fbpx

Pär från Gärdet

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 40 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Vill Du veta mer om Skilling Trader? Den populära och helt egenutvecklade trading plattformen från den svenska online trading sajten Skilling, fortsätter utvecklas. Här går Valutahandel.se igenom för- och nackdelar med Skilling Trader plattformen och går in på hur den ser ut, vilka funktioner som finns, hur man kan börja med demokonto, vilka språkalternativ som finns och mycket annat intressant. Upptäck ett skandinaviskt trading gränssnitt som är skapat med den mest moderna tekniken, vilket gör den avsevärt snabbare än många konkurrenters plattformar.

Slutligen ges tips och råd om hur du snabbast och enklast kommer igång med denna handelsplattform, som är tillverkad av skandinaver och för skandinaver.

Fortsätt först nedan för att se vår topplista, följt av en intern meny med fler alternativ. Alternativt: Prova Skilling Trader direkt, med ett demokonto – helt riskfritt. När du känner dig redo kan du enkelt uppgradera till ett riktigt konto med hjälp av BankId.

Skilling trader på mobil

Vad är Skilling Trader?

Som namnet antyder så är Skilling Trader den egenutvecklade handelsplattformen från bolaget med samma namn. Den är specialutvecklad av Skilling's team av experter, för att vara snabbare, enklare och tydligare än andra plattformar för trading på nätet. Skilling Trader är också världens första trading platform som har en sömlös integration med cTrader, från ett och samma inlogg. Du kan med andra ord skifta mellan Skilling Trader och Skilling cTrader, men behöver i så fall ha pengar på två olika “konton”.

Genom Skilling Trader så kan du väljer mellan över 800 instrument att handla, med allt från aktie-, råvaru- och index- till valutahandel eller kryptovalutor. Plattformen finns för både Mac- och PC-datorer, men givetvis även för surfplatta eller mobila traders. Faktum är att deras mobila handelsplattform är bland marknadens bästa; då den är extremt snabb och tydlig – trots att du har avsevärt mindre yta att jobba på än från dator. Utbudet av tekniska indikatorer är väldigt brett och du kan dra trendlinjer, signa upp på blott 10 sekunder (dvs snabbare än andra plattformar), skriva text i dina grafer och jämföra olika symboler. Aldrig tidigare har vi fått lika tydligt gränssnitt för CFD handel med hävstång. Du får direkt presenterat dagliga ränteintäkter eller kostnader och kan på så sätt planera bättre än med andra handelsplattformar.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Upptäck den ledande skandinaviska trading plattformen Skilling WebTrader. Prova som demokonto idag!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Skilling trader: Mörk eller vit bakgrund för NZD/USD

Hur ser Skilling Trader ut?

Här bjuds det på en otroligt användarvänlig design på en plattform som är blixtsnabb. Det bör nämnas att Google's förra Sverige VD var med och hanterade delar av utseendet och användarvänligheten på plattformen. Det är troligen en av faktorerna som gjort den så smidig och användarvänlig; riktigt skräddarsydd för svenskar.

Det går enkelt att skräddarsy utseendet på skärmen, vare sig det handlar om mörk bakgrund, vit bakgrund, candle stick grafer, språk eller vilka instrument du vill se överst på skärmen. Det är samtidigt väldigt lätt att förstå, vilket gjort Skilling väldigt populärt bland både nybörjare och erfarna traders.

På mobil så finns det ingen snabbare eller smidigare plattform än Skilling Trader.

Vilka är de grundläggande 10 funktionerna?

+Fungerar lika bra på på mobil som surfplatta eller dator.
+Marknadens snabbaste avslut från orderläggning till att du gått in i positionen.
+Skilling Trader är samtidigt också plattformen som laddar snabbast i webbläsaren.
+Skilling Trade Assistent: Ifall du är ny så kan Skillings assistent hjälpa dig att förstå och upptäcka hur plattformen kan användas.
+Intuitiv trading plattform, som är utvecklad för alla typer av traders.
+Många små och trevliga funktioner: Du kan t. ex enkelt byta färg på plattformen.
+Specialister på skandinaviska valutapar: Ingen är bättre än Skilling ifall du vill handla SEK eller NOK mot andra valutapar.
+Rejält utbud av kryptovalutor: Snabbt växande antal mynt som är tillgängligt att köpa eller blanka.
+Riktigt tydligt och enkelt att handla råvaror som guld, silver eller olja.
+Skilling Trader är enkel att förstå och väldigt transparent med hur allt prissätts och handlas.

Sagt om Skilling Trader

Skilling's egna plattform “Skilling Trader” är ett direkt resultat av bolagets mångåriga hårda arbete för att skapa en enkelt & kraftfull handelsplattform. Den är utformad av trading experter för att tillgodose alla behov hos både nybörjare och mer avancerade traders“, säger Markus på Valutahandel.se.

Kan jag få lägre spread med Skilling Trader?

Med Skilling's premium konto så erhåller du från 0.1 punkter spread, vilket tillhör marknadens absolut bästa villkor. Courtage tillkommer endast för premiumkonto när man handlar över 1 miljon per affär. Med dessa generösa villkor och extremt låga spread, så krävs en insättning på minst 50 000 kr. Du kan öppna Skilling Trader Premium här!

Med det vanliga Skilling Trader kontot så har man tillgång till exakt samma instrument, men kan komma igång från endast 1000 kr. Spreaden blir då från 0.7 punkter, men det förekommer aldrig något courtage. Ofta är det en bra idé att börja med ett lite lägre belopp och arbeta sig uppåt. Ifall det fungerar bra så kan du alltid uppgradera till ett premium konto efterhand. Prova själv Skilling Trader idag!

Vad krävs för automatisk trading med Skilling Trader?

Du kan endast köra automatiserad trading med Skilling cTrader. Läs mer om hur du kan kopiera marknadens bästa traders här.

Hur är Skilling Trader en bättre plattform?

Dess främsta styrkor är att plattformen laddar otroligt snabbt, är extremt intuitiv att använda och det går extremt snabbt och enkelt att skapa ett konto. Du kan vara igång på bara 10-15 sekunder med ett riskfritt demokonto. Ingen annan har lika snabb kontoöppning.

Samtidigt så är Skilling Trader en av få som stödjer bankID, vilket är en fördel för svenskar. Tillsammans med Avanza så är Skilling (recension) också de enda två som erbjuder insättning med Swish.

Utbudet är också mer än tillräckligt, med ett 700-tal aktier, 20-tal råvaror, 10-tal index, 20-tal kryptovalutor och ett 80-tal valutapar CFD.

När det kommer till tekniska indikatorer och grafer, så är det inget mer du kan önska. Då har jag själv sysslat med teknisk analys i snart 20 år och utbildade folk på universitetet i de 3 mest avancerade verktygen; däribland Reuters 2000 och Bloomberg Professional. Så när jag säger att den är grym för teknisk analys och trading, då menar jag det också.

Vad är skillnaden mellan Skilling Trader & andra egenutvecklade?

Det är sällan som ett gäng miljardärer går in och bestämmer sig för att göra marknadens bästa trading plattform. Men, när den norska strategen som byggt varit en av förgrundsgestalterna i uppbyggnaden av Catena Media, Optimizer Invest Ltd och Betit Holding går all in. Då vet man att det är seriöst. Läs vår exklusiva intervju med den tidigare grupp VDn för Skilling, André Lavold.

Generellt så jobbar Optimizer Invest väldigt hårt och länge varje dag, för att sätta sig in maximalt och göra något så bra de bara kan. Det finns inga direkt begränsningar. Prova själv Skilling Trader och se vad du tycker. Man börjar alltid med ett demokonto med fiktiva pengar, så du behöver inte oroa dig för något.

Finns det demokonton för Skilling Trader

Ja, du börjar alltid med ett demokonto och har således inget att förlora. Så fort du känner dig redo för att använda Skilling Trader med riktiga pengar så är det bara att göra en KYC (verifiering av din identitet) och sätta in pengar.

Skilling Trader för MAC: Finns & går det?

Ja, det går smidigt att handla genom en Macbook eller Mac-dator. Men även deras mobila version är anpassad för iPhone. En av de stora fördelarna med Skilling på Mac är att den laddar snabbare än andra handelsplattformar.

Skilling Trader insättningar: Hur fungerar det?

Skilling bjuder på marknadens bredast utbud av insättningsmetoder. Givetvis finns VISA– och Mastercard, vilka är dem som brukar fungera för nästan alla. Men Swish är den som är kanske mest “svensk” av insättningsmetoderna. Dessutom finns även Trustly som vissa gillar. Du har dessutom Neteller och Skrill för alla som gillar eplånböcker. Slutligen så finns givetvis även banköverföring.

De 3 bästa instrumenten på Skilling Trader

Alla har sina egna favoriter; oavsett om du gillar valutahandel, aktiehandel eller index trading med CFD. Här är mina tre personliga favoriter hos Skilling.

+Olja: Den finns både brent och crude olja att handla på Skilling. Spreaden är låg och avsluten går snabbt. Ofta håller olja i sin långtgående trend under en betydande period, vilket gör att jag gillar att handla på 3-6 månader sikt med olja.

+Silver: Även denna råvara har gått relativt bra de sista halvåret och förväntningarna är höga inför andra halvan av 2021.

+SEK/USD: Favoriten att handla just nu är ändå SEK/USD, som precis tycks vara inne på en vändning. Du har för övrigt riktigt många olika skandinaviska valutapar genom Skilling Trader plattformen; både för NOK och SEK.

Glöm inte att ovanstående instrument endast är författarens personliga favorit. Ifall du har en annan favorit ska du givetvis satsa på den.

Hur loggar jag in för trading genom Skilling Trader?

Du går till den officiella webbplatsen och loggar in genom att klicka på logga; längst upp till höger.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Skilling Trader är en förbättrad version av cTrader. Testa själv nu!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Vilket språk finns Skilling på?

Sajten finns på svenska, men även norska, engelska, tyska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, thailändska, franska, polska, rumänska, kinesiska, vietnamesiska, malajiska och filippinska.

Finns det någon manual för Skilling Trader?

Vi jobbar för närvarande på att hitta en svensk manual. För närvarande så har vi endast manualen direkt från cTrader Web, vilken bygger på samma funktioner som hos Skilling Web.

Men kom ihåg: Plattformen är väldigt intuitiv så du kommer säkert förstå allt utan manual. Prova själv att registrera dig här!

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.