och svenskgrundad mäklare som går i bräschen gör dessutom det hela extra angenämt.

För den som vill tradea crypto innebär handel utan hävstång en möjlighet till mindre risktagande och mer trygghet. För många nybörjare som tidigare inte vågat testa crypto-handel med CFD av oro för riskerna – vilka ju ökas på vid handel med hävstång – så kan detta mycket väl bli en game changer. Något som sänker tröskeln och gör det lättare att våga ta steget in en av framtidens mest lovande marknader, som nu har över 300 miljoner globala investerare, varav 38 miljoner Europeer, 28 miljoner nordamerikaner och 160 miljoner asiater som anammat crypto trading enligt Triple A. Antingen är du med när saker händer i crypto-marknaden, eller så står du utanför och tittar på? Prova själv crypto trading hos Skilling utan hävstång idag!

Hur fungerar Skillings handelskonto för crypto utan hävstång eller ränteavgifter?

Skilling har på senare tid imponerat med en riktigt fin utveckling på crypto-fronten. Eftersom crypto-marknaden är hetare än någonsin och fortsätter att växa så det knakar, är detta förstås ett bra drag för kunderna och således ett smart drag rent affärsmässigt. Skilling - Crypto med nästan noll i spreadFrån att varit en marknad och en tillgångskategori som tidigare främst intresserat en relativ smal användarskara, växer sig crypto nu bara större och större. Kunskapen ökar, teknologin förfinas, osäkerheten minskar och de digitala decentraliserade valutorna går mer och mer mot att bli mainstream, snarare än att ses som kontroversiella. Som CFD-trading bolag så har det traditionellt varit väldigt svårt att erbjuda handel utan hävstång, men både eToro erbjuder crypto utan hävstång och samma sak gäller för Capital där man kan justera hävstången vid aktie, valuta och aktieindex CFD trading.

Men Skilling har tagit det ett steg längre och erbjuder istället sjukt låg spread, 0.5 USD i genomsnittlig spread vid köp av en Bitcoin, vilket kan jämföras med 150 USD från några av de största CFD konkurrenterna.

Vad hittar du då som crypto-investerare eller spekulant hos Skilling? Vad har plattformen att erbjuda som kan vara av värde för dig som trader och investerare och som kan gagna din handel?

Med ett handelskonto för crypto-instrument kan du trada kortsiktigt alternativt göra mer långsiktiga investeringar i crypto-valutor helt utan trista ränteavgifter (upp till en månad) och nu även utan hävstång. Skilling är en EU-reglerad onlinemäklare, för vilka den normala nivån för hävstång – alltså belåning – för crypto ligger på 1:2. Detta är den högsta tillåtna hävstången för crypto inom EU, men det finns inget som säger att hävstång måste appliceras. Trots det har det hittills varit mycket svårt att hitta en plattform som erbjuder hävstångsfri crypto-handel, förutom hos tidigare nämnda eToro (recension) och Capital (recension), som dock båda har högre spread.

Med de helt nya villkoren hos Skilling kan du själv välja huruvida du önskar använda hävstång för ditt egna kapital i syfte att få större exponering, eller om du föredrar att enbart handla crypto med pengar du faktiskt äger och har. För de flesta innebär hävstångsfri handel mindre möjligheter att inta stora positioner – och således mindre möjligheter att kamma hem stora vinster. Samtidigt blir risknivån också betydligt lägre. Med tanke på crypt-omarknadens (ö)kända volatilitet kan mer trygghet för många vara extra välkommet. Men möjligheten finns att handla både med och utan hos Skilling numera.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Börja handla crypto utan hävstång och med marknadens lägsta spread! Registrera ett demokonto hos Skilling idag!

Riskvarning: 82% av retail kunder förlorar pengar.


Varför välja Skilling för crypto trading?

Med risk för att låta en smula överentusiastiska – men här finns faktiskt inget som talar för att man inte bör göra det. Med de satsningar Skilling gör på crypto och de nya villkor som införts efter årsskiftet, finns en hel starka argument till varför plattformen är ett utmärkt val för handel med crypto-instrument.

Sammanfattningsvis kan förutsättningarna och villkoren för crypto-valutahandel hos Skilling kan summeras så här:

+ Trada crypto-CFD'er helt utan hävstång
+ 100% swapfri handel inom månaden (30 dagars intervall)
+ Marknadens lägsta spread – från 0.01 punkter på crypto
+ Totala månatliga handelskostnader nyligen reducerade med 90%
+ Ett trettiotal olika crypto-CFD'er tillgängliga
+ Plattformen är reglerad inom EU och kontrolleras av flera tillsynsorgan

Skilling konkurrerar med crypto-branschens giganter

De djärva villkorsförändringarna med kraftigt sänkta handelskostnader och hävstångsfri handel för crypto sätter Skilling på kartan jämte de stora bjässarna. Från att ha varit lite av en underdog konkurrerar nu plattformen plötsligt med riktiga giganter som eToro, Plus500, CMC Markets och IG. Nyheterna om reducerade handelskostnader och noll belåning på crypto ger dessutom Skilling ett mycket fördelaktigt läge.

Utbudsmässigt ligger plattformen fortfarande i det lägre spannet jämfört med flera av de ovan nämnda plattformarna – åtminstone vad gäller crypto. Men med över ett trettiotal olika crypto-CFDér – där både större och mindre coins är representerade – samt världens första ETF för Bitcoin finns emellertid gott om valmöjligheter ändå. Är du på jakt efter något väldigt ovanligt mynt kan en renodlad crypto-exchange som Stormgain eller Coinbase vara ett bättre val, men söker du en riktigt bra allsidig mäklare där du kan handla såväl crypto som valutor, aktier, råvaror, index och ETF'er är Skilling, i vår mening, ett klockrent val.

Sajten är transparent, inloggning sker säkert med BankID, här finns ett komplett utbud (1000+) av premiumtillgångar och möjligheten att trada på flera olika plattformar – den egna Skilling Trader, MT4 samt cTrader.

Är det alltid bättre att handla crypto utan hävstång?

Här spelar många aspekter in. Är du en erfaren handlare och helt på det klara med risknivå i förhållande till dina ekonomiska förutsättningar, kan crypto-handel med hävstång vara fördelaktigt. Belåning gör det möjligt att inta större positioner, vilket i sin tur genererar mer i vinst om du gör en bra affär.

Större möjligheter går emellertid också hand i hand med större risker. Handlar du crypto med en hävstång på 1:2 och affären går fel, förlorar du dubbelt så mycket som du själv gick in med. Du hamnar i skuld till din mäklare. Motsatsen är givetvis också att beakta.

Generellt föredrar faktiskt majoriteten av alla traders att handla crypto-valutor utan någon hävstång alls. Många anser att instrumenten är riskabla nog som de är.

Jämförelse av spread vid crypto trading
Klicka för att se en större bild

Överlägset lägst spread på crypto-marknaden

Vissa tar ut 150 USD för att köpa en Bitcoin i ren spreadavgift, när du handlar CFD, medan Skilling nu endast tar ut 0.5 USD, dvs. 300 gånger (30 000% lägre spread) än de dyraste konkurrenterna, när vi enbart tittar på spreaden.

Skilling kan stoltsera med den absolut lägsta spreaden i branschen för crypto-trading med CFD. Detta efter att man minskat spreaden med mer än 90% för att bli mer konkurrenskraftig, berättar Markus Jalmerot efter att ha testat plattformens nya och kraftigt förbättrade erbjudande som troligen kommer att locka allt fler kunder.

Källa: Industry Brokers’ Fees & Charges från deras respektive webbplatser (från och med dec 2021).

Jämte noll hävstång lockar Skilling även med marknadens absolut lägsta spreadar för crypto-CFD:er, vid Valutahandel's jämförelse. För dig som kund är detta förstås fördelaktigt då en smalare spread – det vill säga mindre skillnad mellan köp- och säljpris på ett instrument – förbättrar dina förutsättningar att gå med vinst. Liksom hos andra mäklare kan andra avgifter tillkomma (Skilling tar ut en takeravgift från 0,1% och en administrativ avgift först efter 30 dagar), men likväl gör en snäv spread stor skillnad för möjligheten till vinstgivande investeringar.

Slutsats? Det blir inte mycket bättre än så här

Som inledningsvis nämndes har vi på Valutahandel länge förespråkat att Skilling bör införa hävstångsfri handel för crypto. Efterfrågan har varit stor bland våra läsare, av vilka många också är eller överväger att bli kunder hos Skilling. Med önskningen uppfylld och det faktum att plattformen också kraftigt sänkt de månatliga handelskostnaderna kan vi konstatera att det inte blir mycket bättre än så här.

Börja handla tokens och crypto-valutor med marknadens bästa förutsättningar du med – registrera dig hos Skilling idag!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla crypto såsom Bitcoin, Ethereum och över 30 andra crypto-valutor till superlåg spread, från 0.01 punkter med Skilling's CFD'er, helt utan hävstång. Kom igång med ett demokonto hos Skilling nu!

Riskvarning: 82% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.